22

Анонимен

преди 2 месеца

мести се заради данъците - боли го фара за учениците - при този са най-важни парите

21

Анонимен

преди 2 месеца

Кво изобщо мести Мъск централите на компаниите си. Да зарязва всичко и да си гледа живота. 250 МИЛИАРДА долара има. За къде ще ги харчи? Оня ден Киро Брейка каза за Ивелин Михайлов : "Пича е луд! Целия държавен апарат го мачка и той продължава да гради исторически парк. Аз ако съм на неговото място викам 2 танка, разрушавам исторически парк и си заминавам на Хаваите. Това заслужават гооооведата!"

20

Русия

преди 2 месеца

Е мести държавните си фирми на по скромно място. Всичко е за пари при атлантиците. Що не си направи фирмички те преди години с инжинери от Тексас.

19

ДАЛАС

преди 2 месеца

И БОГ МИ КАЗА - ВРЕМЕ Е СВОБОДНА РЕПУБЛИКА ТЕКСАС ДА СЕ ОТДЕЛИ ОТ САЩ!!!

18

Чико от Порто Рико

преди 2 месеца

Защо никой от тези модерни умове, загрижени за какво ли не, не приеме закон за правата на портфейлите- да бъдат защитени от претъпкване ?

17

Анонимен

преди 2 месеца

Днеса, глагола м-е-стя според вас е нецензурна дума (ако се напише правилно, се цензурира), тогава вие защо го използвате?

16

FMC

преди 2 месеца

Аз друго да попитам относно гендеризма. Защо просто един мъж, смятащ се за жена, не го направят да се смята мъж, тоест да го излекуват, а правят другото- понеже се чувствал жена, му режат оная работа и му слагат ония работи. Ами нали имате ИИ вече, измисете мммамустара лекарство, не с брадвата да работите, за да променяте тялото.

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Пич В смисъл да се каже на родителите и да не се предприема нищо по "смяна на пола"(тотално невъзможно) без тяхно знание и одобрение. Искаш ли един ден да разбереш, че детето ти е кастрирано без твое знание или от години е на препарати ползвани преди години за химическа кастрация на изнасилвачи?

14

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3 Всъщност вчера към 10 вечерта му прочетох поста в туитър, където той самият го обявява и си дава съвсем открито причината, която в статията са превели точно. Е, разбира се, са вкарали как този закон защитавал правата на децата и бля-бля. Да, определено деца имат право да бъдат кастрирани и осакатени за цял живот и са напълно зрели да взимат такива решения. Тъй де.... "Синът ми на 5 реши, че е пират и успешно го оперираха за такъв, като му извадиха едното око и му ампутираха крака."

13

Анонимен

преди 2 месеца

Не е нужно да си сменяш пола и да даваш купища пари. Трвбва само да се самоопределиш от кой вид пдрст си.

12

FMC

преди 2 месеца

8, какво да правят ли? Ами да ги лекуват. Това е болестно състояние. Как лекуваме Ковид, а гендъри не?

11

българина

преди 2 месеца

най добре и за сащ и за света е америка да се раздели на две, Нормална и лгбт част! така ще е мирно и тихо

10

Пич

преди 2 месеца

В смисъл, ако има момче или момиче, което е с нестандартна сексуална ориентация, учителите могат да разправят на всички?! Или по-добре да им слагат табелки на вратовете и така да ги пускат в училище? Не разбирам какво против има този разпасал се милиардер да се пази личния живот на децата? Мъск май, май, отива към кошчето, така като го гледам. Днес Тексас, утре Магадан ... при Путкиин.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Много правилно мисли.Покрай пропагандата само за идеята да се чустват модерни мого деца се обявяват за транс и после идват куп самоубийства и "detransitioning",т.е. мисли как да се върнат към предишното.30-40% от децата в САЩ се обявявят за транс или небинарни,защото им промиват мозъците!Не е нормално да се позволи без знание на родител да почнат да тъпчат дете с хормони и да го кастрират,защото друго не правят.Виждал съм в нета младеж да обяснява, че е транс лезбийка,за да оправдае, че е с жена

8

мисирки

преди 2 месеца

това, което демократите прокарват', е лгбт и джeнgъp пропаганда в училищата, унисекс или тоалетни за трети полове, смяна на пола на децата без знанието и съгласието на родителите.

7

FMC

преди 2 месеца

Готви се новата държава Тексас :) Тексас отдели ли се от САЩ, Вашингтон остава с пръст в устата и пак ще трябва да разчита на Путин за космическите си проекти.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До 8:Не са се родили такива.Тровят ги с атразин.От храната е.Браво на Мъск!

5

Анонимен

преди 2 месеца

И аз си го местя.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Мъск, стига със сатанистката пропаганда по училищата

3

nimportequi

преди 2 месеца

Ами той като не е трансджендър да се радва. Те като са се родили такива какво да ги правят да ги убият ли?