88

Анонимен

преди 2 месеца

копейките както винаги изказван най "експертно" мнение.

87

Омикрон

преди 2 месеца

Той затова и не улучи

86

1

преди 2 месеца

Еми опитаха се, ама не можаха. Сега остава ли Бай Джо срещу него или ще го сменят.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Ако няма вятър даже любители могат да съберат попаденията в кръгче 25мм.

84

6 волтоФ

преди 2 месеца

Да, за теб 88 се отнася!!!

83

хе хе хе

преди 2 месеца

До всички, които пишат за постановка на Тръмп, имам едно предложение. Изберете си представител и намерете ми снайперова карабина. Представителят на постановчиците ще стои мирен на едно място, а аз ще го целя по ухото от 120 метра. Пет изстрела. После ще му дам 20 000 долара. Спокойно, доста добър стрелец съм с дългоцевно нарезно оръжие:)))

82

Заговор

преди 2 месеца

CNN съобщи че по Тръмп е стрелятно с три различни оръжия.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Важно е да отбележим, че стрелецът беше забелязан преди да стреля от почти всички на присъстващи на поляната, но не и от снайперистите пазаещи Тръмп.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Жаклин уби кенеди, след като му скочи на коленете.

79

Пази, Боже!

преди 2 месеца

Тоя Крукс е бил явно мюре/ удобна мишена, а реалните, истинските стрелци, килъри са били Сикрет Сървис, подобно на стрелбата по Кенеди. Нищо ново под слънцето. Тежко и горко на САЩ!

78

Канализатор

преди 2 месеца

Според мен стрелецът е бил добре и дълго подготвян. Ше се окаже че трениран . Ако не беше открит никой нямаше да разбере . Ибаче сега той бил слаб аматьор и какъв ли още не. Да се заметат следите кои са го тренирали за в случай вариант Б. Затова и с такава пушка .223

77

82 простак долен

преди 2 месеца

Само жалки мъртви души като теб могат да коментират САЩ без да са живели и постигнали нещо там.

76

Анонимен

преди 2 месеца

За САЩ нещата вървят на зле може и до гражданска война да стигнат. Ако стане нещо никой няма да им помогне. В целият свят мразят САЩ заради тяхното високомерие, арогантност към по-бедните и към тези които не мислят като тях. Само жалки васали като българите продължават да им целуват гьзовете.

75

Анонимен

преди 2 месеца

От 100 метра да уцелиш ухото на мишената, не е толкова лош стрелец май..

74

Анонимен

преди 2 месеца

Републиканец, който не харесва своя кандидат за президент и иска да го смени с друг, за да гласува на изборите за любимата партия.

73

Юуп

преди 2 месеца

Въпроса е що са вербували достатъчно неопитен снайперист. Бай Дончо си въртеше главата не регулярно, опитен щеше да го е проучил и да знае. Вероятно никой опитен няма да се навие на тази поръчка

72

asd

преди 2 месеца

Възраждане и Костадинов бяха прави за изброените неща, колкото бяха прави и за Еврото, спестявайки в Евро... А за ковида в България - март 16-2020 г. средно 2000 на седмица, а 2021 достига 4000. 2020 ноември - декември достига 4600 на седмица при средно 2200 предните години. Октомври 2021 отново средно 4000 на седмица при 2000 предните години. За тези лоши данни имат принос и Възраждане и Слави с тяхната дезинформация и пропаганда.

71

Анонимен

преди 2 месеца

То като с Кенеди, убиха "стрелеца" преди да се е разприказвал, че ще стане неудобна работата :))

70

52 до 55

преди 2 месеца

От мен е вторият минус. Пък за наемане си мисля, защото е странно снайперистът от сикрет сървиса да седи и зяпа гаргите, при преимуществена позиция и добра видимост към стрелеца. И при подаден сигнал до полицаите. И при положение, че после веднага ликвидира стрелеца, а не го рани. А като чух и че ФБР поемат случая ... Но ти по-добре ги разбираш нещата.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е обучаван този другар, защо му е слаба подготовката.