47

Анонимен

преди 2 месеца

Ивелин ходил по всички центрове на Сектата на Сциентологията в Дания , Париж и Лондон.. Има и снимки по интернет със сектатанти на сектата .. Провежда обучение в Тъгеда Акедеми с лектрор Марк Турк един пропагандатор на сектата.. Това е опасна тоталитарна секта .. Единствената му надежда този губеш проект да отпкупен от Сектата на Сциентлогията за база .. За тази секта парите не са проблем

46

разбира се,че не е

преди 2 месеца

До Анонимен33 Сциентологията е начин на живот!Първо прочети книгите на основателя и(между другото са много интересни като мислене),проумей ги и тогава хуквай като изоглавен по форумите да крещиш!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Подполковника управлява милиарди, ама вечер няма какво да прави та гледа Карбовски и после го храни, ако не го е хвалил.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Кво пране на пари ? Там има ограбване на ,,инвеститори,, от Иво инвестицията :))) и неплащане на данъци и доставчици . Сметките не му излизат на Ивелин Михайлов . Да много прилича на ,,Опасен чар,, с Тодор Колев . Мошеник инвеститор .

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ей сега Ивлин трябва да каже , че се е срещал тайно с полковника , а той му е носил куфарчета с пари да купува камъни . Може да твърди ,че парите са от някаква криминална дейност . Това се нарича внушение и набеждаване и полковника умело си служи с тях .Един път да каже че полковника му е партньор , пък после полковника да ходи да се обяснява , че не е вярно .

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 38 И тоя същия е експерт по сигурност Божеее. :-)

41

прав си

преди 2 месеца

До Анонимен 26 Само дето се оказа едно дребно човече с голям мерак за европарламента!И като не му се отвори парашута и сега гледа като попикано мушкато,защото не знае какво да прави!!На следващите избори тоя не го виждам!Ама изобщо!:)))

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 38 Да щеше да разгроми света подполковника после му подхвърлиха няколко десетки хиляди лева и се продаде иначе милиарди управлява.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Волен Сидеров малко пестеливо се изказа за Цанов .Как не му изгледах на Цанов един клип до края , като вземе да вика и спирам .

38

Анонимен

преди 2 месеца

Кажи му плондер и него обиждай повече!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Помним и записи има даже .Построили заедно парка , имали и други инвестиции , направили организация , развойни центрове , медии, хиляди членове в организацията , даже тръгна полковника уверено да строй Белене . тези неща ги говореше все едно и той участва , сега при проверките да му пуснат изказванията , а Ивелин да каже че полковника му е давал пари на ръка да ги пере и направо ще го матира.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Като хрупаше фъстъци с Михайлов в изборната нощ не рева ахахах.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Тези са уникални с.м.е.ш.н.и.ц.и става въпрос и за двете страни, но тези на Марков изглеждат по ж.а.л.к.и защото изглеждаха като сериозни, Михайлов си беше *** за това нямаме претенции към него. Но другия го раздаваше много тежкар но се оказа о.л.и.г.о.ф.р.е.н.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Цанов и той излезе страшен мушморок.

33

пияница мистик

преди 2 месеца

До Запознат === Също като в "Опасен чар", само дето Тодор Колев беше толкова готин, за разлика от неукия Ивелинчо с 200 думи в речника. Как ги е омайвал хората не е ясно. Явно са били по-глупави и от него :)))

32

Анонимен

преди 2 месеца

Ивелин казва дека Сциентологията не била религия .. Затова и не е секта ..

31

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя гуцко нали раправяше, че управлява с Михайлов активи за милиарди значи и него трябва да го разследват. Голям лъжец излезе тоя.

30

пияница мистик

преди 2 месеца

Не си сериозен, не си тежиш на мястото без раперския кръст 1 педя, другарю подполковник полковник генерал :))))))))))))

29

Запознат

преди 2 месеца

Здравейте, Циркаджии! Най-веселото ще дойде, когато измамените вложители в Пирамидата си поискат кинтите за непостроените жилища! САМО ГЛЕДАЙТЕ! :)))

28

Анонимен

преди 2 месеца

Цънцарова го разката , направо го направи смешен .Изгуби говор и картина , взе нещо да бръщолеви ,обаче оная натиска .Полковника не разбра какво стана .