95

Рендето

преди 2 месеца

Това не е тайна!!! Всъщност, всички непредубедени наблюдатели и анализатори го твърдят и посочват, че Войната между Европа и Русия е, единственото спасение за Щатите.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Члeн 5 ще си остане за НАТО и ще им влезе дълбоко

93

Fena

преди 2 месеца

Ако, дано не се случва, нещое започне, дали Турция ще изпълни Член 5 за да се бие с Русия? Нама да стане. Член 5 си е един абсолютно измислен член.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно е прав турчина,САЩ губят надпреварата по всички фронтове,иновации,технологии,масово производство на всичко,единственият им шанс да запазят своето влияние е световна война,да ама след нея те няма да са незасегнати както досега ами порядъчно разрушени!

91

Анонимен

преди 2 месеца

А европеддерасите депутати в Брюксел си зареждат електричките от дизелови генератотори и се правят на еколози. Няма такава безмозъччна тъъпа нагла сбирщина. И такива приммати тръгнали да дават наставления на истинските европейци от Източна Европа какво да правят, как да мислят и тн.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Изданието Die Welt пише: Германия заменя ядрената енергетика с въглища от Колумбия. Вноса на въглища от Колумбия бележи нов рекорд, като от януари до май 2023 г. са внесени около 2.56 млн тона. За цялата 2022 г. са внесени 5.75 млн тона. Къде сте бе НПО-та, къде сте бе Грийн пийс, къде сте бе Zеленяци, къде сте бе jълтопаVетници???!!!

89

Гнус

преди 2 месеца

Всеки нормален човек знае, че САЩ искат да предизвикат Трета световна война заради огромния си дълг, за да може той да бъде занулен, и защото губят световното си господство. Да, САЩ се опитват да вкарат НАТО във война срещу Русия, но отново искат да излязат чисти и недокоснати територии, но за сметка на това въвличат всички европейски държави, за да се бият вместо американците. Докато САЩ съществува, тази планета никога няма да се развива. САЩ сеят само разруха и с мърт.

88

Ф-16 нахуй

преди 2 месеца

Нашите русофоби така са налапали американския ботуш, че не го пускат. Вкуснен ли е американския ботуш, а бе русофоби? Какво ви дадоха краварите освен един мирижлив ботуш?

87

Анонимен

преди 2 месеца

Война между Русия и НАТО се желае само от една шепа примитивни мозъци. Да не мислите че на войниците в Европа и САЩ им се ходи на източния фронт да бъдат убити. За война настояват само хора без никакъв интелект. То е ясно че Русия ще я спечели и то категорично. В момента няма по-силна, тренирана и въоръжена армия от руската. На запад си правят някакви странни заключения че имат шансове без да отчитат факта че руснаците в момента не им свалят шпионските самолети и сателити.

86

Анонимен

преди 2 месеца

Министрите на отбраната на РФ и Пиндостан отново проведоха телефонен разговор.

85

Путин е велик!

преди 2 месеца

Народа масово освирква западните диктатори като Макрон, пирата плешивец Шолц и оня шоколадовия англо-бхаратец. За това свидетелстват множество клипове. Това говори, че тия са провалени диктатори и избрани явно не по волята на народа, а чрез измама. Тия диктатори по позор. Такива като тях са просто едни марионетни, еднодневки. За разлика от горецитирание, Путин където и да отиде му ръкопляскат, хората се радват и искат да се снимат с него. Личи си кой е велик главнокомандващ.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Нашите русофоби са готови да станат джендери, да си сменят половете с каквито им кажат техните господари, но само да не са със страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! Вие русофоби сте болни мозъци ей

83

Анонимен

преди 2 месеца

Турците правилно се страхуват. При трета световна те ще бъдат най-близо и ще получат първите удари. Остъкляването неизбежно при такова развитие.

82

Главчо Денков

преди 2 месеца

Главното е, че денацификацията си върви. Укронацягите масово пътуват към бандера, а русофобите у нас и по света 4ишкат кръв.

81

Въпрос

преди 2 месеца

Защо хората в северна корея и руското блато не мечтаят за свобода? Защото мечтаят да се нахранят а да имаш две мечти наведнъж е доста трудно.

80

Анонимен

преди 2 месеца

ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАТЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТОИ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА, НЕГОВАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ ВОДИ ВОИНИТЕ

79

Запада е разделил

преди 2 месеца

Славяните и Русия няма буфер и подкрепа в Европа видя се с Ирак и Сирия какво стана ред е на неоколониализма

78

Анонимен

преди 2 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Тук има хора, които бачкат за краварското сополство и пропагандират краварска пропаганда. Получавате ли краварски копейки или го правите на слава?

76

Анонимен

преди 2 месеца

Украйнските гробища са по-големи по площ отколкото завзетите от укронацистите земи при контранаступа муахахахахаРастат укрогробищата, ще се пълнят още с русофоби