133

Анонимен

преди 2 месеца

БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗПЛАЩА В ЕВРО, НО ПОЛЗВА ХАРТИШКИ С ИМИТО ЛЕВ!ЛЕВА НЕ СЭЩЕСТВУВА ОЩЕ ОТ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ВАЛУТНИЯ БОРД!ТОГАВА БЕШЕ ПРИКРЕПЕН ЗА МАРКАТА!С ПРИЕМА НА ЕВРОТО Е 1.95583 ХАРТИШКИ ЛЕВА ЗА ЕДНО ЕВРО!ДРУГОТО Е ПАРИ ПЛАЩАНИ ЗА ПРЕВАЛУТИРАНЕ ! ТЕЗИ ТАКСИ ВЛИЗАТ В ЦЕНАТА НА СТОКАТА КОЯТО КУПУВАШ ОТ МАГАЗИНА!АКО ВЪВЕДЕМ ЕВРОТО НЯМА ДА ИМА ТЕЗИ ТАКСИ !

132

Анонимен

преди 2 месеца

Добре е, че има обединение за каузи, които са в полза на българския народ. Какво лошо има в това, да се пита народа. Нали точно така е в държавите, на които искаме да приличаме? Останалото е много далеч от демокрацията.

131

мак

преди 2 месеца

Политиците имат свои амбиции и интереси и се опитват да ги прокарат, без да питат хората, искат ли в случая да се откажат от лева и да приемат еврака. А ако утре началниците започнат да натискат за отказ от кирилица, за да е пълна интеграция и еднаквост в "семейството"? Нали се месят навсякъде.

130

Анонимен

преди 2 месеца

ОТНОСНО РЕФЕРЕНДУМА: ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ В ШВЕЙЦАРИЯ НАПРАВИХА РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ ДА СЕ НАМАЛЯТ ДАНЪЦИТЕ! РЕЗУТАТА БЕШЕ - Н Е! НЕ! ЖУРНАЛИСТИТЕ ПИТАТ ЗАЩО СА ПРОТИВ?ОТГОВОРА НА СЛУЧАЙНИТЕ ГРАЖДАНИ БЕШЕ'' АКО НАМАЛЯТ ДАНЪЦИТЕ ЩЕ СЕ ВЛОШИ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ И ВЪЗМОЖНОСТ НА ДЪРЖАВАТА ДА ПОСРЕЩА СОЦИАЛНИТЕ НУЖДИ! ХУБАВО НЕЩО Е РЕФЕРЕНДУМА, НО НАСРЕЩА ТРЯБВА ДА ИМА И РАЗУМНИ ХОРА!КОПЕЙКИН И СЛАВИ ЩЕ ПЕЯТ ВЯТЪР ЕЧИ БАЛКАН СТЕНЕ И НЕГРАМОТНИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ЩЕ РЕШАВАТ!

129

Анонимен

преди 2 месеца

дано итн изпаднат от борда, защото феновете гласуват за Робинхут.

128

руски морал

преди 2 месеца

Тъпо.умници референдум сънуват!

127

сънища копейки

преди 2 месеца

Референдум за рублата може би?!? :))))

126

АЛА-БАЛА

преди 2 месеца

САМИТЕ ИЗБОРИ СА ВИД РЕФЕРЕНДУМ. РЕФЕРЕНДУМИТЕ СА ЗА ДА ЗАБЛУЖДАВАТ НАРОДА. НАЧИНЕ НА ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИТЕ, ТЕМАТА ОТ КОЯТО НИКОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА И СКРИТИТЕ ЦЕЛИ НА ЗАДАВАЩИТЕ ВЪПРОСА. НАЛИ СЕ ВИДЯ КАКВО ИЗПЪЛНИ ИТН ОТ РЕФЕРЕНДУМА КОЙТО ГИ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА? НИЩО!

125

Тцтцтц

преди 2 месеца

Ейййй тези не се спряха с проруската си програма

124

Анонимен

преди 2 месеца

И тия двамцата са мъжки секретарки на Ахмет Роган.

123

ТВЪРДО "ЗА"

преди 2 месеца

"ЗА" ЕС, "ЗА" НАТО, НО ПРОТИВ ЕВРОТО. На този етап не сме за там

122

!

преди 2 месеца

С един референдум - еврото, натото и ес то! Страх обаче тресе ..очината от резултата който ще видят! Затова НЕ правят референдуми!

121

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, ама да искат и всички покупко-продажби на недвижими имоти да се осъществяват в левове. И въобще да няма каквито и да е продажби в евра !!! А не - и тако и вако.

120

Ешек сики

преди 2 месеца

Е добре вкарайте рублите и мирясайте...

119

Анонимен

преди 2 месеца

Аз пък помня по времето на Виденов, че майка ми видяла вечерта колко струва пастата за зъби в магазина и на другата сутрин ми дава точно пари и ме праща да я купя. А продавачката ми казва - не стигат. Връщам се аз от магазина и казвам, че парите не стигат, но никой не ми вярва. Майка ми казва дай да идем двамата да видиш, че стигат. И като видя цената не можа да повярва на очите си.

118

Да бе,

преди 2 месеца

...представям си как ще проведат референдума в ромските махали..."Искате ли цените да скочат двойно" ? Тия все още си вярват, колко много народ могат да излъжат! И римляните ще го подкрепят , от ..."морални причини"?

117

...

преди 2 месеца

От всички форумни финансисти се разбира, че който иска да се запази лева харесва Путин.

116

Оффф

преди 2 месеца

Дания, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Швеция не са въвели еврото а ние тичаме пред вятъра....Те по-назад ли са от нас или ние сме по-глупави от тях??? Ние с тоя мижав стандарт, не знам какво ще правим като го въведем това евро...а по въпроса за референдума, ми в Дания и Швеция е имало референдум по този въпрос...тука що да няма???

115

Анонимен

преди 2 месеца

Членството на България в Терористичните организаций НАТО и ЕС са нелигитимни защото никой не е питал Бг народа ще имате тези тези права в ЕС и Нато съгласни ли сте с Референдум да влезите в ЕС или не. На мен никой не ми е питал Искаш ли в ЕС ако АзиятоАфриканските бежанеци ще имат 150 процента повече права от теб съгласен ли си?з

114

Анонимен

преди 2 месеца

Още помня последният път когато финансовата политика на държавата бе изцяло в ръцете на нашите супер финансисти и поспециално - комунистите от БСП . Тогава понеделник наще ми дадоха пари за седмицата за училище , а в сряда цялата сума не стигаше и за 1 баничка , не стигаше и за четвърт баничка . т.ч. мерси от такива финансисти , нека нещата се контролират от някой който разбира