121

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е глупав но за сметка на това е некадърен

120

Анонимен

преди 2 месеца

Масово украински клипове, на които западни офицери командват украински групировки. На английски им плянка по радиото тия грам не вдяват. След малко всички стават на пихтия. Заподляците виждат, че нищо не могат да направят и със сигурност ще мислят други схеми и провокации. Към евроатлантиците се обръщам: Не разбрахте ли, че това не ви е сърбия, ирак и афганистан? Всички заподняци и техните р0би от уссрайна ще бъдат утилизирани, заедно с техниката им.

119

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

118

Ванга е казала

преди 2 месеца

Путин дегизиран като Ленин ще си сменя пола и ще бяга в Северна Корея

117

Анонимен

преди 2 месеца

Видяхте ли как хората срещат Путин? Кой лидер го срещат така? Зад Путин е целия руски народ и 3/4 от света, каквото и да си фантазирате. Кой ръководител до сега е потушавал военен метеж за 24 часа, без капка кръв? На Шльоца, Макарона и оня английския mаn-гал и тях народа ги "обича".На Макарона му палят Парижа, а той на концерт на Елтън Джон или пие бира с местните в колонията Конго. Сегашните западни диктатори са пълен позор за цяла геiропа!!! Вън!

116

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана с американските рейнджъри в Краматорск и френския легион в Харков? Станаха на кайма хахаха.Цялото нато да заповяда. Ще станат и те на кайма.

115

Анонимен

преди 2 месеца

Гледахте ли клиповете с настъплението на еднокраките укронацяги? Където цяло подразделение останаха без крака, защото попаднаха в минно поле? Или укро-западната пропаганда ви казва, че украйна напредва, но без да ви показва. Множество клипове, показват как украйнците напредват без крака.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп не донесе нищо хубаво за САЩ, но поне не си държеше устата отворена и казваше това което простолюдието искаше да чуе

113

Молиш се Путин въшко

преди 2 месеца

Ти русофобе наливаш в трошения ти стар катраник бензин от руски нефт. Ти русофобе спонсорираш Путинския режим. Купи си магаре и талига, не бъди спонсор на Русия!

112

ген. Лукова Главичка

преди 2 месеца

Само днес киевския режим изстреля арт снаряди за над 20 млн евро, използва ПВО ракети за над 300 млн евро, загуби танкове и други броне машини на стойност 100 млн евро, напредна с 0 метра и загуби 2000 укронациста на стойност 0 евро.

111

Анонимен

преди 2 месеца

3 март деня на капитулацията на русия пред България. Първата световна ...

110

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 168. Е как ще е лентяй след като сам казваш, че работи като шофьор бе откачен драскач.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Укропитеците изкараха късмет с Путин. Ако Беше Лукашенко до сега живи уссраинци и укронацяги щеше да има само на Златни пясъци, Слънчака и Поморие. Я кажи ти какво не си купи днес за да спестиш от мижавата си заплата, за да подхраниш "бедните" укронацяги? Спести ли днес за половин натовски снаряд 155 мм, а за безполезна бронежилетка и каска колко отдели?

108

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилът завършил техникум с три на релси, работи като шофьор, иска да получава социални облаги и заплата като доцент по физика. Да ама не, свърши се със соц експериментите, да се хранят ненужни и неуки лентяи.

107

Русофоб извратеняк

преди 2 месеца

На 3-ти март, нито една наша медия не спомена Русия, изобщо Русия като дума? Защо така бе краварофилчета? Я кажете кой ни освободи? Нагло-саксия или вашата любима кравария?

106

Кирчо

преди 2 месеца

Все едно Руснаците казват добре изгонихте ни , сега ни се молете ! И точно това казват , стария свят свърши!

105

Анонимен

преди 2 месеца

Днес Белоусов е разнищил Волидин, председател на Думата, за корупция! Почва се!

104

Анонимен

преди 2 месеца

Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам. Русия са наши кръвни братя, ние сме една кръв, една вера и имаме един език - славянския, на които славяните се разбираме. Ако не обичаш Русия значи не обичаш БГ - напусни БГ моментално, цръвул!

103

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не работя, но си живея нормално. Получавам храна от патронажа. Може да е скромно, но никога няма да бъда р0б на фирмите. Гърчат народа за жълти стотинки...мирижливи капиталисти!

102

Анонимен

преди 2 месеца

До До 145. Я въри да те освидетелстват най-добре.