99

Анонимен

преди 2 месеца

така ли си събира 'съмишленици', купува им неща да са му благодарни.

98

1

преди 2 месеца

И те сега ходят отогоре ли, на толкова очевидно място ли сте го закопали.

97

Ракитаков

преди 2 месеца

Медя Джолан държи още фронта, без него фесовете няма да знаят кое е истинкото депесе.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Кючюк,не само обувки,а ги събира,от улицата и ги прави политици,пример Касим дал,взе го от един бетонов възел във Варна,а "големия разбирач и политик" Осман Октай,от едно село Чернолик силистренско,докара в София,изяде кифла с две филийки хляб,и стана политик,обикаля по студията и се прави на голямата работа.

95

?

преди 2 месеца

Купил им е обувки - не съвест и политическа воля!

94

ОСМАН

преди 2 месеца

Абе *** твоите обувки кой ги купи?

93

ДОГАН Е КУПИЛ ОБУВКИ

преди 2 месеца

.....АМА С НАШИТЕ ПАРИ----НИТО СЕ Е МОРИЛ, НИТО СЕ Е ПОТИЛ ЗА ТЯХ----ВСЕ СА ОТ ДЪРЖАВАТА....ХАХАХАААА

92

Мдаа

преди 2 месеца

Сокола клекна. Купувал им обувки, сега ще им ги връзва.

91

АМИ, ДА....

преди 2 месеца

Всички партии висят на държавната субсидия и трупат пари от Държавата--- Но най- голямата муфта гушна "хидроинжинера"-Доган ....НО НЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТАРИКАТЛЪЦИТЕ...ХАХАХА ЧАКА НАРОДА ДА МУ ГИ ПЛАТИ ИЛИ ДА МУ ГИ " "ОПРОСТИ"....ХАХАХАААА

90

Анонимен

преди 2 месеца

ДПС е машина за крадени пари много макло са тези нейни висши функционери, които могат да докажат доходите си от старта си. Като се започне с лидера Доган - как може да докаже това как и с какви пари и купил и построил двата имота в които основно живее този в Росенец и този София . И важното е кой и с какви пари ги поддържа. Делянчо е ясен той брутално, чрез съдействието на държавата си присвои част от активите на фалирала банка

89

СМЕХ....

преди 2 месеца

Няма " ЕТНИЧЕСКА КАРТА"--- има огромни неплатени сметки на ДПС в НАП-----ТОВА Е ИСТИНАТА И СЕГА ТЪРСЯТ ПАРИ ОТ ЧЕРЕПА ЗА ПОМОЩ...ХАХАХАААА

88

Само питаме:

преди 2 месеца

Колко милиона задължения към НАП има Доган и ДПС???!...КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ТИЯ СМЕТКИ--- ПАК ЛИ НИЕ С ГАЙДИТЕ ОТ НАРОДА...!!???

87

ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ.....

преди 2 месеца

ЗА ЕНЕРГИЙНИЯ БИЗНЕС И МЕРАЦИ НА РАМАДАН АТАЛАЙ И КОМПАНИЯТА МУ, И "ПОРЦИИТЕ" В ДПС ОТ ТОЗИ БИЗНЕС....ХАХАХА??!

86

Кючюк,

преди 2 месеца

кажи, как предизборно завивате идеите и принципите на партията в 50 лв.?

85

за ДПС

преди 2 месеца

трябва да се знаят няколко неща:1. ДПС е незаконна турска партия на етническа основа и изобщо не трябваше да бъде регистрирана , ако се спазваше конституцията на България.2.ДПС е наследник на терористичната организация "Турско национално-освободително движение".3.ДПС една мафиотска партия с обръчи от фирми!Да продължавам ли за ДПС???

84

за Ахмед Доган

преди 2 месеца

Ахмед Доган- Сокола - терориста ли................по негова заповед и с неговото знание турските терористи убиваха БГ-деца и жени на гарите(гара Буново).................после той стана агент на ДС, за да спаси кожата, сега е милиардер и олигарх..................ей, спрете се бе..............стига сте го величали .............."доктор" Доган...............хич не е стока, знаем го добре него!!!Бивши терористи както знаем , няма!!

83

???

преди 2 месеца

Доган-терориста ли................по негова заповед и с неговото знание ртурските терористи убиваха БГ-дежа и жени на гарите.................после той стана агент на ДС, за да спаси кожата, сега е милиардер и олигарх..................ей, спрете се бе..............стига сте го величали .............."доктор" Доган...............хич не е стока, знаем го добре него!!!Бивши терористи както знаем , няма!!!

82

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо няма да се променя до изборите!

81

Анонимен

преди 2 месеца

Хора от ДПС, казаха, че ти си проблема за ДПС, даже не те познаваме, твоето име "Илхан Кючюк" го чухме от тях, казано със страх и че Вие създавате проблемите в ДПС! Най-добре е, да се оттеглите!

80

Анонимен

преди 2 месеца

Този има излъчване на псих0пат. Май това е характерна черта за тяхната партия преди и след разцепването.