74

бабата е умна

преди 2 месеца

зеления фасул е на наркотици, американопапагалчетата са на долари.

73

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистик: "Ама ние казахме ли ви" :))) Егaти и елементарните изp0ди са тия - то краварите ти ВИНАГИ така правят. А Руснаците си трошат главата да накарат поне някои да понат да мислят самостоятелно от сбърканите укропитеци - иначе отдавна всичко да е лунен пейзаж!

72

пияница мистик

преди 2 месеца

Ала-бала, дъра-бъра на пазаря, тинтири-минтири-дрън-дрън-ярина и накрая 0pkите ще взривят язовирите и ще кажат: "Ама ние казахме ли ви" :))) Егaти и елементарните изp0ди са тия

71

лош материал...

преди 2 месеца

До Споко - дал си си парите на вятъра за психиатър!

70

Анонимен

преди 2 месеца

А Байдън бил ли е някога жена папуаска аборигенка?

69

по-леко!

преди 2 месеца

До Брътвеж - а каво му има на боинг че все е накосъм от голяма катастрофа? Въпрос на време е да се случи. Ще очакваме тогава твоите ентусиазирани коментари!

68

Споко

преди 2 месеца

Споко, Украйна е на страната на доброто, а Русия е страната на злото, а както вече и бебетата в родилния дом знаят, доброто винаги побеждава. Иначе светът би бил несправедлив и жесток, и тогава по-добре да се фърлиме от 10тия етаж, ама нема нужда да се фърляме, верно - доброто винаги побеждава. Русия няма никакъв шанс.

67

40 % от пакетираните

преди 2 месеца

урки са без вътрешности. Ето така се изразява "Не може да има реалистична цел или мотив Украйна да унищожи собствената си инфраструктура или да застраши собствения си народ" - укро-хунтата е най-кръвожадната западна гадост на съвремието ни!

66

Брътвеж

преди 2 месеца

Гойдата споходи сухой супержет 100, ходил на ремонт с импортозаместителни части. Обаче май техниците са били на две водки по малко и не са улучили точните зап части. А пък пилотите и те са покърквали по време на полета. Жалко че не е имало повече друзя на самалета да споделят тази перфектна гойда.

65

Американофилите,

преди 2 месеца

пак си глътнаха граматиката и отидоха на краварска лексика! ха ха !

64

А бай Издън

преди 2 месеца

обяви Путин за президент на Украйна - ХА ХА ХА! ... а може и да е права мумията!

63

АнонимеН

преди 2 месеца

ПРОКЛЕТАТА ТЕРОРУСКА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО БАРАБАР С ПРОКЛЕТОТО И НАСЕЛЕНИЕ Е ЧИСТО ЗЛО!

62

Американофилите,

преди 2 месеца

някак като ви кажат истината във паралелната ви реалност не се чува - защо ли е така?

61

келафония дримин

преди 2 месеца

Beloe Zlato - California dreamin

60

Анонимен

преди 2 месеца

И тази като медведев! Рядко изтрезнява!

59

украйна за запада:

преди 2 месеца

Сърце $200 000 | Бял дроб $50 000 | Черен дроб $30 000 | Бъбреци $15 000 - $25 000 | костен мозък $20 000 | Крайници долни $10 000 |Очи $6 000 | Уши $3 000 | Крайници горни $2000 | 1 литър кръв $150

58

Soxo

преди 2 месеца

До 60: Прав си, укрите са готови на всичко, само за да обвинят рашките. Сигурно помните преди година ракета ударила пазар - даже американски журналисти доказаха, че е изстреляна от укро-територия. Същото май ще е и с болницата от преди няколко дни - винаги преди среща на НАТО се случва нещо такова

57

Юда Макавей

преди 2 месеца

Кога най-после ще се появи адекватен американски президент, който да осъзнае, че преговори и дипломация с КГБ не може и не бива да има! КГБ трябва да се заличи, както римляните навремето са заличили Картаген. Кога ще ни дадете сериозни оръжия и разрешение да се вдигнем срещу путинската пасмина в България? Стига с тия санкции, декларации, призиви за единение и прочее глупости! Свалете ни веригите, дайте ни свобода за действие!

56

Анонимен

преди 2 месеца

Луда.

55

Избиването

преди 2 месеца

на украинците върви прекалено бавно - затова запада спонсорира прегражденията на западната граница, спонсорира насилствената мобилизация и измисля такива зверства за масово унищожение!