145

Мииии,

преди 2 месеца

да се качва и да отлита, където му видят очите!

144

Шизадзе

преди 2 месеца

некой да ми е виждал апчетата? бръже да не откачам

143

Пригожин

преди 2 месеца

а румци е пилот але але

142

До Сата Нато

преди 2 месеца

Украинец си бе и съм ти го казвал много отдавна и на теб и на други като теб . Защото преди две години се запознах с около 10 украинеца дето избягаха още в самото начало и за това ги познавам,а и доста съм бил след това украинче с малка пушка

141

Сата НАТО

преди 2 месеца

До До Сата Нато :)))) Добре знаеш, че не съм украинец, не знам защо се правиш на за първи път попаднал тука... Значи, аксиома е - когато един мъж свива муцка по тоя начин, той не е мъж, а мъжле или мъжленце или нещо по-лошо. Колкото и коремни да върти и самолет да кара. Апропо, самолет съм карал и аз. Не е толкова сложна работа. Това, че моментно някой има власт, ударил е някакъв джакпот или нещо от сорта, не го прави мъж. Той не показва принципи и принципност. Инат или злоба - да, но дотам.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Ще си го преместя. Авиацията е унищожена и всеки си прави пас, пък такива хора само си правят собствения кеф да се фукат какви били, на какви самолети се били качвали. Личното ми мнение е, че от този и хора като него България няма никаква, ама никаква полза! Цял живот само ги изхранваме.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Радев ще пръска против *** в народно хахахахаха :D

138

До Сата Нато

преди 2 месеца

Искаш да кажеш твоя Зельо дето даже британския министър на отбраната го нарече нагъл неблагодарник, защото си е въобразил,че всички са му длъжни

137

Сата НАТО

преди 2 месеца

До До Сата Нато... Да, в това отношение Радев вибнаги е бил послушко. Изобщо, навремето в армиятасе влизаше само за да бесиш цифка 20 години и да се уволниш с една шапка пари. На нико не му и идваше на акъла, че като е военен, може да му се наложи да защитава страната. Затова и Радев сега е такъв пацифист.

136

Анонимен

преди 2 месеца

утре как Радев си лети и го издумква една натовска ракета.. и казват "Русия беше! Ха сега марш да се биете на страната на Зеленски"

135

Анонимен

преди 2 месеца

Някой знае ли каква е разликата при каране на Кон и Магаре? На коя се качваш в предната част близо до шията и препускаш, а на Магарето сядаш върху задната част, за да не може да те изхвърли. Когато е имало Конна Армия всички са биле здрави, като са пиели Конско мляко, но когато някой се е разболеел винаги всред конете е имало и магарици и за да оздравее са му давали да пие Магарешко мляко! И затова Българската Конна Армия се е славела с Победи!

134

До Сата Нато

преди 2 месеца

Най-голямото падение на един мъж е да няма реална самооценка за себе си и да ходи да прости,защото се е правил на интересен

133

Сата НАТО

преди 2 месеца

Най-голямото падение за един мъж е да се разведе и да си остави децата заради крава с теле. Радев е паднал дотам, но не се е спрял, а е продължил да дълбае дъното, назначавайки никаквицата си за ПР на ръководената от него държавна служба. След което двамата комедианти се и бракосъчетаха.

132

До 135

преди 2 месеца

България има само хора,които много мразят някакви нагляри да им дават наклон на ОЯ и за това никой не излезе да гласува на изборите.Защото тя идва много извън възможностите на българина,но нещата са тръгнали да се оправят

131

Анонимен

преди 2 месеца

She miata giobek v vazduha

130

Анонимен

преди 2 месеца

ГОЛЯМ ШЕФЬОР.

129

Анонимен

преди 2 месеца

ГОЛЯМ ШЕФЬОР.

128

До 131

преди 2 месеца

Е само дето България не е Уколандията та Путин да реши да я напада,щото няма какво да дели с България,украински просяко

127

Сата НАТО

преди 2 месеца

Какви топки може да има човек, който призовава жертвата да си изяде боя и да си трае? Може ли да има топки човек, който изповядва философията на "преклонената главичка"? Неговата специалност е да командва ВВС, оставено без самолети и керосин, в мирно време. Като разнообразява досадните следобеди в полковата канцелария като опъва любовницата си на служебния диван, докато жена му гледа децата вкъщи ?

126

Рундьо

преди 2 месеца

Добре че сме в НАТО и Путин не смее да ни нападне че с такъв президент щяхме да се предадем в първите 24 часа.