89

Анонимен

преди 2 месеца

света нарази руснаците и русия заради този недоносен не рез от кремъл

88

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ са казали на полша че ще има трета световна и да се подготвят.

87

НАТЮ го закъса

преди 2 месеца

Спасението на НАТЮ е в НАСА... да ги пренасят в друга планета щото тук сериозно се окакаха!!!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Кремъл каквото е казал до сега го е изпълнил. Докато НАТО се израга ежедневно с ялови начинания, празни приказки и изнасилване на Европа да плаща за производство на оръжия на американските компания.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Ако някой го е страх, да си стои у бункера! Принцип!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Кремъл се опитвал да сплаши алианса. И без да се опитва, на отан сърцето му е в петите. Ослушва се като примрял от страх заяк.

83

сеирджия

преди 2 месеца

Кажи дали Русия, както и нейният астрален близнак С. Корея, не е превъоръжена и не е изстреляла няколко пъти повече снаряди и ракети! Другата факторогия, която си се постарал да напишеш няма отношение към идеята, че руснаците не са бойци!

82

Боби

преди 2 месеца

До Сеирджия Асимилираш ли че целокупния запад е доставил в Украйна практически цялото бивше соц СССР въоръжение от източна Европа? Стига се до там че са купени от Кувейт бивши Югославски танкове(лиценз Т-72) които в Полша бяха реновирани. Всичко това Руснаците го изгориха и преминаха вече почти само на Западна техника да изгарят по бойното поле.

81

Сеирджия

преди 2 месеца

Натуту вече трета година блъска въоръженото до зъби руско блато без да даде ни една жертва, при това с пет пъти по малко оръжие и персонал! Време е вече за пълна газ! Големи сиири че гледаме! Разбра се че при цялото си превъоръжаване, не са готови тактически и умствено за войната! Путин нема време да се поправи, че климактериума го гони!

80

Боби

преди 2 месеца

До НАТОвеца съм Ако си чел мои постове знаеш че съм дал достатъчно лична информация. Да името ми е Боби(галено). Да ОЗ от Химически Войски на БА съм. Да работата ми е да броя Мъртъвци. Да самия аз по професия съм ИТ и цял живот по специалноста съм работил. И ДА не съм 20 годишен младеж(а ми се иска)...

79

гост

преди 2 месеца

До Факт. ами то зад тази техника трябва да стоят истински войници. Обучени да работят с нея, със статези и право да бомбардира агресора и терориста навътре в неговите територии, както прави Русия. Украйна сега само се защитава, трябва да е агресивна с цялата мощ. А тя е длъжна да не напада навътре, въпреки кратките набези които прави върху нефтената инфраструктура на Русия, която е по-наблизко.

78

Там

преди 2 месеца

Каква сенчеста война, Русия води успешна война срещу нато в Украйна, колко военни от нато се прибрах в човали у дома....

77

не е Боби!

преди 2 месеца

До НАТОвеца съм първо ти си напии адресчето цмелчаго да те видим!

76

ей бе наглетци!

преди 2 месеца

натОвците се опитват да се оправдаят за тероризма над Русия ли що ли?

75

Боби

преди 2 месеца

До НАТОвец Кое не е вярно? 2000км фронт? Месомелачката която унищожава ВСУ както персонал така и Техника? Че специално ВС на РФ се прицелват в подразделения като НЕОНАЦИСТИТЕ ОТ АЗОВ и сие? Че КИЕВСКАТА ВЛАСТ СА НЕОНАЦИСТИ И ТЕРОРИСТИ? Че в Украйна и документално подпечатано остави реалността не се спазват правата на човека?

74

НАТОвеца съм

преди 2 месеца

До 76 Боби. И като ти напиша името какво ще стане? Ще разбереш кой съм, или дали е истинско? Теб и друг път съм те питал, като си такъв тарикат напиши си пълното име и адреса, да те видим що за птица си.

73

ето това плаши!:

преди 2 месеца

В супермаркетите в САЩ вече има вендинг машини за куршуми

72

гост

преди 2 месеца

а по-добре ли е да позволим Русия да победи? Тя няма да спре, ще поиска всички бивши на СССР да се върнат под нейно влияние..., аз не искам! Това значи Европа да клекне на Русия, която е със Северна Корея и Китай..., това не е решение за Европа, нито за България ще е добре! Ситуацията е лоша, Украйна Трябва Да Бъде Спасена, това е! За това не бива да се нападат чужди суверенни държави.

71

натОвците

преди 2 месеца

надуха гайдата - пак се почна лъжата да се вие....

70

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен следващия път като коментираш имай доблестта да си напишеш поне името... а дали моя пост е Умен или Глу.пав основно както ми се струва зависи дали ти харесва това което казвам или не... не обръщаш внимание на съдържанието...