42

Анонимен

преди 2 месеца

Според мен от екипа на Тръмп трябва да се свържат с 50 сент и да поискат песента му мени мен да се използва в остатъка от предизборната кампания.Можеше са преотврати това нападение, но се видя че охраната си затвори очите.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Аде бе, децата ще му викат ,, президент с половин ухо'', макар че ухото ще му е повече от акъла! Той ще остане в американския фолклор!

40

Юлиян до нечетящия

преди 2 месеца

Много си"загубен",ама много!Ако беше шаран щеше да кълвеш на"гола кука".Ами като не ги четеш,защо отговаряш?И не си тръгвай!Стой тук,покрай такива като теб поне е весело.

39

що за въпрос?

преди 2 месеца

До Анонимен 32 Щом му е наранена горната част на ухото, ще си служи с долната част на ухото. И пак може да стане президент. Той вече беше президент.

38

Юлиян до 38

преди 2 месеца

Не звучи логично.

37

ТРЪНПНАСРАНОТО

преди 2 месеца

До Юлиян до посраното/ НЕ ТИ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ НЕ СЕ ХАБИ ПРИНЦЕСО ЮЛИЯНА

36

Юлиян до посраните

преди 2 месеца

и анонимните:Започнахте вече и чужди псевдоними да използвате.Каква полза,като не казвате нищо смислено,само някакво нечленоразделно говеждо мучене.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Може да има и друга хипотеза, която естествено в момента не мога да докажа, но си мисля, че може да са искали първо да ликвидират Тръмп и след това да ликвидират Байдън когато избухне гражданската война в суматохата. Дори спонсорите на Байдън му казаха да се оттегли. Той не иска да се оттегли. Единствено могат да се отърват от Байдън като го ликвидират. Но може би плана им е да ликвидират и двамата.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Колко струва да си пусна руска телевизия?

33

Анонимен

преди 2 месеца

То вече в сикрет сървис влизат охранители на нивото на охранителите в делта гард.

32

Не! Няма атентат!

преди 2 месеца

Как ще има? Байдън е пазел Тръмп като зеницата на очите си! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ, ЧЕ ТРЪМП БЕШЕ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА БАЙДЪН? САМИЯТ БАЙДЪН СЪОБЩИ ТАЗИ НОВИНА, ИЗДАДЕ ТАЙНАТА ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ.

31

ТРЪНПОСРАНОВКА

преди 2 месеца

РАБОТАТА Е МНОГО СЕРИОЗНА! В МОМЕНТА ПО РУСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАНАЛ ДАДОХА ИНТЕРВЮТО С ЕДИН ОТ ПУБЛИКАТА КАК Е КАЗАЛ, ЧЕ ИМА ЧОВЕК НА ПОКРИВА МНОГО ПРЕДИ СТРЕЛБАТА И ТЕ НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО :D

30

ордени!

преди 2 месеца

Изглежда агентите са очаквали повишение в службата от Байдън в случай, че Тръмп бъде застрелян. Това е причината да не реагират. Но нещата се объркаха и не стана това, което агентите са очаквали. И с голямо неудоволствие и нежелание е трябвало да застрелят стрелеца.

29

Анонимен

преди 2 месеца

И сега как ще е президент с наранена горна част на дясното ухо,дето от бръснене може да стане ? Той трябва да е инвалид с ТЕЛК! Че и голяма лепенка беше сложил, цялото ухо покриваше! Лоша работа,кого ще слуша без ухо?

28

Юлиян до посраното

преди 2 месеца

Не знам защо слабо и все по-слабо се чуваш?И изпадаш в повторения.Какво?Празната тиква не върши работа?Гледай,че и твоите колеги "евроатланти" почнаха да ти слагат минуси.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън каза, че вицето на Тръмп било негов клонинг. Един път Байдън да каже нещо адекватно. Точно клонинг на Тръмп, но много по-млад. Ако искат да спрат тръмпистите, трябва да убият и вицето на Тръмп. Млад 39 годишен много по-лесен от Тръмп. А стрелбата показа на света, че Сикрет Сървис подчинените служби на Байдън са пробити. Станаха за подигравка на целия свят с жалките си опити да убиват опонентите. Следващият Ванс ли е под прицел? Байдън преди 2 седмици каза:Трябва да сложим Тръмп под ПРИЦЕЛ

26

Мироглед

преди 2 месеца

Тръмп каза ако спечеля ще спра войната в Украйна с един телефон разговор. Затова го мразят военно - промишленият комплекс, който с това си вади милярдите. Той явно е най-подходящият и правилен президент ако спечели отново. Но според мен няма да го допуснат, ще му измислят някаква скомина - скандал. Народа го харесва но има едни ...от Байдън страната. Като тоз *** - стрелеца.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютен непрофесионализъм от службите. Повечето агенти назначени по линия на дайвърсити, не заради качества. Една я показват как не може цяла минута да извади пистолета си.

24

ТРЪНПОСТАНОВКАТА

преди 2 месеца

До ПРИНЦЕСА Юлиян до посраното/ БЕЗСРАМНИЦЪ :D ДОРИ НЕ ТИ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ БЕЗСРАМНИЦЪ :D

23

Юлиян до 17

преди 2 месеца

Никак не би било лошо.Или по-точно, никак няма да бъде лошо.