115

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е за мир в Украйна, а Джо Байдън е за война и смърт на младите хора в тази финансирана от демократите война!

114

Анонимен

преди 2 месеца

До Имп МаврикийЗащо да разпуска НАТО, Прпсто ще спре да дава по 60 млрд долара годишно на тъпата Украйна, както в момента става.

113

Анонимен

преди 2 месеца

Смел, страшно смел. Изправи се втори път и вдигна юмрук, а ако имаше втори изстрел мижеше да го довърши.Истински лидер и водач!

112

Имп Маврикий

преди 2 месеца

А да видим как Тръмп ще спре войната в Украйна. За целта трябва да разпусне НАТО хаха. Но да е жив и здрав. Курназ момче е. Все пак е германец. А германци и руснаци са най добрите във военното дело още от римско време. И така до днес. Поне руснаците го доказват на дело.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Сега се появи нова статия на терасата на сайта с нередактирано видео.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Чичо Джо няма нищо общо с опита за убийство. Той си мисли, че с Тръмп е доставчик на пица, с червената му шапка.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Войната в Украйна генерира милиони в полза на шайката на Зеленски, затова той постоянни проси пари от държавите.

108

До 2

преди 2 месеца

Нали, аз също гледах клип сниман отпред в дясно и ясно се вижда екип снайперисти от сикрет сървиз зад Тръмп. Гледат в посоката на стрелеца, а след изстрелите започна да стреля и той. Все едно го е държал на прицел, изчакал е да стреля и го е застрелял. Много подозрително.

107

Анонимен

преди 2 месеца

За имеприята на злото, изградена с геноцид и реки от кръв е нормално политическо убийство

106

Анонимен

преди 2 месеца

Някъв 20 годишен пикльо се качва необезпокояван на покрива с пушка на рамо под зоркото око на сайперисти и всякви служби. Отива централно, разполага си се прицелва се и стреля няколко пъти преди да му пръснат мозъка

105

Анонимен

преди 2 месеца

Появи се нов пост на Тръмп, където казва, че Господ го спасил и, че не се страхува. Нямало да се откаже. Много смел човек.

104

Анонимен

преди 2 месеца

честно казано искам да спечели, за да видя как ще спре войната за 24 часа. Ще е много забавно. :D" - Много лесно. Ще каже на Зеленски, *** ако не свдне още днес на мсата за преговори с Путин, където САЩ ще е ***, Украйна няма да получи НИКАКВА подкрепа от САЩ, като САЩ ще вдигне всипчи санкции над Русия и ще ги остави, да правят, каквото си знаят. Така че Зеленски или приема сделката или до месвц Украйна ще я няма ...

103

Анонимен

преди 2 месеца

Комунистите винаги са ликвидирали противниците си, така е било исторически. Затова либералните партии, които по същество са леви полу-комунистически партии трябва да се поставят под забрана и активистите им да се разследват. Синът на Байдън е оплетен в корупция, няма начин и сродните му партии по света да не са корумпирани и замесени в убийства на неудобни.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Започва да се оформя тенденцията политици, които са против войната, да бъдат нападани. Военнолюбците няма да се откажат лесно.

101

ГАДОРЯН

преди 2 месеца

Американската дълбока държава ако можеше би пратила Дончо в колония в Сибир или би го заточила на пуст остров. Той е неудобното момче в политическия живот. Не е в крак с тренда. А тренда е войни войни и пак войни. В Израел почват да вкарват в армията и ортодоксалните евреи. Защо ли? Ми щото ще има война с Хизбула респективно Ливан. Ще се наложи и сериозно участие на САЩ. Израел сам не ще се справи.

100

Анонимен

преди 2 месеца

В САЩ стрелянето по президенти е национален спорт. Повечето хора знаят само за успешните опити, но има и страшно много неуспешни такива в историята.

99

Злото

преди 2 месеца

Вижда се, че Злото в света се олицетворява от различните либерални партии като тези в България ПП и ДБ. Забрана на либерализма и долу либералната диктатура!

98

Анонимен

преди 2 месеца

Киро Петков ходел с бронирани боксерки, за да си пази парапета.

97

Тръмп е руский

преди 2 месеца

А те стоят до края! :)

96

Николай

преди 2 месеца

Шоуто продължава.