43

Анонимен

преди 2 месеца

До Абе Ми виж в тубата как в други държави се ползва бронирана техника срещу пожари! Аман от укропитешки п0длдги!

42

Мдаа

преди 2 месеца

Сега комисии, това-онова. Дебелаците дори не коментират. Потриват кунки и ще строят.

41

?

преди 2 месеца

До Анонимен Добре де, кажете точно каква работа ще свърши един БТР?

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 53 Че кога в последните 30 г е имало толкова много пожари едновременно на толкова места, и с такъв интензитет? А да, и тогава все още имахме доста хеликоптери. И да, сега БТР-те щяха да свършат добра работа!

39

Абе

преди 2 месеца

До Анонимен 54 Важното е да се вдига патаклама. Никой не казва, как може да се ползува БТР за гасене на пожар. Той може само да превози малка група хора, но при тези температури, като ги друса половин час по черен път, ще трябва да им се оказва медицинска помощ! БТР- няма климатик и вътре ще е, като във фурна.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Aйде да ви видя, тия дето имате къщи и апартаменти и ви стоят празни, дали ще се самосезирате да настаните хората безплатно, да имат покрив над главата си. Или само се оправдавате с тия в парламента, а вие сте същите калпазани!

37

Анонимен

преди 2 месеца

предлагам да преместим НС в село Воден, в някоя изгоряла къща, нека видят т ъртеите как живеят хората, които им осигуряват луксозния начин на живот

36

гиги

преди 2 месеца

Защо трябваше да се стига до там да идват от Турция да гасят след като толкова много и пожарникари,и военни ,и полиция,и жандармерия получават заплати,защо? А на турците благодаря!

35

Анонимен

преди 2 месеца

а за БТР-ите.... 30 години не са ползвани за нищо, след почти половин век, след като ги дадохме в помощ на Украйна, изведнъж се оказах необходими, питам аз 30 години пожари, наводнения, земетресения не е ли имало и защо не са използвани, а сега точат сопoли за тях

34

Анонимен

преди 2 месеца

Държавата да им помогне! По 500,000 лв на изгоряла къща. 35 къщи по 500,000 = 17,5 милиона. На Шиши джобните са това!

33

1

преди 2 месеца

До Анонимен48 Много общо казано. Запознат сте, давайте поименно!

32

Анонимен

преди 2 месеца

иначе искат хората да се върнат по селата.... няма вода, тока е непостоянен, няма работа, няма лекар, няма пожарна... как да се върнат бе, да не са диви животни

31

Анонимен

преди 2 месеца

В МВР на хранилка са над 80 000 служители и огромни привилегии и заплати а за нищо не стават ,по цял ден си бъркат в *** и само далавери правят.Изкарайте туртейте да гасят пожарите....

30

Един въпрос

преди 2 месеца

До До 28 Защо: И какво ще свършат тези БТР-и най-много и те да пламнат и да се наложи и тях да гасят, това не е верижна техника, няма гребло за да прави просеки, в един пожар точно БТР не ти трябва, това е бронирана техника за превоз на войници.

29

Анонимен

преди 2 месеца

хората останаха без къщи , той вика "няма пострадали".. Абе това малко ли е бе? Те са пострадали предостатъчно, изгоря им това , което са градили няколко поколения. Сега държавата ще им даде по 320 лв. / и то не на всички/ и ще им каже "оправяйте се". Така стават нещата у нас. Ако не бяха дошли машини от Турция сигурно щеше да изгори всичко

28

Реално сега

преди 2 месеца

Българина работи половин година само за държавата, да плати данъците и накрая се оказва че държава няма, няма пожарна, нищо, чак като се чуе през медиите, че селото изгоряло почва да се симулира активност. През това време единия крие кюлчета и се прави на "заплашен" , другият също "заплашен" до степен че уби човек на магистралата се занимава да продава канадски "козунаци" по 60 лв. Прокуратура няма, полицията носи стълби *** престъпниците, а армията е от жени с работно време до 4-5 следобяд.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Троол грантов ти не си държавата, а нпо подставен, не плащаш и данъци и не можеш да говориш от името на държавата.

26

Алов

преди 2 месеца

Да събираме капачки?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Европа не е на въглища троол грантов. Схемаджията си ти, спонсорите ти ги търси Интерпол, а дпс е в алде, крайните либерали към които принадлежиш и ти.

24

До 28 Защо

преди 2 месеца

Техника имаме но тя е "ненужна" и я подаряваме напред назад .....както сега 100-те БТР-а подарък за Украйна защото са НЕНУЖНИ ....а сега са НУЖНИ високопроходими машини ......НУЖНИ бяха на държавата и скъпи бмв-та патрулки за да печели държавата от актове ...да инвестира в пожарни машини файда нямат ...те актове не пишат !