43

емин

преди 2 месеца

може би ако - дпс исчисти своите структури от - хора зависими , обвинявани в корупциянякои с санкции - партията ще има лице пред бьлгария и европаТакава каквато бе - балансьор в политиката

42

Анонимен

преди 2 месеца

Омръзна ми покрай Коледа постоянно да им слушам брътвержите за комунистическия Възродителен Процес, а дума не казват за терористичните актове на Сивия Вълк Доган

41

В България

преди 2 месеца

Работиш не за да живееш а за да рацотиш.Парите са ги сметнали до стотинка колко и са мизерстваш до другата заплата стотинка да не ти остане.А мразя България!!!!!!!!!!!!!!

40

Български турчин

преди 2 месеца

ДПС никога не ми е защитавало правата а трябва да защитава правата и на българи и на турци защото нали уж е движение за права и свободи!Гледат се само интересите на работодателите от обраните от фирми на Герб и ДПС и на други свързани с ДС и нинаги са били против народа Държавата е провал!Плюя на България!

39

Ванчо Михайлов

преди 2 месеца

ДъПъСъ е етническа партия. ВМРО също. ДПС корумпира българския елит по заповед на Путин и Едоган. А ВМРО си изпълни основната мисия - спря Македония да влезе в Европейският съюз. А бакалъм !

38

А турските феодали

преди 2 месеца

То и българските са така имат милиони откраднати от народа и България се превръща в сфински конгломерат на мафията

37

Анонимен

преди 2 месеца

Дебелото момче май ще мачка таралежи с гол гъзз. За мен лично ще е безкрайно забавно да гледам сблъсъкът на титани в ДПС. Старата лисица срещу новоизпечения далавер

36

НеАнонимен

преди 2 месеца

А Тиквата е много сам и уплашен

35

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Всичко е за пари, няма политика. Шиши се иска да дели парите с никой, Ахмед също.

34

Тоя ме кефи

преди 2 месеца

Прилича ви на някакъв злодей от филмите за Бонд

33

Huk

преди 2 месеца

Djevdet...za tebe :normalnoto: e ..jivurkane v partiyata! . Stiga veche! Idvate pri horata..samo predi izborite...Ostanaloto vreme...sreden prust @ Horata iskat slugi..ne mazni izpolzvachi !

32

Анонимен

преди 2 месеца

ДПС не са съгласни да прибира само един, всички искат своя порцион, иначе за какво са в тая партия

31

Дон Кикот

преди 2 месеца

Джезве Чакръков иска да вземе мястото на Пиги. Голям сеир хаха.

30

Емигрант

преди 2 месеца

Българинът толкова се е опростачил, че ще превърне Пеевски в национален герой въпреки, че двете водещи икономики на САЩ и Великобритания го обявиха за изключително корумпиран, обаче нали овцата не умее да разсъждава затова не разбира, че този сценарий ще "изпере" двете най-корумпирани фигури в политиката Доган/Пеевски ! Турците са много хитри, подмолни и подли и не е проблем да заблудят едно овче стадо което е "скарано" с разумът ! Цирк за простолюдие !

29

вьзмутен

преди 2 месеца

този иска да започне дестабилизация на страната и протести срещу кабинет с-20 процентна подкрепа , явно такава е целта и на щищиСокола е приел правилната позиция да не подкрепи - ново дестабилизиране на страната и масови протести като през-2020

28

Сълза и смях

преди 2 месеца

Дпс НЕ работи за българските турци.Дпс е мафиотска структура,която ограбва и тях...с малки вътрешнопартийни изключения,разбира се.

27

До 19

преди 2 месеца

В голяма грешка си, но нищо тя овцата не мисли, само слуша ! ДПС ви разиграват чрез Пеевски защото толкова ви е акълът, я се вижте тук, сериозна ситуация, а коментари като на глYпаци ! Чалгаризацията създава същества които не могат да използват адекватно органът "мозък" ! Срамна нация ! Продължавайте тук да доказвате "съвършената" си проsтащина !

26

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски остава незаменим за ДПС, защото държи парите и активите на дружеството. Той трябва да се върне в сенките на ДПС, да се върне в задкулисието. Ще подаде оставка като председател на партията. Той засенчва даже Доган и е конфликтен и невъздържан и недипломатичен. Като председател е вреден за Дружеството за Пари и Сараи. Турчолите не харесват, че е от бъглгарски произход.

25

Анонимен

преди 2 месеца

КГБ не даде на Доган да гласува за бг правителство. Този хаос тук е най- изгоден за тях!!!

24

реалист

преди 2 месеца

Шишо се опитва да гепи и турската партия.Но го усетиха навреме.Явно турците са по-прозорливи от Тиквата и онези крадливи мишоци от ПП.ДБ.