245

Юлиян до 255

преди 2 месеца

Отговорът го виждаш в моя коментар257.Нужна е само малко добра воля и доблест да признаеш,че"крадците-САЩ и НАТО викат дръжте крадеца"!

244

Юлиян

преди 2 месеца

Браво на авторката!Смело решение.Подобни откровенни истини са "табу" за сегашния "мейнстрийм".Браво и на редакцията за куража да пусне статия с подобно съдържание.Тази именно статия дава най-краткия и точен отговор-кой и защо е виновен за конфликта в Украйна.

243

Анонимен

преди 2 месеца

Ти къв си сърбин ли? Косовар? Някой е анексирал територии,както го направи ерефия?

242

Анонимен

преди 2 месеца

Пляска още коментари. Аз неизменно ще се връщам и ще напомням,че Русия е държава терорист,прегазила всички международни закони. А нелегитимният им президент е с ордер от Хага. И това не е мое мнение,а на 150 страни. Ерефското посолство какво ще каже по въпроса?

241

Сохо

преди 2 месеца

До 250: Викаш "Границите на страните не се променят " - а как създадоха измисленото Косово, като взеха от независима Сърбия???? Или за едни може, за други - не!!

240

Море че га утепат

преди 2 месеца

Нахалството, наглоста и присмиването над НАТОвските администрации и данъкоплатци вдига наркоманчето високо в Централния Комитет на Международния Комунистически Интернационал. Вижте какво днес из Интернета ходи като заявление на нелигитиомниа президент Зеленски:Zelenskyy says the problem with the coming F-16 fighter jets is the same one Ukraine had with the Abrams tanks. Получените 31 танка не били ползвани някак си, и подлага на съмнения ползването на еФките-16.Значи иска-получава- и се Присмива

239

Анонимен

преди 2 месеца

Виждам,че почна да ви тресе,ама международни документи. И навсякъде русия се е разписала. Нали това говоря от самото начало

238

Анонимен

преди 2 месеца

Любителя на КПСС: че точно лилипута наруши Хелзингските споразумения. Границите на страните не се променят. Откъде тогава анексии?

237

Внимание

преди 2 месеца

От посолството на "Драган Цанков" 28 е наредено на рус0р0бите да се включват масово с техните ВПНи и да праскат минуси и плюсове където подобава. С тези похвати се опитват да внушават че подръжниците на блатото наречено русия са повече от нормалните хора които го ненавиждат.

236

FMC

преди 2 месеца

Абей, тарамбук, а договорът от Хелзинги за ненарушаване на границите с Брежнев, защо бе нарушен след 1989 година? Ай отговори бе, голтак!

235

Анонимен

преди 2 месеца

От такива статии смърди на непрани русофили. А мемурандома в Будапеща от 1994 защо не го споменавате, червени ***?

234

Да повторя

преди 2 месеца

Русия наруши договора за сътрудничество,за признаване на границите, анексира Крим, наруши меморандума от Будапеща, има санкции за нахлуването в Донецк и Луганск и нарушение на Минските съглашения. За тази страна международни договори са просто хартийки. В затвора в Хага още чакат Гиркин - Стрелков за свалянето на боинга с руско!!! въоръжение

233

Анонимен

преди 2 месеца

Само дефлориран руски псевдопрезидент може да ги ръси такива. Как му викат? Конника на алкохолипсиса

232

Анонимен

преди 2 месеца

Путин обяви,че Русия я командва бог. Аз от тоя по-голям *** не съм срещал. Как смяташ дали е клецал Медведев,че човека се прави така?

231

Анонимен

преди 2 месеца

Да,ясен си. Изчакай санитарите,че имаш нужда от тройна медикация.

230

Анонимен

преди 2 месеца

Всъщност има далеч по-страшни националисти от него. Бандера е лежал в концлагер през войната със сина на Сталин. Защо точно него избраха от Останкино,още не съм разбрал

229

Анонимен

преди 2 месеца

Ами там е работата, нямате аргументи. Всъщност нищо освен *** пропаганда. Да вземем Степан Бандера. Кой го беше чувал тоя,докато не продъниха ушите на всички с него. Е,отворих руската уикипедия,чета и...нищо кой знае какво. Убит от КГБ,по заповед на Хрущов,точно както ДС уби Марков за рождения ден на Тошо.

228

Веселяк

преди 2 месеца

Руснак се обажда на майка си: мамо,тук е страшно. Истинска месомелачка! А,месомелачка си имаме,донеси по-добре блендер

227

Веселяк

преди 2 месеца

Откъде се взе тази буква Z? Ами това е първата половинка на свастиката. Къде е втората половинка? Ти не живееш ли в Русия? Гепиха я

226

Хелоу

преди 2 месеца

До Анонимен 230 Ама кой ще се занимава и да ти показва. Кой си ти въобще? Някакъв случаен зачервен от злоба русофоб. Никой не му дреме какво мислиш ти. Търси си, намирай не намирай ху кеърс. ***.