16

АнонимеН

преди 2 месеца

ЗА ПЪРВИ ПЪТ Я ЧУВАМ ТОЯ ИЗМИСЛЕНА КОМПАНИЯ И 5 ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА МНЕНИЕТО НА ДИРЕКТОРА И! ТАЗИ СТАТИЯ ИМА МЕРОДАВНОСТ 0%

15

хахаха

преди 2 месеца

цветисиана ,,,,,,,, на баба си Мара

14

Анонимен

преди 2 месеца

С евро атлантическия блок е свършено това е от ясно по ясно въпросът е кога ще е окончателната cмърт

13

анонимен

преди 2 месеца

Ако Северна Америка и Европа предупредят Китай че ще спрат да им купуват нискокачествените стоки, ще им мине меракът да воюват, защото още 300 милиона безработни не могат да понесат.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Знаете ли защо искат Байдън аут от изборите, и това са част от демократите.Ислямското лоби в ДП не може да прости на Байдън , че спаси Израел и не е заел про ислямска страна.Ужасно, но в ДП текат ислямофилски процеси.Джордж Клуни, които призова Байдън да се махне е всъщност женен за ислямистка.Само той ли?А Байдън е ветеран от Студената война и е наясно със света.Християнин е и бял, това съвсем го поставя в противовес на налаганата от ДП политика, изцяло грешна, а сега му преписват провала й.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Носете си новите дрехи, овце! Не ви остана, скоро ще ви вкарат в скотобойната. Такава е съдбата на всяка овца. За нищо не ставате.

10

Пфф

преди 2 месеца

Китайците не могат да воюват. Всичко друго можеш да промениш, но ДНКто си не можеш, а ДНКто диктува живота ти.

9

Анонимен

преди 2 месеца

на тия само пари са им в главите .За това са и всичките конфликти заради любовта към парите на демократичните американци.Е сега ви го казват направо ,Източна Европа трябва да се готви за война.Та може в Украйна да не пращаме войници но за Китай със сигурност ще трябва да ходиме!

8

Зозо

преди 2 месеца

...... Китай е на пето място по големина на БВП с много по голям - производствен капацитет..... :))))))))))))))))))))))))))))

7

Муахаха

преди 2 месеца

САЩ от 1913 години НЕ Съществува, а Съкращението Означава - Съединени Ашкенази Щати! всички Съветници на Мао са Ашкенази - така, че Две Братски Държави - няма как да се Сбият!!

6

Анонимен

преди 2 месеца

ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ САЩ И ЕВРОПА НЕ СА ХОРАТА КОИТО КОМАНДВАТ СВЕТА ВСИЧКИ ДРУГИ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ КИТАИ И РУСИЯ, ЕВРОПА НИЩО ДОБРО НЕ Я ОЧАКВА

5

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп ще оправи работите.Ще бомбардира Русия като на самолетите ще изрисува китайския флаг.

4

Точно

преди 2 месеца

Този обърка страните,сащ са тези който провокират агресия и войни.

3

Да

преди 2 месеца

Само лъжи и глупости на който никой не вярва.

2

Американ

преди 2 месеца

Тъй де, ама тъпо тикнахме Русия към Китай заради дребни НАТОвски интересчета в Украйна.

1

Факт

преди 2 месеца

Крадците викат дръжте крадеца.