10

Хи хи

преди 2 месеца

неназован служител на националната сигурност на САЩ, получил информация от една жена от Женския пазар, е разкрил една свеъхсекретна дълбока КонСпирация ! Браво на неназования служител !

9

ГАДОРЯН

преди 2 месеца

Е търсят си повод за война с Иран. А който търси, намира. Та да водим кога ще се почне. Някои ще изкарат луди пари от тпва.

8

Седморката на Блейк

преди 2 месеца

Пак американска фантастика.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Мн ясно че дълбоката държава или нейните елементи ще скалъпат поредната лъжа, прават това което им е изгодно без никакви притеснения

6

Анонимен

преди 2 месеца

Айде пак елементарни лъжи. Пука им на Иран за Тръмп. От Бай Дрън по-смешно и зло не е имало до сега. Дори Тръмп е по-добре. В голямата "демокрация" САЩ просто се гърмят като за "Добър ден".

5

Анонимен

преди 2 месеца

Почнаха жалките напъни на либерастите. От 9 планини вода ще докарат сега.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нали трябва да се оправдаят за атентата? А дали не са се възползвали от иранския заговор?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Сградата няма как да е извън периметъра за сигурност на Сикрет Сървис, понеже в сградата казаха, че имало екип от полицаи, които сканирали периметъра около трибуната. Тоест в сградата щом е фрашкано с полиция, стрелецът буквално им се качва на главата, но не уж сканирали периметъра, но не успели да видят как атентатора се катери!? Човекът, който снима как стрелеца се катери е на 20 или 30 метра под 1 дърво на сянка с мн.др.хора, които сочат убиеца и викат, горе има човек.Те и това ли не виждат?

2

Анонимен

преди 2 месеца

И каква е ползата на Иран? Кога Иран са поръчвали убийство на чужд лидер? Те нямат технологията за това. Ако ще убиват някой това е Байдън и Нетаняху, които вероятно поръчаха Раиси. ВПК на САЩ имат директни финансови причини, да не говорим за демократите, които губят всичко ако дойде Тръмп.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Как Иран? Путин бе.