11

Анонимен

преди 2 месеца

Радев си има втори мандат луксозен живот постигна своето раздели хората излезе с юмрук да подкрепи платените божкови протести лансира шарлатаните ала бала правеха и всичко това защото искат да изхвърлят Борисов без да ги интересува България

10

Анонимен

преди 2 месеца

Кой му дреме какво искаш рундьо

9

Йордан

преди 2 месеца

Що ни лъжат? Радев разкъса България, изпокара българите, прибра парите за строежите на магистралите, и сега кротко се смее на всички ни и си плете кошничката как ще владее България след година и половина.

8

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Радев се върти като фурнаджийска лопата. Ще му викам Радев оскубаната фурна.

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Заглавието на тази статия къде го гласуваха? Разбира се,че Радев ИСКА ДА ИМА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ,ЗАЩОТО ТАКА ТОЙ УПРАВЛЯВА.Все пак е син на оня ром Тодор Живков и правнук на Фердинанд -австрийският ром.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До До 3 - Ти присъства там и ги брои ли? Защото има и други сведения.

5

Анонимен

преди 2 месеца

А когато бандеровците избиха плажуващите дечица миналата седмица с американски ракети не се възмущаваха ! Малко им на натовските фашисти боя !

4

Анонимен

преди 2 месеца

!!! надежда дойчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се. Надежда Доййчева е симпатична жена.

3

До 3

преди 2 месеца

Смешен си. ТРИ бомби е имало над болницата. Случайност??? Не мисля. Украйна се самоубила 3 пъти - такова е твоето твърдение. Луд ли си?

2

Анонимен

преди 2 месеца

До Запознат - То и за избитите на плажа в Севастопол деца не сповменаха, за децата от Алеята на ангелите пък съвсем. Освен това Русия отрича да е целила болницата, има съмнения, че са се простреляли укрите, не им е за пръв път, ама нали има враг, политкоректно е той да носи вината.

1

Запознат

преди 2 месеца

Румене, нещо спомена ли за избомбената с руски ракети детска болница в Киев? Нали сте "миротворец"?