185

Анонимен

преди 1 месец

"Ей, руснаците, ако четете това - да знаете, че 70% поне не подкрпяме тази урсопия и поне 90 % сме против война с Русия! Не ни бомбете, - и ние сме жертва на неолебарастията също!" - Преклонена главица сабя не я сече. Всички сложили плюсче на този коментар сте на този принцип. Ето защо по време на Априлското въстание толкова малко хора са се включили. Щом Русия твърди, че САЩ командват всички в НАТО, защо ще нападат България, а не нападнат САЩ? Не им стиска ли? Или е по-лесно да плашат зай_ците?

184

Анонимен

преди 1 месец

"Ей лъжец, никога не са ни забранявали да влизаме в църкви през соца, че тя църквата беше до училищата ни, бе! Коледа , също никой не ни е забранявал да празнуваме някога, това са си ваши измишльотини и лъжлива пропаганда, с които лъжете младото поколение, което не познава соца!" - Викаш аз съм лъжец? Може и да е имало църква до училището ти, но ти си този, който лъже младото поколение, че се е влизало безпроблемно там. Аз и днес рядко влизам,НО вие да ми се правите на православни няма да стане!

183

Анонимен

преди 1 месец

"Какво търгуваш? Нищо друго(българско) не видях в Германия, освен едно бяло саламурено сирене. Дори тук, българските продукти в супермаркетите, са ги сложили отдолу, където не се виждат лесно!" - Има статистики с кои държави каква търговия имаме. Това, че ти си видял само някакво си сирене означава ли, че търгуваме само със сирене? Като не си ходил в Дания например и е нямало как да видиш там Бг-продукти, защото не си ходил, означава ли че не търгуваме с Дания? Къде ви намират такива ИКОНОМИСТИ?

182

Анонимен

преди 1 месец

Програмата на кокошката - още скубане и война. ФАЩ ги бутнаха в конфликт с Русия и икономическа криза, и тая *** няма да направи нищо да върне ЕС на правия път.. продължаваме в грешната посока...

181

Анонимен

преди 1 месец

Значи, в момента ЕС разследва Урсула за 50 милиарда евро и конфликт на интереси свързани със закупуването на огромно количество ваксини, и в същият момент я преизбират за председател на ЕК. Аз по-голяма поростотия и при наще не съм виждал.

180

Анонимен

преди 1 месец

А си задавам въпроса: С кой акъл се влиза в организация, която НЯМА разработен механизъм за излизане от нея при евентуални непреодолими различия? ЕС е създаден на базата на търговски съюз.Кой е този нормален търговски договор, в който липсват клаузи за разтрогването му? Не е ли това сифон за наивници?

179

Анонимен

преди 1 месец

Нещо го няма дясно-консервативния завой в ЕС. Защо ли? Волгин да обясни, нали е всезнайко, пък е в епицентъра на събитията!

178

Анонимен

преди 1 месец

"Комунизъм никога не е имало ! Акое нямало православие , какви са тези вековни църкви навсякъде . Айде бегай" - Къде да бегам? Няма да престана, защото НАЙ-ГОЛЕМИТЕ комунисти, тези, които дебнехте пред църквите някой да не влезе случайно да запали свещ, днес ще ми обясняват, че ТЕ и Путин защитавали православието. Обаче като ви напишат истината за лицемерието ви и няма какво да напишете, освен "аре бегай"? Аре бегайте вие с вашите глупости, че сте защитавали православието.

177

Анонимен

преди 1 месец

Никой не стреля по ухото на Урсула. Странно!

176

Анонимен

преди 1 месец

Едни и същи " кадърни", ( некадърници)!-:(Тия задминаха Комунизма!!-:(

175

Анонимен

преди 1 месец

Тази не мога да я гледам!Кажете как да помогнем на хората от Воден ,на които изгоря всичко,което имат.

174

Анонимен

преди 1 месец

Баба Меркел покани мигрантите,баба Урсулка ще ги дундурка. Всичко е режисирано от САЩ. Заради войната в Украйна дъртата е преизбрана.

173

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 178 - Собствените и колеги от този кабинет, в който беше министър, казаха че е най-слабиуя възможен министър. Нашата е наредена, защото е част от "елита". Татко е бил политик, мъжът не е пшървия от родата си, който меси водите и дава наклон на цял един континент ...

172

Анонимен

преди 1 месец

Тоя уродд на снимката докато не съсипе всичко няма да се откаже.

171

Анонимен

преди 1 месец

Мдаааа , наистина това са сатанистите .

170

уу

преди 1 месец

Еврогинеколожки съюз :)

169

Анонимен

преди 1 месец

избрана е вече. Напишете кои представители на България как са гласували. Който я е подкрепил, не е българин. При доказано 1. Плагиатство за докторска степен; 2. Конфликт на интереси при ковид пропагандата; 3, Разпалване на омраза сред народа .... отделно, че беше министърка на отбраната на Германия и след нея се установиха огромни !!! липси и масова принадлижност към нацистки формирования, включително на висш персонал ...

168

Анонимен

преди 1 месец

Жената е омъжена за 10-то поколение съвременен аристократ. Идеята, че ще има социална политика, която ще е в ущърб на богатите е просто смешна. Социалната им политика, ще напада единствено врагове и ще дава минимално на морално опрапастени индивиди, които вярват, че "Който не работи, няма да яде", е едва ли не проклятие... Събираш нещастниците и айде!

167

Анонимен

преди 1 месец

Това си е чист мазохизъм за ЕС !

166

Анонимен

преди 1 месец

До нн - За съжаление, не работи така. Ако някой действа на въпреки, веднага се заменя. Не ти трябва, да имаш гоялма група дадена организация, че да я завземеш. Трябва ти структурирана група, която предварително знае, как да действа и кого да атакува, как да кара дурите, да ѝ изпълняват исканията и си ти човека.