65

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски намеква.че Путин се е обадил на ДОГАН.И вече е аут от политиката,ще го видим скоро с раирани дрехи заедно с БОКО.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Гласувате за ГЕРБ и получавате ДПС

63

До 75

преди 3 месеца

Ами и всички от ДПС да бяха гласували ЗА пак нямаше да има правителството.Това са вътрешни работи

62

Анонимен

преди 3 месеца

Циркът е ясен. Баце иска да става президент, ама с правомощия на единствен самодържец. Парламентарния модел приключи. Предстои промяна на конституцията, президентска република, президентски избори и... Баце президент до живот! Честито! Иначе демокрацията е възможност за всеки да си изказва мнението, но не инда управлява. Само демократите имат капацитет за управление. Останалите са само за потвърждение на демократичните промени...

61

Анонимен

преди 3 месеца

местан вече опита да разцепи ДПС, но не успя, създаде си партия, редовно ходеше до Турция, пеевски прави нещо подобно, но щом дори българомохамедани от неговия район гласуваха против, вече е аут, трябва да си наивник, за да вярваш че ще бъдат отменени санкции за корупция, подписани от американския президент

60

Цар Плъх

преди 3 месеца

За първи път виждаме разцепено ДПС. Явно наредиха на Доган да провали правителството. Кое посолство и защо?

59

Анонимен

преди 3 месеца

Ахмед Доган е основателят на ДПС, със силен авторитет, умерен политик, умен,трезво преценящ обстановката по света и у нас за разлика от Пеевски който когато се основаваше ДПС е бил дете.Така, че Доган си е лидера. Гласувалите с ГЕРБ депутати са гласували от страх от Пеевски . Платени са много пари по Врачанско и Монтанско където рамите и бедните са гласували за ДПС. А сега....

58

Беновска пипа

преди 3 месеца

ДПС провали правителството. Не се наложи Величие да гласуват "за" и те спокойно си гласуваха против. Ако ДПС беше подкрепило правителството, то и Величие щяха да го направят и щеше да има кабинет. Сега, обаче отиваме на поредните предсрочни избори и така докато не се пречистим, както се изрази един от лидерите.

57

Дон Кикот

преди 3 месеца

Пиги ще затисне с огромното си туловище Доган, може и от сараите да го изгони.

56

я стига с лъжите!

преди 3 месеца

До Анонимен 63 Мда, увеличиха пенсиите и заплатите двойно, а цените при тяхното управление СКОЧИХА ЧЕТВОРНО. Искаш ли да ти покажа касови бележки? За едни и същи продукти, които съм купувал? При ББ и после при Киро. Ще се изненадаш като видиш разликите.

55

Анонимен

преди 3 месеца

До 57 Дреме му на Доган той винаги си е гледал личния интерес,гледа от къде ще капе,и Пеевски е същия

54

Анонимен

преди 3 месеца

Етническа партия не може да има в демократична монолитна страна. Никъде няма етнически партии ?!?

53

Анонимен

преди 3 месеца

23Какъв точно хаос са ти докарали ПП последните три години. Увеличиха пенсиите двойно, заплатите също да двойни. Неблагодарно племе е това българското. Заслужава си съдбата.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Подкрепяме Пеевски срещу турската опозиция в ДПС. Турците искат пак да вземат властта в ДПС.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Ето на защо всички се натискаха за третия мандат. Щото няма да има втори.

50

адвокат

преди 3 месеца

Дебелян е о-тв-р-ти-телен,нагъл тип.Прлоблемът идва,когато ставаш финансово зависим от такъв т-ип.Фъфльото ще се справи с дебелян,но и той отива в историята.Колко пара "кумулира" за 35 г?И той ще си плати.Мюсюлманската общност има вродено покорство,но ще изскочи нов техен водач.когато заложиш на такъв човек,краят е трагичен.Очаквам дебелян в негов стил да каже, колко пари е ивестирал във хидроинжинера,и колко му е длъжен.Не търсете други причина.Разбойническа свада.Това е.

49

Станой от Софстрой

преди 3 месеца

Пейвски и Дуган са се разделили на евроатлантическото и евразийското ченге. Като мине острата фаза на евроатлантизъма, Дуган ще обърне партията към Кремъл, дотогава Пейвски ще е пастора на евроатлантическата секта у нас.

48

Анонимен

преди 3 месеца

И сега шиши що ще ради като му бият шута и от ДПС в кое посолство ще се крие от Доганя в турското или в украинското

47

До Янчо

преди 3 месеца

При третата партия, която ще стане втора.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Защо не мога да повярвам на Пеевски че е евроантлатик ако беше дали щеше да има титла Магнитски