21

До Гоце

преди 2 месеца

Ако приемем тезата на агент Гоце, че НАТО се укранизира, то вярно е и обратното, че Русия се фашизира. Всеки ден заплашват света с ядрено оръжие. И резонния въпрос е може ли НАТО да съжителства мирно с Четвъртия Райх Русия, въоръжена до зъби с оръжие и непрекъснато тероризираща Света с реални войни и кибер войни?

20

...

преди 2 месеца

Агентът винаги си е агент , па ако ще и да се казва...Гоце! НАТО се било украинизирало, а нито дума за бруталното нахлуване на Путин в Украйна? И мир искал Тоя, който щял да разговаря с агресора???

19

Анонимен

преди 2 месеца

Кажи му комунист и не го обиждай повече.

18

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

Гоце трипера който си купи хотел за 7 милиона лева в центъра на Кюстендил с парите спечелени вероятно от големия шлем с Путин се изкашля проруски

17

3M

преди 2 месеца

този долен ляв да си допълзи обратно в дупката и да не се обажда!

16

Токмаков

преди 2 месеца

Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!

15

Токмаков

преди 2 месеца

ГОЛЕМИЯТ ШЛЕМ!...Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!...

14

Анонимен

преди 2 месеца

А какво да кажем за българските политици и правителства!? Мислят и правят повече за Украйна, украинците и войната, а не за собствената ни държава и народ! Възмутително!

13

112

преди 2 месеца

До 4. Що бе. В Америка стреляли по Тръмп, а Русия стреля по цял свят и деца избива.

12

аз

преди 2 месеца

Гоце е замязал на квартален пияндурници.

11

Въпроска ?

преди 2 месеца

За украинизирането си прав Господин бивш Президент . Прав си и за загниването на партийната система в България , но не постави ли Ти началото на разделението и загниването на партийната система ? Какво спечели с партийката АБВ , която сътвори ?

10

Вин

преди 2 месеца

До #9 Верно е, всички документи, архиви, спомени на участници в събитията го доказват! Проблем на невежите е да си повишат знанията!Четете, вече има достъп до много литература, въпреки че "братския, славянски, православен" народ не ни дава откраднатите архиви на царството!

9

СМЕХ....

преди 2 месеца

НАТО СЕ " УКРАИНИЗИРА"---- ЗАЩОТО РУСИЯ СЕ ""ФАШИЗИРА" И ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО, АМА ТИ ГОЦЕ СЕ ПРАЙШ НА " ЯЖТЕ МИ ГЗ" --- КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ!

8

ЗАГНИВАТ И ЗАГИВАТ..

преди 2 месеца

....САМО ПОДСТАВЕНИТЕ ФИГУРИ НА БКП/ ДС В ПОЛИТИКАТА, КАТО, ГОЦЕ , САВА, АГЕНТ ИВАН, КОРНИ и т.н.....ЗАЩОТО НАРОДА НЕ Е ГЛУПАВ И ВИЖДА ЯСНО ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ! НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГО УСЕТИТЕ ОЩЕ ПО-БОЛЕЗНЕНО И СИЛНО....ХАХАХАААА

7

Седефчо

преди 2 месеца

Аз съм комунист и искам мир. Тръмп ще спре оръжията и Русия ще превземе Украйна. След това ше завземе Молдова, Грузия, Армения и Становете.

6

До Да

преди 2 месеца

Като го знам как говори : "ааааооооууаааа оооуууаа аууоо" все едно има горещ картоф в устата на някого му е прикипяло.

5

Вин

преди 2 месеца

Не "НАТО се украинизира", а рашистката *** си показа отвратителната същност на изостанала, озлобена, неразвита, комплексирана останка от бивш очите за империя, погазила всички приети и подписани от нея международни договори и споразумения! Най-голямата, реална, доказана заплаха за целостта на България от поне два века насам!

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Да 4. От преселили се и избягали от закона престъпници, мошеници и авантюристи какво искаш ? Това е заложено в гените им и няма как да се промени. Също както и при нас стоят нещата - в гените ни е заложена шуробаджанащината и няма значение какъв политико-икономически стрй ни е наложен - все сме си едни и същи.

3

Да

преди 2 месеца

Опита за убийство на Тръмп в сащ,само показва колко тази страна е опасна за света.

2

Анонимен

преди 2 месеца

ДъПъСъ е един от стълбовете на обръчите и кръговете.