164

Йордан

преди 2 месеца

Ясно е, че ППДБ не могат да управляват, ама могат да оплюват всичко и всички, и все някой друг им е виновен. Жалко, че все още има българи, които гласуват за тези измамници.

163

Бай Танас

преди 2 месеца

Танасе, бегай докато е време, че шарлатаните ще те повлекат и тебе. С тези ортаци и следа няма да остане от ДБ

162

Анонимен

преди 2 месеца

закривай ПП и ДП и ДПС

161

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е Радев да направи партия и да помете наглата Тиквено-Пра сешка мафия. Българите и честните хора от другите етноси ще го подкрепим.

160

NNN

преди 2 месеца

Да вземат да се скрият тия ...

159

Бах мама му.

преди 2 месеца

Напъните продължават , но за-пека е много силен. На избори не ни се ходи вече. ***.

158

Ами

преди 2 месеца

отиваме на избори. И каква е файдата? Същия бардак, със същата маман и същите момичета. Възможностите на парламентарната република се изчерпаха. Трябва нещо ново, ама какво ли.

157

ммда

преди 2 месеца

няма кеш в торби , тава е

156

Анонимен

преди 2 месеца

ТЕЗИ ЛЪЖЦИ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ТЕЗИ БЕЗСРАМНИЦИ ПОСТОЯННО ЗАБЛУЖДАВАТ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН НЕЗНАМ КОИ ОЩЕ И ВЯРВАТ ХОРААААА

155

Някой си

преди 2 месеца

И вас вече няма кой да ви подкрепи Американофилче!!!

154

ароматния пръч

преди 2 месеца

Той срокът в Конституцията за връчването на втория проучвателен мандат не е посочен изрично,защото създателите и са го сметнали за излишно след като в седмичен срок се връща първия мандат и ако не е изпълнен е записано,че вторият се възлага на втората по численост парламентарна група,което е веднага при липса на посочен срок.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Струва ми се, че на есен ще има огромни изненади.

152

емо

преди 2 месеца

за съжаление политическата ни класа, с малки изключения, е такава - не можеща. и организираната престъпна група под формата на партия /не е глупав бойко борисов - нк не го лови/, и турската партия, забранена от конституцията, и джендърите от пп-дб, са първа, втора и трета политическа сила, като тази евро-атлантическа сбирщина, ако българският избирател продлржи да не гласува, ще намери начин да направи нова сглобка и като нищо ще ни вкара във война с русия.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютен въздух под налягане са тези юнаци, склонни към мазохистични действия. И типично по български все някой друг им е виновен за провалите им. За откачените им идеи, като тази или ротациите, няма нужда да говорим, те за за клиницисти по психиатрия.

150

Анонимен

преди 2 месеца

И аз бях решил да гласувам за тях, но след вчерашното гласуване за председател на Тиквоний - никога. И без това като гледаме зад гърба им разни синчета от ДС съмненията са огромни. Не е целта да сменим Пееф с Прокопито, целта е кардинално България да тръгне по нов път и да не се влачи на дъното на ЕС.

149

КО, НЕ!

преди 2 месеца

НЕМОЖАЧИТЕ НЕ МОГАТ.

148

Анонимен

преди 2 месеца

А интересно как Денков управляваше без същите антикорупционни закони?????

147

Българин

преди 2 месеца

Защо така бе "умни"? Нали само ГЕРБ не могат да съставят правителства? Какво стана сега: с вашите камъни, в вашата градина...! "Голям залък хапни, голяма дума не казвай". " Каквото повикало, такова се обадило". Честито гладни аматьори !

146

монархист

преди 2 месеца

никоя партия не ме интересува, защото това е гнездо на крадци и мошеници.....но бойко строеше всичко, а киро събаряше всичко!

145

Анонимен

преди 2 месеца

ППДБ само се правят на евроатлантици.Исканията са им путинистки и комунистически.Стремят се към диктатура.Къде няма корупция?В Китай, ама а там е комунизъм и то здрав.Няма корупция в Сев.Корея и Путин също твърди, че я бори.Виетнам също няма.Но това са комунистически, конфуциански страни.А Кирчо вика,евроатлантци сме, демократи.Друг път.