60

мак

преди 2 месеца

През 5 минути ни облъчвате с турбОлентно дпс и почетния с.по-л. Баста. А как са имотите му, успя ли да заграби половин България или все още не?

59

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски допусна да го пробият през почетния председател. Митрофанова ще го накара да отслабне. Те руснаците го могат това.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Кючуков издейства подкрепа чак от "либералите по света" за Доган и веговите дерибеи. Те подкрепиха един лидер, който се крие като мишка и не иска да излезе пред медиите, след като заповяда да не се подкрепи ГЕРБ с първия мандат. В партията му ври и кипи, а той стои в сараите си, като срамежлива булка и приема писма само от турските дерибеи. Позор, за Доган и ДПС!

57

до 56

преди 2 месеца

Къв Ботев и Левски, бе??? Футболните клубове ли имаш предвид??? Тц, тц, тц... Идеите и легендите за Васил Левски (Дякона) и Христо Ботев, днес, са Фасада, която се използва и афишира от най-големите български предатели и душмани на Бг!!!!

56

Беновска пипа

преди 2 месеца

Преплетоха са бизнес интересите на Пеевски и Доган. Пеевси си помисли, че вече е икономически по-силен и може той да командва. Доган ще го свали на Земята, защото без Доган няма електорат и няма кой да осигури присъствието в Парламенти и произтичащите от това икономически зависимости.

55

Ауе

преди 2 месеца

Къв доктор е помака Доган и кога е защитавал докторантура. Деееееба нещасхниците. Мислят, че с пари могат да си купят всичко.

54

Анонимен

преди 2 месеца

" турболенцията" беше причинена от нищоправенето от страна на ДАНС и лакеят на Пеевски -Тончев. Надявам се ГДБОП да изкорени шишивизма в държавната агенция за национална сигурност. Не може цял свят да осъди и обезличи Пеевски, а ние да му даваме заплатата в плик от Народното събрание. Това е съветска свинщина от страна на прасетата Цацаров и Тончев

53

Анонимен

преди 2 месеца

Как нямате срам вие , че така възхвалявате един султанат на някакъв Доган.От Бога нямате срам,защото сте атеисти, но от Левски и Ботев , в които иначе се кланяте по няколко пъти в годината не ви ли притесняват.За това ли се бориха, да имаме султан с дворец в Росенец и да заповядва на сектата си да безчинства из нашата политика.И го възхвалявате, кланяте му се като на Бог, вие малки атеистки и атеисти, журналистки и социоложки.Вие сте съсипителите на ТБД, вашето робско овчедушие и простотия.

52

Пръдня на старо

преди 2 месеца

Дупеевски май ще го махат. Тия дни е толкова сдухан, че не говори нито за евроатлантизъм, нито за Путин, нито за Русия.

51

Рендету

преди 2 месеца

Ся, за мнозна у форумъ шъ съ окаже "Шок", но Ахмет Доган е личен враг на Ердоган. Той многократно е изхвърлял всички "проксита" и "Троянски к:::атъри", които му изпращаше турският президент Ердоган и дори беше "персона нон грата" в Тр.(забранено му беше да влиза в Тр). Дали, днес, тази мярка е свалена - не зная? Кой е Ахмет Доган - Агент на ДС, а ДПС беше Проект на висшето ръководство на БКП ( А. Луканов и Ал. Лилов) в самото начало на 90 -те години! Кой е Пеевски - поставено лице на Олигархата!

50

Кучи

преди 2 месеца

Доган НЕ излиза вече от летния сарай. Росенец прилича на обградена крепост, като се пази дори по вода да не акостира някой лодкар като Христо на плажа. Никакви *** не се допускат на по-малко от 500 метра от сарая, мястото е като американската база в Ново село. В същото време Пеевски е утроил охраната си, сменил е колата с брониран автомобил и се движи в кордон, никой не знае в коя кола е. Във въздуха се носи мирис на кръв и барут. Пушката е заложена. Третото действие на пиесата наближава.

49

Помните ли? КОЙ

преди 2 месеца

Го каза : АЗ РАЗДЕЛЯМ ПОРЦИЙТЕ.Та и на шиши му се ще да раздава ПОРЦИЙТЕ, но за това са нужни и ХЛЯБЪТ и НОЖЪТ да са в неговите ръчички, така, че народът е казал:ГОЛЯМ ЗАЛЪК *** - ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ

48

Българан

преди 2 месеца

ТУК ПИСАХ ЗА ПУТИН А ТЕ ВМЕСТО ИМЕ СЛАГАТ ******"

47

ХоХо

преди 2 месеца

Расъжденията са в грешна посока ! ! ! Както обикновено става въпрос за пари, за много пари. Доган е мажоритарен собственик на ТЕЦ "Варна". ТЕЦ-ът е осъден ( разбирайте и Доган ) на крайна инстанция да заплато нар 60 млн. лв. на Булгаргаз ! Пееффски бе сложен начело за да може да осигури тези пари от ДеПеСарските обръчи от фирми ! Е това е "ключът от бараката" !

46

dps

преди 2 месеца

Евроатлантици: Доган и Пеевски. Пеевси опоска доста фирми - Булгартабак вече е само име от минало време. Ама изсмукано колкото може. КТБ - длъжник изсмуква банка. Класика. Покрай КТБ изсмукаха и доста фирми, за някои се позадавиха ,че пиха вода. И туй с помощта на ваште колеги(става дума за журналята). Тотото - башка. Май и почетния преседател е вързан с някой компромат , та сега не смее да гъкне. Абе човек дето е окрал баща си за баш политик на България ли се мисли?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Къде е дрътия Андрей Райчев? Да не лежи болен заради Пеевски и да не може да си изкаже мъдротията, та е пратил щерка си да я видим, че е умна и красива като него?

44

Анонимен

преди 2 месеца

Бе кво ни занимавате с тези мизерници?! И двамата трябваше да са в затвора преди повече от двайсет години, и това, че не са, не е защото притежават някакъв интелект. Отвратителни са тези прасе и алкохолик, който навремето си переше презервативите и заради това го заряза жена му.

43

Кръчматъ

преди 2 месеца

Ся, вместо да си губите времето с тези пишман "експерти", отидете при баба Айше или баба Фатме, да ви хвърлят един Боб!!!! Струва ми съ, че шъ познаят повече от "експертите" ви! -)))

42

Алекс

преди 2 месеца

Доган мълчи.Господарите не говорят,а действат.А какво ще се случи с Гуцан е ясно.Същото като с Местан.

41

Един Българин

преди 2 месеца

То от години става ясно, че който играе с *** фията губи гласове. За това игра с дпс и герб е прегръдка със смъ ртта. Това се случи на БСП и всички малки патерици на герб. Вече им трябва голяма патерица, но няма повече глам ави. Не случайно 80% не гласуваха те мраз ят статуквото , а именно герб и дпс (бсп вече е извън борда)