21

v1li4ka

преди 15 години

Не ви ли омръзна за всяко нещо да се карате и да се делите на софиянци и провинциалисти?

20

НБУ

преди 15 години

не беше ли точно проф. Гюров, човекът който каза че на 19ти ще има земетресение, и кво стана на 18ти имаше, като не го познавате човека защо говорите такива нещо за него, НБУ и преподавателите са THE BEST !!!

19

преди 15 години

АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!! Такива иди0ти като тоя "професор" трябва да бъдат публично екзекутирани за всяване на паника сред населението. Всеки нормален човек знае, че земетресения НЕ МОГАТ да се предсказват.А и вие, колеги, имате ли поне малко мозък да разпространявате подобни откровени дивотии? Не знам на какво ви учат в тоя факултет по журналистика, но мен, в един друг университет, ме учиха и на професионална етика. То дори и не става въпрос за етика тук, а просто за common sense.

18

преди 15 години

Ако удари около коледните празници нема да загине ни един "софиянец".Щото "софиянци" ще колят прасето.

17

преди 15 години

Imashe li "profesor" Gyuro glava ili niamashe? Vseki prost markshaider v izmislenoto "universitetche" stana "profesor"!

16

me

преди 15 години

Ни стаа с тез прогнози... Ако можеха да се предвиждат земетресенията, ехе... *** ни стаа, когато тресне, тогава.

15

Марти Марков

преди 15 години

То си проличава вече. Ти си тоз дето ще мие тоалетните, а тези в софия са тези който ще изкарват добри пари. Ние ще сме тези дето ще ги опикават за да имат селяни като тебе работа. Тва за цунамито е възможен сценарий. Вероятността да се случи е 15-30%.

14

ph

преди 15 години

Само гледай да не те удари цунамито...от Черно море!

13

lil

преди 15 години

Хората предупреждават, че е надвиснала опасност над определена част от България, те пак се карат кой бил селянин и кой бил софиянец. Е много *** народ сме и това е ! И докато сме такива, ще ни правят на маймуни! Дано всичко се размине без жертви и разрушения! И дано не се случва нищо лошо на страната ни!

12

edna

преди 15 години

Аз съм от Варна и тия приказки за цунами много ме притесняват-аз работя досами морето, на около 200-300 м от крайбрежната алея и такива изказвания за цунами в Черно море ми се струват малко несериозни.Доколкото съм запозната от обща култура, цунами в Черно море никога не е имало.А на софиянци искам да кажа-4 степер по скалата на Рихтер не е наистина нищо.Вземете прочетете малко повече за силата на трусовете и тогава се шашкайте.Сериозни притеснения можа да има от 6 степен нагоре.

11

tupi selqci

преди 15 години

Sabiraite zimninata, burkanite v saka i bileta za vlaka i da vi nqma ! Ne vi li e sram, che ni sasipahte grada, zaminavaite si v pumiinite dupki, kadeto ste se rodili. Selqci !

10

анонимен

преди 15 години

пожелавам нито на селяни нито на граждани да е вярна прогнозата дори и да има да няма жертви

9

lokster

преди 15 години

Искрено се наслаждавам да "проблемите" на Софиянци :D Да ви имам проблемите... :D:D:D

8

преди 15 години

Тоя професор е върл провинциалист май....

7

преди 15 години

А вие къде ще отидете като се срине София? Нали всички допъплихте в нея, после къде? Я бягайте докато е време, че ще останете под развалините, софиянци ще се оправят не се кахърете.

6

Undersister

преди 15 години

охх не знам какво да кажа , до колкото съм чела а то не е толкова малко трусовете е много трудно да се предвидят кога ще бъдат а още повече и колко ще са силни. Ванга мисля беше предрекла победа и на нашия футболен отбор , но аз не помня нещо подобно да се е случвало . Кой от къде е какъв е , не всеки може да си избере , има " Софиянци " който казват че са такива а те преди няколко години са се нанесли в София , няма значение нека да се надяваме наистина да не се случват подобни неща,защото ПО ДЯВОЛИТЕ ВСИЧКИ СМЕ ХОРА И НИКОЙ НЕ ПЕЧЕЛИ АКО НА ДРУГИТЕ ИМ СЕ СЛУЧИ НЕЩО!!!

5

преди 15 години

Но ако нищо не стане на 27-ми, да престанат вече да дават поле за изява на този професор, защото не знам за другите, но аз психясах вече! Ще стана и кривогледа, едното ми око е непрекъснато в лампата!

4

преди 15 години

Тук не става дума за селяни и софиянци.Може да се случи навсякъде.Има и загрижени хора,които са съпричастни към ставащото в София,а не са само онези мазни селянчета,които се кефят,че столицата е в мизерия и тем подобни.Днес в София,утре може да е в Разград,Сливен,Добрич,Плевен ..... така е .... тези неща не питат.

3

преди 15 години

тоя *** Гюров да отиде да се гръмне някъде, ей тва новия университет само коплексари и дребнопишковци е събрал.

2

е-Shop

преди 15 години

Ще си умрете от кеф вие *** ако ни се случи нещо лошо на нас "софиянци".Малки душички сте вие....