23

Анонимен

преди 2 месеца

Каква наглост!__Много лесто ще обяснят.На ПпДб не може да се има доверие без значение какви декларации пишат и какво обещават.Предишния път като се бореха с корупцията изпраха Бойко и му дадоха служебните правителства.Защо сега да е различно?

22

Възраждане предатели

преди 2 месеца

"Възраждане" се изявяват като глашатаи на проруска пропаганда!

21

Корупция...

преди 2 месеца

Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ е Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!

20

Затова

преди 2 месеца

По делата им ще ги познаете! Корупционерите от ДПС, ГЕРБ, ИТН и Възраждане не искат Антикорупционни Закони!

19

До 16

преди 2 месеца

1989г България избра да отхвърли тоталитаризма и да стане демократична държава

18

Радослав

преди 2 месеца

Тия некадърници в парламента и без това им плащаме заплати и нищо не правят, хайде да ги мобилизират да ходят да гасят пожари, с малко повече късмет може всички да изгорят и да обявим пожара за национален герой. В най лошия случай ще го изгасят и поне ще са заработили част от заплатите си.

17

Каква наглост!

преди 2 месеца

Как ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!

16

Историята

преди 2 месеца

1990 г. Българите избраха ЕС пред Русия!През 1990 г. Великото Народно Събрание в България решава България да стане пълноправен член на ЕС! През 1995 г. България да подаде официално молба за пълноправно членство в Европейския съюз.На 1 януари 2007 България става член на Европейския съюз, след много преговори, трудности, Реформи ...И сега се пръкнал някакъв си русофил Костадинов, който исщал за ни вади от цивилизования Свят и да ни връща към Русия!

15

Копейкин е мошеник

преди 2 месеца

"Възраждане" винаги гласуваха с ГЕРБ, ДПС и ИТН в 49-тото народно събрание, сега се преструват уж на опозиция на ГЕРБ и ДПС!

14

Анонимен

преди 2 месеца

до:Майора,Пътя на България могат да го определят само българите.Щом не са ни питали,нищо не е определено.

13

Хахаха

преди 2 месеца

Те Възраждане и те не знаят какво искат. Евтини популисти и манипулатори. До вчера лъгаха, че искат да управляват с ПП-ДБ!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Цомчо направо ги заплю ГЕРБ и ДПС. Всички знаем че това го можеш най-добре.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Много ясно !Където минат герб и дпс разграбват и плячковсат всичко и след тях няма нищо за крадене ! За това никои не ще да си играе с тях !

10

Анонимен

преди 2 месеца

Кой не знае,кой не е чувал за Цомчо/Плюнката/.

9

До 6

преди 2 месеца

И колко имат с едни по-малко от ПП-ДБ

8

Майора

преди 2 месеца

Цончо , още ли не разбрахте че пътят на България е определен отдавна -ЕС и НАТО , а не при Путин и Русия и в Евразия! Жалко е да не разбирате че референдум не се прави при свършен факт! А Копейкин кога ще върне парите за къщата на държавата? Не ставате , вървите по пътя на Атака!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Тогава какво търсите в българският парламент Работите ли нещо изобщо

6

Анонимен

преди 2 месеца

Еми никой няма да ви кара на сила да гласувате заедно с ГЕРБ и ДПС. Няма да сте част от правителство което ще махне ГЕРБ ли?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Цомчо и Костя Копейкин си бъркат по дупките,да вземат да си направят едно детенце,че да се кротнат най-накрая,ама явно некой от двамата е ялов.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Най-нормалното нещо е българските граждани да се произнесат за Ес,еврозоната и Нато.Политическите сили които са срещу референдумите показват че работят против интересите на България и българите