92

Анонимен

преди 1 месец

Извинявам се ако въпроса ми прозвучи пpocтовато, но лицето на снимката не е ли подавало жалба в МВР за изнасилване?

91

Казанлък

преди 1 месец

Тоя чичак от снимката като седне на ресторант с някоя мацка, дали иска репелент срещу комари да не го хапят по темето, или удря 100 грама водка и ги прогонва?

90

Анонимен

преди 1 месец

Българина пак мрънка, че някой му е с рал в гащите! Че нали ние си избираме управниците? Дори да има назначения от посолството, ние сме хората, които трябва да защитим независимоста си. Но не со кротце и со благо, а со много кютек! Иначе ще четем такива статистики и ще се оплакваме. То 500 г не сме си мръднали пръста,сега защо да е по-различно? Робска психика...

89

Анонимен

преди 1 месец

да си дойдем на думата, че в провинцията ни дават 1000 лв и очакват да живеем ...затова всички бягат в софия

88

Ши БАН ЕС !!!

преди 1 месец

ЕС не е съюз между равноправни държави! Това е съюз между господар и васал! Оставете ниските заплати,а я ми кажете,къде е солидарността при тези пожари в България? Каква помощ ни оказаха европейците? Колко държави ни помогнаха? Единствено Турция откликна! Нали помните ,,лошите" руснаци,които с огромния самолет гасиха в Старозагорско... Ама сега няма,ни ЕС ни Русия! Я да идва Путин и да слага ред в тая измъчена държава,че вече до гуша дойде на отрудения ни народ!!!

87

5000 лева заплата

преди 1 месец

Да до ду*ат бедните.Аз се чувствам комфортно .Ако нямате кво да ядете ще ви дам един салам от живо месо.Държа го в панталона си и ще стигне за всеки.И млекце пуска от време на време

86

Дайте си ми хапчетат

преди 1 месец

Докато народа е такъв . Такъв ще му е и живота. Смачкан . Робски . Пет зур ли да управляват пет милиона бонаци.

85

Топсерсем

преди 1 месец

Защо изобщо трябва да се живее в българия че и нормално?

84

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Слава на Винету! И слава на Украйна!

83

Гребете роби

преди 1 месец

Кой е казал че в българия трябва да се живее нормално ?

82

Анонимен

преди 1 месец

Тоя 45-годишен Чичо на снимката ли ще ни обяснява какво да ядем? Еми аз съм от Казанлък и даже нямам средна заплата но имам какво да ям муахахахах

81

В Хърватия

преди 1 месец

след еврозона инфлация от 40 до 70%, а в България инфлацията за 3 години е от 60 да сто процента. сега ще ги видим кои в НС ще гласуват законите за еврото, този път ако народът не си защити левът и частните депозити, си заслужава съдбата. а идва цифово евро, вместо прдажниците да впишат кеш в Конституцията. тогава съвсем няма да имаме контрол над парите си.

80

Дам...

преди 1 месец

Споко матерялчета заспали, като ви натресат еврото, такъв живот и заплата ще имате, че на мнозина ще им се прииска по-скоро да умрат, отколкото да продължат да си въобразяват, че са живи!

79

Идва евро

преди 1 месец

и борса ток. Благодарение на евр оатлантическите прдажници. Без референдум, нхални нгли ти бъркат в частните депозити шкаджии и шрлатани, и дпс. унщожителите на български лев, не трябва да има прошка за такива.

78

Е и

преди 1 месец

При бай Тошо за 35 години всеки с къща и вила....фабрики, заводи...комбинати.....

77

Точно!

преди 1 месец

Това е половин живот. Половин живот минал в мизерия и мъка. А ако последните 35 години бяха лоши, следващите 35 ще бъдат ужасни. Нормално живяха по старите, при социализма, а сегашните млади хора след 30 години ще си спомнят днешния живот на техните родители и баби и дядовци пенсионери и ще им завиждат. Така ще мине живота, в мизерия.

76

Индия

преди 1 месец

Като ви напъплят индийците ще разберете какво значи аскеза. Голям го вадите ама индиеца ще ви обясни къде зимуват акулите.

75

Анонимен

преди 1 месец

Така е. Дайте пари на хората загубили домовете си от пожарите и им струпайте строителни материали на всеки дом, доброволци ще им помогнат да си построят поне по две стаи и кухня! Не се стискайте! Ако трябва, доброволци да работят и в тухларната, за да изработят тухлите, не е сложно!

74

Беден богаташ

преди 1 месец

туй му викат интелигентните оксиморон! Нещо, което не може да стане, като дървен камък! Айдо, уточнете се веднъж, в клуба на богатите ли сме или не?

73

Анонимен

преди 1 месец

Защо така в евроатлантическа България?