71

До 70

преди 2 месеца

*** го обясни това на вечния мрънкач бачкотещ бачкер, на който за тоталната му функционална неграмотност са виновни- Луната, Марс, САЩ, Сорос, ЕС и скакалците. Пее колко е зле тука, тича на запад, стане таван шофьор, рине дъното, няма пари да се усмихне. Печели там на година, колкото тука ИТ спец на седмица, две. Дойде тука, мисли си, че има големите пачки, а реално има едно нищо.

70

Забележете!

преди 2 месеца

Въпреки че доходите им са по-високи от нашите, германците не преценяват тукашните цени като ниски, а като УМЕРЕНИ. Тоест, сравняват ги със средните цени на стоките в Германия - нито прекалено високи, нито ниски. Каква да каже по-голямата част от нашенските пенсионери и българите със заплата под средната, които никак не са малко?

69

Анонимен

преди 2 месеца

Айде бедните бачкотещи бачкери пак налазиха темата с безумни приказки за скакалци и ГМО... Ядат кебапчета от тоалетна хартия и копита, ама иначе много знаят аааааааахахахахаххахаха

68

Хи хи до 65

преди 2 месеца

По добре да плюскаш кебапчета, отколкото да плюскаш скакалци и ГМО-та !

67

ДО 41

преди 2 месеца

Мнение право в десетката! Невероятно, но факт колко много млади хора от западна Европа идват тук. Давам за пример Банско- всичко са хора, работещи в този дигитален свят, за който говориш. Направиха се частни училища и градини за децата им, образуват се локални общества, до които лоулайфърите нямат достъп. Същото важи за доста малки градчета и селца, близо до големите градове. За жалост, нашененецът си е един тотален вечен мрънкач и аутсайдер. Масовката поне е такава де, има и хора като теб!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Който плюе майка си и баща си е пълен бооолклук

65

Анонимен

преди 2 месеца

Малко Бг пенсии, та и немските пенсии, да си стоят там, в цял свят са се разсеяли и дават акъл.

64

Хи хи

преди 2 месеца

България е ЕС и нато, всеки който обижда България, обижда ЕС и нато !

63

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 месеца

МНОГО ТРУД Е ХВЪРЛЕН ЗА ДА БЪДЕ НАПИСАНА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ ЛИЧИ ПОСТОЯННАТА МИЗЕРИЯ, РОБСТВО И ПРОСТОТИЯ.

62

ЗА 56

преди 2 месеца

До АнонименКОИ СА ТЕЗИ БЪЛГАРИ ДЕТО ЗНАЯТ КАК ДА СИ ПРАВЯТ ЖИВОТА ИНТЕРЕСЕН? ПЛЮСКАЩИТЕ КЕБАПЧЕТА, НАЛИВАЩИТЕ СЕ С БИРА И РАКИЯ БЪЛГАРИЯ ДО ПЪЛНО ОСВИНВАНЕ

61

Анонимен

преди 2 месеца

С немска пенсия в България е скучно. С българска пенсия в Германия е по забавно.

60

Сифилиско

преди 2 месеца

Не знам какво й е на държавата. Регистрирах преминаващ канал през парцела ми като кладенец, :)) толкоз за бгто. И строя къща в средата на нивите, и всичко е тотално законно.

59

Анонимен

преди 2 месеца

СТРАНА ПРАВЕНА ОТ ПРОСТИ ХОРА НЯМА КАК ДА Е СЛОЖНА

58

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименЖИВОТА В ГЕРМАНИЯ Е ПО-ДОБЪР ОТ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ... И ВИНАГИ Е БИЛ

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Спокойно - Ти с някакви реалности, освен с българските сблъсквал ли си се, за да имаш база за сравнение? Нека позная - не. Тогава защо си мислиш, че немските реалности са по-приятни? Защото имат хубави пътища ли? хахаха Кофти е да съдиш за продукта по опаковката. Отиди и живей там 10-ина години и тогава пиши за българските реалности, защото ще можеш да сравняваш... :)

56

Хи хи до спокойно

преди 2 месеца

Тва племе го има в цяла Европа, те много добре го знаят. Няма на какво да научиш немците. А те си имат терористи, за което ти не знаеш

55

Анонимен

преди 2 месеца

България е хубава страна, народа прос, живота скучен. Народ без маска и без грим, озъбено свирепо куче.

54

Анонимен

преди 2 месеца

БЪЛГАРИТЕ СА ТЪНКООБИДНИ ДЕБЕЛООКИ ШКЕМБЕТА.

53

Анонимен

преди 2 месеца

"БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВА СТРАНА, НАРОДА ПРОС, ЖИВОТА СКУЧЕН" - Скучен е за тези, които не знаят как да си го направят интересен. Имаш море, имаш планини, имаш красиви жени, Гърция и Турция са ти на няколко часа от София. Ти какво искаш по-точно? Живях 9 години в Германия. Да ти кажа откакто се върнах (2014) ми е доста по-интересно отколкото от 2005-та до 2014-та, когато бях в Германия. А и имам повече пари тук, отколкото имах там. Направи си го по-интересно, вместо да мрънкаш.

52

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

Син съм на земя прекрасна и на тъпънарско племе!