98

Анонимен

преди 1 месец

Чакат някой да натисне България! Получиха последните години доста погрешни сигнали от кикитата и сега им се иска някой пак да им отстъпва и да живеят с откровените фалшификации! Всякакви весели черневи и прочие безобразия трябва да се прекратят за да имаме консистентна политика.

97

Анонимен

преди 1 месец

Македонските гвардейци са с каскети. Това, само по себе си, говори на колко години е държавата и историята й.

96

До жалките българи

преди 1 месец

Блясъчко мечтателя . Другарю северномекедонецц, единственото, което ще се случи е да заблатясате още повече и заедно със сръбските ви приятели да се устремите към дъното.Имахте шанс , но го пропускате. Близко е вашият край, а аз умирам от кеф.

95

До айде бе ганьовци

преди 1 месец

Това, че макетата са зле с историята, го знаем. Но с географията, с политиката? 1. САЩ не е в Европа. 2. САЩ не е член на ЕС.

94

Започна се

преди 1 месец

Почнеш ли да се обясняваш още от първия ден....олекваш...

93

Samo minavam

преди 1 месец

Ванчо, Ванчо, патроните, нямаше да ти стигнат, за тези Битолски просяци

92

Анонимен

преди 1 месец

Лъжливата овчарка.

91

Сократ

преди 1 месец

"Не изисквай от другите това, което ти сам не можеш да изпълниш".

90

Анонимен

преди 1 месец

Тези несретни останки от Титовата миниимперийка все още не са разбрали, че сърбославия (с малки, много малки буквички!) отиде в неБитието и никога повече няма да се появи на този свят!А покровителите им в Белград и Москва се пекат на бавен огън и само правят някакви юнашки демонстрации,защото усещат неизбежния край. Мекодонизмът е антибългарски и затова тези така се плашат да впишат българите в конституцията -- защото трябва да се откажат от сръбския си шовинизъм и самовъзвеличаване. Нещастници!

89

Анонимен

преди 1 месец

Приказката "Хитрата сврака с двата крака" ще се окаже напълно вярна за макетата.

88

Dabe

преди 1 месец

В договора не пише ,там пише да си промените учебниците и историята .Но виж във Френското споразумение пише и за конституцията та трябва и двете да направите.

87

Анонимен

преди 1 месец

Тия отзад що са облечени като революционерите от Star Wars? Пълна трагедия е тая мини държавица. Говорят и пишат на Български, следват политика от вече несъществуващата Югославия, и твърдят че са Елини/Гърци. Шизофрения от такава висота трябва да се изследва от международната научна общност

86

Анонимен

преди 1 месец

Силяновска е от рода на Христо Силянов, който е българин, та дрънка - революционер от ВМРО и писател. Всеки род обаче си има предатели/ки!

85

Анонимен

преди 1 месец

Македония ще стане член на ЕС, някъде .......към 2040 година. До тогава сегашните управници на РСМ ще са с мръсната вода....изтекали в канала

84

Горд Българин

преди 1 месец

До жалките българи Жалко мЪкадонче мечтите са безплатни. Ние няма да клекнем, но вие със сигурност ще легнете, а върху вас ще са албанците. Помни това и учи албански. Не се надявай на САЩ, те от вас нямат никакъв интерес, но от БЪЛГАРИЯ имат голям, защото е на черноморието и се пада гранична държава с Русия. Сега светна ли ти? Или си мислиш че охридската локва е от някакво значение за САЩ?

83

анонимен

преди 1 месец

Една измислена държава в която се говори бъргарски диалект.

82

айде бе ганьовци

преди 1 месец

До До жалките българи - айде да ви видим, бе, ще се изрепчите ли на САЩ или ще клекнете позорно, а, айде да ви видим, много се репчите да думи, ама иначе можете ли нещо,а?

81

До жалките българи

преди 1 месец

А гордите "македонци" се надпреварват да даказват Българския си произход...за Български паспорт...хохохо...ОЧЕВАДНО Е де са им корените

80

жалките българи

преди 1 месец

Македония ще бъде член на ЕС, и това не зависи нито от България, нито дори от Македония, ами защото това е вoлята на САЩ. И България тук няма думата, ако българите се репчат може да стане много лошо за тях. Македонците дадоха възможност на българите тихо да клекнат без да бъдат унижавани, но явно българите искат да клекнат като опитат и унижението. Бугарска работа, както биха казали в Maкедония.

79

sas

преди 1 месец

какво ни занимават с тази изкуствена държава.. След 20 год. няма да съществуват. Ще се самоунищожат.