194

Анонимен

преди 2 месеца

Преди два дни в София си отворих прозореца. Видях Луната. Луната се смееше! Тоя от горния етаж хвърлял през прозореца развалени домати. Един домат ме цапардоса по чутората и бях два дена готов в парламента за дебат. Вчера в София си отворих пак прозореца. Видях Луната. Луната се смееше! Тоя от горния етаж хвърли през прозореца развалени картофи. Един картоф ме цапардоса по чутората и сега за бой съм готов!

193

Разсмян

преди 2 месеца

"Русия винаги е осъждала и сега също осъждаме категорично всякакви прояви на насилие в хода на политическата борба", посочи говорителят на Кремъл.АААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААХАХАХАХА

192

НОСТРАДАМУС

преди 2 месеца

ВИЕ РУСНАЦИТЕ СТЕ НАЙ ДОЛНАТА ПАСМИНА В СВЕТА ДОЛНИ СТРАХЛИВЦИ.

191

Анонимен

преди 2 месеца

До 195. Прав си. И са по влажни!

190

до 186

преди 2 месеца

Надуваемите кукли са по-секси.

189

Ганди

преди 2 месеца

Мдааа , не са като Вовата, при него празно няма трийсет и девет олигарси се самоубиха които не искаха да дават пари за войната,Навални, Пригожин и бая още народ

188

Анонимен

преди 2 месеца

Sorry, 191 е изтрит, за радост

187

Абе

преди 2 месеца

Целта на Тръмп да го короноват като император на Щатите . Всъщност републиканците са превзети от него и умират от страх, че ще загубят изборите , но това което чака държавата след изборите ще въвлече света небивал хаос и страдание , включително и за нас . Не разбирам как българите се радват на един клоун , насаждащ омраза и разделение . За тези които не познават американската действителност отвътре Тръмп им изглежда като герой, но той е толкова низка и долна личност .

186

до 191

преди 2 месеца

Появи се екстремист :) Бъдете внимателни!

185

Някой

преди 2 месеца

Тръмп е държан на каишка от Путин . Разузнаването има информация , че преди време Тръмп е записан в хотел в Москва да участва в оргия и записите се държат от Путин т.н. меден капан . Затова той декларира приятелски връзки , но всъщност е зависим. Путин няма сметка да ликвидира Тръмп, защото очаква от него да отмени санкциите , което е жизнено важно за руснаците . Американците си избират един мошенник, лъжец и нарцис , зависим от неприятелска държава .

184

НОСТРАДАМУС

преди 2 месеца

Вие руснаците трябва да желаете ТРЬМП . ТОЙ НЕ Е ВОЕННО ЛЮБЕЦ ТОЙ НЕ ОБИЧА ВОЙНИТЕ-. ТОЙ ОБИЧА ЖИВОТА .ДО КАТО В СРАВНЕНИЕ С ПТИИН АГРЕСОРА Е ВЕЛИК МИРОТВОРЕЦ.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Другарката няма да се откаже от своята мисия (докато е вярна на Путин).

182

Анонимен

преди 2 месеца

До 183. За мен Захарова е много секси. Почти колкото надуваема кукла.

181

Анонимен

преди 2 месеца

Мили деца, ако искате да видите лице, излъчващо любов и доброта, не гледайте заплашителната снимка на тази лекичка. Разминаването между думи и дела е обект на невербалната комуникация, мили деца. Леличката от снимката е нещастна леличка, затова е станала хейтърка.

180

Анонимен

преди 2 месеца

Захарова, децата които убивате в Украина какво разпалваха, та да заслужат агресията на Русия?

179

Медведев на 3 по 200

преди 2 месеца

Добре че сме руснаците, за да разпалваме ядрена любов и да бомбардираме цивилните с любовь!

178

Анонимен

преди 2 месеца

Всички осъждат насилието с изключение на Русия. Защо - защото както се ви да, те смятат че насилието е оправдано, когато си го заслужиш. Как се преценява кой е заслужил е отделен въпрос.

177

Анонимен

преди 2 месеца

Путин трябва да смени Захарова със секси мацка, която да се харесва повече на Target-a (наивните читатели)

176

Анонимен

преди 2 месеца

Таа пък намерила кво да каже. Да си гледат азията там и въобще да не ни занимават. Оня песковия и медведа днес няма ли пак да заплашат европейските столици?

175

КуКлус

преди 2 месеца

Президентът на "миротворците" САЩ ....зове за елиминирането на Доланд Тръмп ( единствения президент на САЩ който не разпали нито една война и директно е ясно че ще спре това клане в Украйна ) не трябва ли да бъде разследван ? Колко чипа има в кухата си кратуна и какви миротворци щом се бори ЗА войната ? Пада по стълби ...бърка Путин със Зеленски ....бърка Украйна с Иран ....здрависва се с призраци ...ае мазало !