158

Ставри

преди 2 месеца

С това последно изказване, Зеленски явно вече иска бързо да приключи войната.

157

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен--160 Аве , ти започна да сътворяваш бисери , като вожда си -- Баце !

156

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя не знам дали неговите хора ще го убият , но май ще ходим ние да свършим тая работа !

155

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя реве за атом , назрява , играчка -плачка !

154

ЛошиЯт Вълк

преди 2 месеца

Бях пуснал без наем в къщи цяло семеиство украинци и искам да ви кажа че бях потресен от нещата които ми разказаха. Всичко е пропаганда та те мразят зеленски наи фалшивия герои както те казват продаде украина и народа на американците за 2 шепи кока. 99 процента от украинците на фронта неискат да са там изнудвани лъгани тормозени така са изспратени там освен това са абсолютно неподготвени. А колкото до болницата незнам колко долна постъпка на зеленски е това.

153

Тхб

преди 2 месеца

Дайте им бе. След 2 седмици войната ще приключи . . . и света.

152

Лошият Вълк

преди 2 месеца

Незнам дали кокаиновото джудже мисли трезво но това ше значи украина да е заличена от световната карта! Но наи лошото тук е че всички ше бъдем засегнати в украина има поне 19 деистващи атомни ел. централи и чернобил ще е завишаване на нормите в софия през отоплителния период сравнение с това.което ше стане! А може наркоменски това да иска щото от посолството са му наредили!!!

151

Анонимен

преди 2 месеца

Късно е за преговори. Русия отстъпи Крим. Посоката на войната и фронта се мести по посока на ракетите АТАКМС. Путин еко има мозък ще сложи край.

150

Логиков

преди 2 месеца

Абе Зеленски сядай на масата докато моментума е с тебе все още. Геройски спряхте руснаците -браво. Но сега помисли малко. Ако руснаците беха толкова лесна хапка колкото си мислиш , че ще стане работата с ракетите армаган, китайците и индийците дето да над 3 милярда народ отдавна щяха да им вземат територията . Помисли какво спира многомилярдните полу-гладни орди да се заселят в дествената и празна руска пустош....

149

Кауза пердута

преди 2 месеца

Война в Украйна-територията на държавата с 15 те най-големи атомни централи в Европа и в топ 20 в Света срещу държавата с най-много единици ядрено оръжие няма как да има . Затова официално Украйна не е обявила война на Русия защото ще приключи за минути с "авария" или тактически удър, но последижите ще са над 90 години и то за целия регион ...

148

Анонимен

преди 2 месеца

Еленски ще го пратят скоро за зелен хайвер.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски ,Русия я очаква пълна разруха и разпад !! НЯМА ВРЕМЕ .

146

Анонимен

преди 2 месеца

И да отдавна не е тайна къде са военните обекти и ПВО на хохлите Около учиища, болници, хотели там пък са настанени наемници. И преди да зсщитавате наркомана клоун погодорете с някой оКраинец и питайте зсщо е избягал, усведомете се как мобилизират хохлите.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Идват F 16 ......Ужас ,рускиге сви.не ,трябва да бягат към Сев.Корея и Монголия ,откъдето са дошли алколиците ....

144

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

*** ЕВРЕЙСКИ-КЛОУН-НАРКОМАН И НАЦИСТ.Много скоро Руснаците ще ти уредят лична среща с твоите идоли - бандера и шухевич.Жалко само за тези мъже, които насилствено ще изпратиш на смърт преди да отидеш при бандера.... в ада.

143

148ми

преди 2 месеца

само *** ти трепери. РФ още не започнала война. Украйна също не е обявила такава. Ако зеления *** наистина удари Москва или Петербург, тогава ще разбереш къде ще е пустинята. Братята ти хамериканци хич и не искат да се намесват пряко, пък ако засвистят ракетите, дето Раша уж ги няма, първи ще си изнесат "инструкторите", както направиха във Виетнам, Корея, Афганистан.

142

Анонимен

преди 2 месеца

На нарко героя не му остава много...

141

Анонимен

преди 2 месеца

Ето за това ли беше активното мероприятие, наречено болница?

140

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

да де, ама вместо ПВО, западняците не е зле да предоставят на укронациститите няколко тона вазелин. Ще им трябва за следващите месеци, примерно до ноември, и ще им свърши по-добра и по-неотложна работа от ракетите и снарядите. А след ноември на останките от укровермахта в бивша Укриана май нищо няма да им трябва, освен некви знаменца, с които тържествено да се явяват на поклонение при любимия им вожд и вдъхновител Бандера...

139

Анонимен

преди 2 месеца

Дребен мерзавец,ти трябва да платиш за жертвите на своя народ.Украйна се оказа фашистка държава,с гадни прослойки от населението й.