227

Анонимен

преди 2 месеца

Той наркомана беше мрачен и при Радев, а нашия президент ако нямаше свидетели щеше да му избучи едно яко кроше в наркоманската нагла тиква задето се разсърди наркомана че Радев не беше съгласен да му даваме БТР-те си.

226

Анонимен

преди 2 месеца

до 243 И като се събуди какво стана? Спря с фантазиите, нали кравар?

225

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Руснаците официално си признаха, че удара срещу детската болница в Киев е бил целенасочен. Даже призоваха да бъдат горди от атаката, а не да се срамуват и съжаляват. Това са руски ценности от руския мир. Добре е че има и тук-там съвестни руснаци, един такъв руснак е предал на украинските служби списък с всичките офицери от бомбардировъчния батальон, отговорни за атаката.

224

Ей

преди 2 месеца

Взеха да го пишат военновременен, че нали искали в ЕС. Ама демокрацията на ЕС ще изгуби влияние, ако има управляващи без избори. На това му се вика диктатори. Какъв му е проблема да има избори. И Русия е във война, но имаше избори. Проблемът му е, че може да се появи кандидат, който ще търси мир и украинците да го изберат, защото им е писнало да воюват и умират. Защото някой друг, може да не обслужва американски интереси. А в Украйна някой прави ли социологически проучвания за рейтинга му?

223

Анонимен

преди 2 месеца

Започва да увеличава дозата затова е в параноя да не го убият. И как няма да я увеличава като неговите господари искат положителни резултати, а то войниците му отстъпват към Киев след всичките 300 милиарда долара военна помощ. Красиво е!

222

Анонимен

преди 2 месеца

Е как нема да е мрачен, що украинци загинаха, други избягаха на запад и не щат да воюват, останаха дечурлига и старци.

221

Груйо Михалов

преди 2 месеца

Всичко на изток от Будапеща е тотал щета.Кражба до последно и корупция.

220

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е гарантирал на Запада, че няма да убива Зеленски, затова и той си позволява да посещава украински градовеб малко преди руснаците да ги превземат и руснаците го пазят. Зеленски е любимият президент на Путин - даде му повод за война и превземане на още и още територии. Скоро, до Днепър...и няма връщане! Байдън неслучайно нарече/обърка Зеленски и Путин в реч преди 2 дни - понеже Зелю е най-законспирирания агент на Путин в Украйна!? По ефекта от действията му личи!

219

Руски мърши

преди 2 месеца

А убиеца Путин да не е по - хубав. Скапан Руска помия.

218

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

А бе,турко-евреи,защо ми изтрийте коментарът с пояснението що е евреин? Вече и бабичките на къра знаят,че турците,руснаците и украинците са кавказки евреи,не по-малко от арменците и грузинците,азерите и кюрдите. Изпадате в шоково смешна ситуация,защото издавате вече такъв параноичен страх от идещото ни Българско възмездие,че ви е кофти и на себе си да кажете истината. Че нали ви различаваме вече и от птичи поглед.На къде сте тръгнали с глупостта да триете вече регистрираното? Еврейски паранояци!

217

Анонимен

преди 2 месеца

Мда, в необятната пРосия верно има хора, към 140 мил. Е, вече урките ги посъкратиха ама нищо. Иначе къде някой от ЕС ше се мери с колхозниците при положение, че в ЕС конкуренцията е между 400 мил. Естествено е колхозниците там да работят за малко пари щото качеството е отчайващо ниско. Един софтуер за москвича не можаха само да преведат. Та за това ние нормалните хора там работа нямаме. Обаче вие *** що не ходите там ами висите в ЕС? Що ония чебурашки драпат за имоти в ЕС?

216

Анонимен

преди 2 месеца

Пак не слушате внимателно Путин. Каза ви, че със Зеленски няма да се подписва нищо, защото е нелигитимен. С изтекъл срок на годност е наркомана.

215

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е едно малко странно възрастно човече към края на живота му.

214

Анонимен

преди 2 месеца

Пънка не умира! Поздрав с яката мексиканска пънкария - Camino al Infierno и Acidez - In Punk We Thrash. Опъваме жицата яко, действаме и сме силни, докато чалгаря гъзар се пържи в задръстванията към гърция и ходи там да се пържи на 42 градуса. Фак офф за снобарията, демокрацията и най-вече фак за укроняцягите и натовските наемници - дришненцата. Пържим ви яко мурViiiii!!!!

213

Анонимен

преди 2 месеца

Докато Зеленски е жив, той мирен договор няма да подпише! Ще си го гръмнат украинците, защото неговия живот означава смърт за още стотици хиляди украински мъже и загуба на още територии.

212

Бако

преди 2 месеца

Всичко което исках е ..заяви президента Зеленски на петата година от четиригодишния мандат.

211

Анонимен

преди 2 месеца

Да не е дрогата а !

210

VAT 69

преди 2 месеца

Прекалява с белото.Не може да издържи на напрежението Но Белото много му помага.Ако не е белото отдавна да се е обесил.

209

Анонимен

преди 2 месеца

Центачета нечистоплътни и заразни, страдате от рядка африканска венерическа болест която ви донесоха вашите натовски любовници.

208

Анонимен

преди 2 месеца

Този път щатите се гръмнаха във краката, не си дадоха сметка че това не е ирак, либия или сирия, Руснаците им пръскат мръсните натовски вагини.