45

Радвам

преди 2 месеца

се че в следващия Парламент ППДБ няма да ги има.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Нека всички видят как днес ГЕРБ и Бойко Борисов се изплюха в лицата на всички жертви из България, търсещи справедливост, и застанаха на колене пред своя султан и шеф - Делян Славчев Пеевски.ГЕРБ са абсолютни роби на Пеевски.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Герб, ДПС, Възраждане и ИТН умишлено тупкат топката и отлагат правителство, докато Р. Радев подготви партията си, чрез която Русия се готви да управлява БГ като президентска република. Тези 4 партии работят за Радев, толкова е очевадно!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Корумпетата от ГЕРБ са плътно до Корумпето Пеевски. Няма учудени.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Само така! Не харесвам ГЕРБ, но по-отвратителна е промяната. Нямат място в НС. Избори!

40

Анонимен

преди 2 месеца

35 години преход, 35 години отзад, 35 години вазелин за отзад и той никога да не стига, ебаааа тоя преход ебаа, накрая пристигнаха Кирчо и Кокорчо с лъскавата броня и легнаха да се думкат с дракона ББ, прас4о ДП и мравояда в едно легло ееее...А през останалото време други мажат филиите с нашите ресурси, не разграбен двор ами нз. То ми свърши живота, за кога, за къде?!?!??

39

Дрънканиците

преди 2 месеца

на шарлатаните са несполучлив ПР. Всички партии трябва да ги отхвърлят!

38

Анонимен

преди 2 месеца

От неможачи толкоз!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Избори ли? България гори в буквалния смисъл,а тези политически партии само за кокала се джавкат! Бойкот на изборите! Само малцинствените с кебапчета да гласуват!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Не, геребер! За три години - СЕДЕМ върнати мандата! А ГЕРБ все са победители на изборите. ПП-ДБ два пъти бяха втори на изборите и двата пъти управляваха, макар и за кратко. Първия път управляваха 7 месеца докато ГЕРБ+ДПС не задействаха ИТН и свалиха правителството на Кирил Петков. Втория път управляваха 9 месеца докато ГЕРБ провалиха ротацията и Марийка не можа да стане премиер. ГЕРБ все печелят, но не могат да управляват!

35

Анонимен

преди 2 месеца

И при наличие на редовно правителство пак са противници на борбата с корупцията.Доказаха го за 12 години управление. Затова българските граждани не им позволяват да имат редовно правителство. И никога повече няма да имат. Сринаха се до толкова малко гласове именно заради корумпираността си.

34

до 23

преди 2 месеца

Неможача е идола ти, мутрата-еднокнижник. Провалил до момента 7 мандата, достоен рекорд за записване в Гинес, най-големия неможач в историята. Но първо да видим докъде ще стигне, предполагам до 3-4 месеца ще постигне и 8ми провален мандат :)

33

Случаен

преди 2 месеца

Само1 въпрос! Какво правим с раздутата и самовъзпроизвеждаща се чрез всеки избори огромна администрация?

32

Ха-ха

преди 2 месеца

Още няколко избора не са проблем за гербавите,имат натрупани милиарди и ще издържат финансово.Обаче шарлатаните са само надолу.По-интересни са ДПС и Възраждане,какво ще получат след изчезването на Прасето, Величието и Меча.

31

до 35

преди 2 месеца

А, не е ясно. Пеевски може да заеме мястото на Буци. Нали, гербери?

30

Анонимен

преди 2 месеца

А за депутатските заплати и привилегии, какво решихте? Кога ще ги вдигате? Или там не пипате?

29

ПроСоТо

преди 2 месеца

малко уточнение към долната ми забележка:..-Докато дерибействаше 12 години,Банкянския Мутроид ,с помощта на верните сикучета,постави свои хора на всички ключови места в "службите".Това го знаят всички...Сега може да си кротува необезпокояван "до Второ Пришествие"...Стига да нема сериозно правителство,което да му обърка сметките..ТОВА е "далаверата" :-ПЕРМАНЕНТНО БЕЗВЛАСТИЕ !...Който не разбира,...много зле за него..

28

Анонимен

преди 2 месеца

И Денков и Христо Иванов са бивши министри на Баце, а Атанасов 3 пъти е подкрепял ГЕРБ, като основен коалиционен партньор. Предишният парламент пак си бяха заедно, служебното в момента пак е на ППДБ, ГЕРБ и ДПС, така че не виждам смисъл от целият цирк, които разиграват пред народа.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Целта е народа да разбере, че изборите тук вече са нещо немислимо и ненужно, трябва да се примирият с факта, че не те избират.

26

Анонимен

преди 2 месеца

кой бръмчи с белото по софията и на кой отчита?