64

Анонимен

преди 1 месец

Един Ми върши работа колкото три Кугъра. "Обновихме" хеликоптерния парк.

63

Анонимен

преди 1 месец

Ще горите сега мaлoyмнuцu, като нямате мозък. Преди руснаците идваха с онзи големия самолет да гасят.

62

до 64

преди 1 месец

ВСЯКА застраховка покрива наводнение, пожар, земетресение. Айде ела си вкъщи... За наводнение сигурно 3 пъти ми плащат по различните имоти вече. Пожар, да благодаря на Господ, не е имало...

61

ДО 55

преди 1 месец

Къде има Полица за Пожар на Къща ?Никоя застрахователна компания НЕ Приема такива Щети .

60

до 59

преди 1 месец

Не, умнико. Застрахователят ще ми плати всички щети и хотела, докато ремонтира на 101% дома ми. Схвана ли? как да схване бедняк, като тебе, дето няма идея що е то застраховка...

59

do 55

преди 1 месец

държавата не ти е виновна за нищо. Да изпрати огнеборци- разбира се, изпрати ги, пребориха се. Има застраховки, както и долу ти е казано. Нормалните хора се застраховаме.

58

Анонимен

преди 1 месец

Защо го направи Доган , знаете ли.Ами защото може да го направи и му е кеф да ви гледа.Един истински Нерон в Росенец.Видяхте ли същите гледки като на пожара в Рим 64.Същите, идват викат да бягаме и да не гасим, всичко изгаря.А навсякъде са видени младежите от ДПС да палят умишлено.Никой не им прави нищо.Хората искат да гасят, а МВР им пречи да го правят,Между другото днес се навършва годишнина от пожара в Рим през 64.А Доган си пие и гледа как подпалили страната, която ненавижда.Безнаказано.

57

до 56 от БАН

преди 1 месец

Как рака бе пъпеш? Застрахователя да няма 50 пожарни коли на склад? ***!!! Ти утре ще кажеш, че държавата нямала функция и да ни пази, за това сигурно отговаря Алианц България.ТиквениИк!!!

56

До 50

преди 1 месец

Блажев, хапчетата

55

Анонимен

преди 1 месец

България от 20 години се управлява от руски агенти затова сме на тоя хал.

54

Адвоката

преди 1 месец

Всички на които са им изгорели къщи, животни, частни гори, имат пълното право да съдят държавата и да си търсят правата и обещетението. Няма само на укри да дават пари продажните ни управляващи.

53

Анонимен

преди 1 месец

До !! 48. За да не се случва нищо не требе нищо да се ползува според умозключаванките ви.

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 54. Кво ше гасиш пък ти бе ? Нал си у вас на миндерчето.

51

Анонимен

преди 1 месец

Всички замазват делото на Доган- подпалването на България.Едни търсят противоречията в българина, други пък са им виновни хеликоптерите и бтр ите за Украйна.Някои не спират да летят и дума не обелват из коктейли с метресите си.Медиите се кефят на новините, за да ги вкарат в новините.Никой не му пука за отечеството, тъжен факт след 35 г преход.А Доган си прави каквото иска.

50

въй

преди 1 месец

Кугъра е френски, не американски

49

Анонимен

преди 1 месец

Споко ве, ***, ше го огасиме огино и без тия колхознически желЕза. Само не гледайте много у огино да се не попикате нощеска.

48

Анонимен

преди 1 месец

Боже,колко мъка има по този свят! А в същия този свят,този беше и министър?!

47

!!

преди 1 месец

Не знам този на глупав ли се прави или му идва отвътре - да К19 са "вражески" - ако се счупи нещо в тях, няма от къде да вземем резервни части, така че е добре да се ползват само за това, за което са направени. Същото важи и за БТР-ите - колкото и да ги преоборудват - като се скапе някоя част, която никой вече не произвежда или се произвежда само в Русия - какво ще ги правиш. А това все пак са съветски машини - да са счупени им е основното състояние.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ако не бяхте дали 3 милиарда на Путин за руски газов поток от който нямаме полза и още 3 милиарда на Тръмп за самолети които изобщо не ни трябват. Можеше да има пари за противопожарни хеликоптери.

45

Айляк

преди 1 месец

Право дума Шкем.бе войвода, но той казва истината само когато не е на власт...