174

До 207

преди 2 месеца

Само че е в Дясното ухо, не в лявото.

173

Анонимен

преди 2 месеца

НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА УБИТИЯ ЧОВЕК, ВСИЧКИ СЪЧУВСТВАТ ЗА РАНЕНОТО УШЕ НА ТРЪМПИ.

172

Щерю

преди 2 месеца

Корекция: - Тръмп бе ранен в дясното ухо.

171

Щерю

преди 2 месеца

"Тръмп беше прострелян в ухото." - това е еврейски ритуал на отмъщение още от Персия. Апостол Петър отсякъл дясното ухо на слугата на първосвещеника. Тръмп съвсем НАРОЧНО бе уцелен в лявото ухо. Това е запазен юдейски подпис, че действат левите-ционисти и че ако Тръмп не играе по свирката им - ще бъде ликвидиран от тях. "Дълбоката Държава" си остави подписа...

170

До 200

преди 2 месеца

ЦРУ е централното разузнавателно звено. Дейността му е насочена към националната сигурност. Създадена е през 1947 г. след подписването на Закона за националната сигурност от президента Труман.Понякога интересите на ФБР (битови престъпления) и ЦРУ (вътрешна сигурност) се пресичат. Като цяло ЦРУ се фокусира върху проблема с тероризма, оръжията за масово унищожение, както и опасностите, които възникват в света (включително шпионаж и кибер разузнаване). Отделът не може да извършва арести.

169

Анонимен

преди 2 месеца

До 202 - Глуууупости! Изглежда на ... На млад и ученолюбив човек, отличник, бъдещ шеф! Аа, ама викаш, не мяза на някой подут от стероиди насилник и бия, следователно, психипат! Те затова ли ви се виждат всичките успешни хора, бизнесмени, изкуствовети и прочие, че са психопати? Защото нямат гротеските ви маймунски тела ли? Защото не прилипат на някой, който убива ли? Защото не са с генните на грабители и войници ли?

168

Анонимен

преди 2 месеца

Нагласено, казват някои от коментиращите. От кого е нагласено? Сикрет Сървис са на пряко подчинение на действащия президент (в случая Байдън). Така, че щом казвате, че е нагласено, кой го нагласи? Според вас Байдън ли го нагласи? Или Байдънистите? Уточнявайте ги тези детайли! Тръмп не е с частна охрана, за да си измисли атентат. Освен това кой ще успее да си отклони главата на милиметри от куршум? Това да не е илюзиониста Хари Худини?

167

Анонимен

преди 2 месеца

Горкто дете ....

166

Леко им се размина

преди 2 месеца

Това е физиономия на типично пcиxарче. Не особено мъжествено и здраво често и със странна или зализана прическа и с очила. Такива са почти всичките му предшественици. Джефри Даймър и другите дето направиха масови стрелби в училищата си имат същия външен профил. Сега единственото за което го е яд за дето вместо в главата само е лизнал с куршума златния петел по гребена е че е спрял да стреля а не е продължил по тълпата.

165

За любопитовците

преди 2 месеца

ЦРУ няма право, да разследва американски граждани на територията на САЩ :)

164

Анонимен

преди 2 месеца

Половината в САЩ са бездомни а още 100 милиона нямат и храна.

163

Анонимен

преди 2 месеца

ОоооооооООоОоОо!!! Значи ней бил той!!!

162

ТРЪНПОСТАНОВКАТА

преди 2 месеца

ЩЕ ГО ХВАНАТ УБИЕЦА ТРЪМП И ТОТАЛНО ЩЕ ИЗГУБИ ИЗБОРИТЕ!! ПОЛУ СЛЕПИЯ ЗНАЕ ТОЧНО КЪДЕ НЕ СЕ ОХРАНЯВА ОТ СЕКРЕТНИТЕ СЛУЖБИ, ЧЕ ДА СТРЕЛЯ ПО ТРЪНП! АБСОЛЮТНА ПОСТАНОВКА!

161

Тоя от кличето

преди 2 месеца

не бил стрелеца. А някакъв блогер който мниго приличал - та затова си направил бъзик. Е! Поне е добил популярност :) сигурно и няколко хематома :)

160

Жалко !

преди 2 месеца

А бях за Байдън! Представяте ли си какъв бъзик щеше да е САЩ в навечрието на войната с Китай със президент който се напикава и не знае къде е и защо разни непознати го развеждат! ха ха! Та жалко!

159

Анонимен

преди 2 месеца

До ЗАРАДИ УКРАЙНА Е Че Трън е срещу Русия. Кога беше накара бг да плаща за нови самолети и забрани АЕц Белене.

158

ЗАРАДИ УКРАЙНА Е

преди 2 месеца

ВСИЧКО > КОЙТО НЕ ПОМАГА НА УКРАЙНА ГО ОТСТРЕЛВАТ

157

Анонимен

преди 2 месеца

украинска семка фашистка

156

Анонимен

преди 2 месеца

Няма как ЦРУ да не са имали данни. Нали ЦРУ знае всичко? Значи ЦРУ знае какво се случва в Москва, а не знае какво се случва в САЩ? Не може да бъде. ЦРУ пробито ли е? Или само така изглежда?

155

Анонимен

преди 2 месеца

Хейтър.Тоя е мразел себе си и всички хора.Господ е пазел Тръмп.Той и Илън Мъск всеки ден рискуват живота си,защото има откачалки,които искат да докарат на човечеството ядрена война и да поробят оцелелите.