125

Историк

преди 2 месеца

До Боби "Прочетох" Прочети пак.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Бобик руската шестерка

123

Боби

преди 2 месеца

До Историк Прочетох и какво правиш? - ОБОБЩАВАШ - Всичко в Кюпа! Разбери Властите в КИЕВ толкова пъти са ги хващали в ЛЪЖА че чуя ли нещо от тях по поне три пъти проверявам!!!

122

Анонимен

преди 2 месеца

Публикация за сравнителен анализ:Първото видео и снимка са 6 пристигания на ракета X-101 във военен завод, всички летящи една след друга и към една и съща цел.Второто видео и снимка на пристигането на ракета за противовъздушна отбрана NASAMS в болницата в Охмадит, едно изстрелване с минимална експлозия и разрушение.За Запада този случай е много токсичен, тъй като тяхната ПВО, вместо да унищожава руските ракети, лети към детската болница Охмадит...удивителна ефективност!

121

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно умишлено! Те се заканиха за Севастопол!

120

Анонимен

преди 2 месеца

До сега сега стреля ха по хамбари и трансформатори! Вече и по детски болници и старчески домове!

119

Историк

преди 2 месеца

До Боби Прочети какво съм написал, лъжите няма да ви помогнат.

118

Боби

преди 2 месеца

До Историк Стига отрича в този случай - има видео как пада ракетата и цялата фасада на болницата е нарешетена от осколките на Американската ракета АИМ-120 ползвана в Шведския/САЩ ПВО комплекс НАСАМС

117

Историк

преди 2 месеца

До аха Ти си мислиш, че това което е правиш нещо ново, но руските терористи имат над 100 годишна история да използват такива като теб. СССР 50 години твърдеше, че клането в Катинската гора е дело на германците. Дойде 1990та година и Горбачов отвори архива на НКВД (предшественика на КГБ и ФСБ) от който стана ясно, че точно СССР е извършила това масово убийство. И през всичките тези години такива като теб са правили същото както теб - руски лъжи. И това НЕ ПОМОГНА, истината излезе наяве.

116

Анонимен

преди 2 месеца

И как не измислиха нещо ново. Целият им наратив е претоплена сссровска манджа. Отворили тъпанарите вестник Правда от 1970г и преписват. Но в сравнение с войната с Афганистан,сега им начупиха зъбките. Сега освен обстрел по цивилни, нищо друго няма. ***

115

аха

преди 2 месеца

Възможно е Русия да е използвала по-различни ракети, целта й е да направи непригодни военни обекти край Киев, включително летища. Но конкретно ракетката ударила детската болница вероятно е шведска. От отбранителен ЗРК. Някакъв киевчанин я снимал, качил я в нета и сега от хунтата го търсят да го убива. Пак се прецака сълзливата холивудска сценка на Зеленски.

114

Анонимен

преди 2 месеца

И като страна терорист я чака дълъг път надолу. Разлагаща се недоимперия

113

Анонимен

преди 2 месеца

Руския тероризъм ще бъде наказан. Русия ще гори.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Както обясняват авторите, Х-101 има по-големи крила и е по-тежка, а масата на бойната й глава е 960 кг, когато се удари в сграда я разрушава и оставя кратер, а ракетите за ПВО имат по-малка експлозивна част, която се състои от малки фрагменти; затова съседната сграда на детската болница е ударена от шрапнели.

111

Анонимен

преди 2 месеца

Заявленията на властите в Киев, че болницата Охмадит е ударена от руска ракета Х-101 не отговарят на истината, пише украинският Telegram канал "Резидент, като публикува видео от удара, на което се твърди, че се вижда ракета от система за ПВО NASAMS.

110

Анонимен

преди 2 месеца

Това,което ми направи впечатление: в Киев хиляди и хиляди излязоха да разгребат срутеното и да помагат. А на руснаците им е през оная работа,какво става в Белгород. Едните воюват,за са си изплатят ипотеката или да ги пуснат от затвора,другите стават все по-единни и сплотени. Русия е страна терорист

109

Реалист

преди 2 месеца

Тези бомби не са руски. Това са бомби на Украйна. Типичен американски сценарий както 9-11. Те взривиха собствените си кули, за да си създадат по измамен начин враг - талибаните. Сега Украйна прави абсолютно същото точно преди срещата на НАТО, за да привлече вниманието на медиите и да накарат хората да повярват, че Русия е агресивна страна. Не, Русия не е агресивна. Агресивни са САЩ и всичките им слуги от Европа.

108

Анонимен

преди 2 месеца

В Украйна публикуваха видео от 6 поредни попадения на ракети Х-101 по завода "Артем" в Киев. Въпреки че от командването на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) обявиха, че са свалили 11 от 13 изстреляни руски ракети Х-101 срещу Киев, очевидци от Киев публикуваха в Telegram видео от попадението на шест поредни ракети от този вид по завода "Артем в украинската столица. Видеото може да видите в сайта на Фокус.

107

Анонимен

преди 2 месеца

От корейските е! Дават голямо отклонение! На тази по детската болница, целта може да е била в Кривой рог!

106

Mdq

преди 2 месеца

Намерете го с Гугъл защото тук линковете не излизат пълни , впечатляващо видео ....В Украйна публикуваха видео от 6 поредни попадения на ракети Х-101 по завода "Артем" в Киев