22

Анонимен

преди 2 месеца

Хората си купуват парцели на Луната пък руснаците ходят да крадат тоалетни чинии от Украйна

21

До 19

преди 2 месеца

Кога индианците са имали земи бе бавноразвиващ, те не са имали дори съд, нотариални актове и т.н. Все едно да забия едно копие върху колата ти и да изкрещя Това е моята кола

20

АнонимеН

преди 2 месеца

НЯМАТЕ СИ И НА ПРЕДСТАВА КАКВИ ИДЕ-ОТИ ИМА НА ТОЯ СВЕТ :D ЕДНИ В ФАЩ ПРОДАВАХА ЗВЕЗДИТЕ ПО НЕБОСКОНА :D И НАЙ-ПЛАШЕЩОТО Е , ЧЕ ХОРАТА КУПУВАТ СЕРТИФИКАТИ , ЧЕ ПРИТЕЖАВАТ ТАЗИ ИЛИ ОНАЗИ ЗВЕЗДА НА НЕБЕТО :D НЕ СЛУЧАЙНО АЛБЕРТ АЙНЩАЙН Е КАЗАЛ, ЧЕ ЗА ВСЕЛЕНА НЕ Е СИГУРЕН ДАЛИ НЯМА КРАЯ НО ЗА ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ Е НАПЪЛНО СИГУРЕН, ЧЕ НЯМА КРАЙ :D

19

Анонимен

преди 2 месеца

Не бяха ли по подобна схема разпроданането някога земите на индианците , САЩ си го могат , разпродаваш нещо което не притежаваш или пък си го отнел с насилие .

18

Анонимен

преди 2 месеца

Поредното доказателство, че формалното образование и научните титли не те правят умен.

17

Анонимен

преди 2 месеца

до 14 Марков, изгледа ли най-новото видео на Киро Брейка в ютюб? От вчера е. " Ивелин Михайлов ме подведе". Най-силното видео което съм гледал на Киро Брейка някога. И не се подвеждай по заглавието. Нарочно Веско го е написал така.

16

Бахх

преди 2 месеца

А кой е продавачът? Собственикът на Луната?

15

СТЕНЛИ КУБРИК

преди 2 месеца

ИДИЬОТА СИ Е ИДИИИЬОТ :D И ТЕЗИ СДЕЛКИ СА НЕЛЕГИТИМНИ, ЗАЩОТО ЧОВЕШКИ КРАК НА ЛУНАТА ОЩЕ НЕ Е СТЪПВАЛ!

14

Генерал Марков

преди 2 месеца

А аз си мислех, че Ивелин Михайлов е пирамидаджия...Ама щом американци развиват схемата, значи всичко е точно и чисто като момина сълза.А професорът може спокойно да използва дипломите си вместо тоалетна хартия. Акъл не са му донесли, поне да свършат някаква полезна работа.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тия питаха ли извънземните като разпродават Луната , ако земат да им покажат нотариалните си актове . Това си е некакво пирамида направлявана естествено от САЩ , не съм чул Путин да разпродава нещо с неустановена собственост , тук няма симпатия , само обективност , това го споменавам единствено за простите.

12

До 9

преди 2 месеца

Блажев да те подсетя че си освидетелстван

11

Тенгри кан

преди 2 месеца

Поредният дрът болшевишки изкукуригалник, който *** и мърси Земята и като същинско нагла плесенна амеба иска същото и на Луната;))))

10

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя е някакъв участник в измама. Пуска кукичка за шарани, да се хванат.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Докато бат Слай и Бат Арни за 10 бона могат да си направят шоуто като закупуват парцел на Луната и които 10 бона за тях са жълти стотинки, то тоя смеееешник е спестявал поне една година тия 10 бона. Жалък изтрещял смееееешник!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Да разбирам ли, че и Плевнелиев си е купил? Поне така казва този професор.

7

Ало Измамник

преди 2 месеца

Пари хвърлени на вятъра, баце. Да беше ги пуснал през балкона.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Северомакедонците питахте ли ги преди да им разпродавате територията?Съсипахме Земята а сега се каним и на Луната!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Дано се заселат и не се връщат

4

Мухахахаха

преди 2 месеца

Поредния наивник, "прУфесор" който не само че не се е усетил че е изработен ами и гордо се хвали в медиите. НЯМА Лунно правителство и НИКОЙ не може да предяви права върху земя, която според международните договори все още е ничия. Толкова ли нито един бръмбар в главата на пруфесора не се е обадил да му обясни че имена на известни актьори и певци присъстват в такива Измами С РЕКЛАМНА ЦЕЛ. На тях са им платили за да се използва името им.... По същата схема в Англия "продават" лордски титли. Ха ха

3

Анонимен

преди 2 месеца

Е заради такива, които си купуват имоти на Луната, ви управляват Бойко и Радев