43

Анонимен

преди 3 месеца

Нямам търпение на есента на изборите да видя отново насраните физиономии на всички български политици като разберат ще пак малко българи са отишли да гласуват хората са отвратени от всички български политици без изключение и за това не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици нямат никакъв мозък и за това не могат да го осъзнаят в *** си празни кратуни.Докато в България не се появат свестни български политици служебното правителство сте седи доста дълги години.

42

Анонимен

преди 3 месеца

до 51 Кравар, като е креатура Костадинов на ГРОБ защо няма да подкрепи Тиквата за съставяне на правителство? Кажи ве, жааалък кравар?

41

Костя Максудата

преди 3 месеца

С Цомчо Силвестъра се успахме за заседанието и може да закъснеем като подполковник Марко той е с нас Междодругото в леглото тежка наркооргия беше с Бохо и Шиши.

40

Анонимен

преди 3 месеца

копейката е креатура на ГЕРБ , а Буко май се дърпа нещо и за ся са пас, *** величия, славчовци и други болк--луци има бол под команда на Шишо

39

Доган ще се окаже

преди 3 месеца

Пи4ага щом е против правителство на Бохо и Шишо

38

Анонимен

преди 3 месеца

до 46 Кой се казва Копейкин? Баща ти ли? Така е!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Правителство ще има с третия мандат на ИТН подкрепено от ГЕРБ ,ДПС и предателите от Величие

36

Логично е

преди 3 месеца

На тази високотехнологична свръх развита държава пълна единственно с високоинтелигентни хора без мутри корупция и пробити служби премиер да и бъде Роско Костинбродския.От Наркокартела ГЕРБ.

35

до 45

преди 3 месеца

Не е костадинов, казва се Копейкин

34

Анонимен

преди 3 месеца

до 42 Пияница, Костадинов постоянно говори че ДПС е мафиотска структура ве, смеееешник! Муахаххахахаа...

33

Анонимен

преди 3 месеца

Аз се надявам да има правителство. Дано Бойко да си е опекъл работата. Писна ми от избори, писна ми от Копейкин и сектанти, писна ми да се говори за тая политическа криза. Все тая е кой ще управлява - все ще е негодник.

32

Айде Путин събрахаСЕ

преди 3 месеца

Сега е момента да метнеш една ракета у българския парламент!

31

пияница мистик

преди 3 месеца

До Анонимен 29 === Абе, Oxлюв, ти знаеш ли какво изобщо е мафия, та го употребяваш този термин? :))) Мафията се занимава с убийства, отвличания, търговия с дрога, пр0cтитyция, оръжия...досега обаче не съм чул такива обвинения към ГЕРБ или ДПС дори и от любимите ти БСП и Изpaждане с максудския ром Копейкин начело :))) Всъщност видях как Нинова окраде касата на БСП и си купи хотел в ХАлкидики за 20 милиона еврака, а рома от Максуда си построи палата със субсидията. КОй е мафията не знам, ти кажи

30

Анонимен

преди 3 месеца

Напишете в ютюб "ПОДПОЛКОВНИК МАРКОВ МЕ ЗАПЛАШИ!" Киро Брейка дето един единствен път през живота си е гласувал тоест за "Величие" вижте как направи на кайма Марков вчера в 40 минутния си клип.

29

6мил глупаци

преди 3 месеца

Печатаря от Костинброд премиер, премиер.

28

БОГ

преди 3 месеца

Рая Назарян разтрива с Ракия Бохо Павияна у кревата там до чекмеджетата с пищоло и кюлчетата и пачките.Преди гласуването за кабинет.

27

ей

преди 3 месеца

Вече няколко дена те виждам, че пишеш падар! Айде моля ти се не ръси мозък, след като си неграмотен! Проверка: пъдя, като за 1 клас!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхте ли облика на Пхенян? Модерен, чист и подреден град с небостъргачи и огромни паркове, чудесни улици и булеварди. София прилича на една разбита, м.р.ъ.с.н.а, сива кл0ака в сравнение с Пхенян. Сф с тия тъжни, полуразрушени от времето панелки прилича на разбомбения Бахмут. Въздухът и Сф е със съдържание като въздуха на планетата Венера. За населението на Сф няма да говорим едни селски шопляци от контингента на канадския парапет, шиши ш0пара и банкянския нерез.

25

Анонимен

преди 3 месеца

до 29 Бъди сигурен че ще са депутати от Двуличие. На мен ще ми е по-интересно да видя физиономията на оня алкохолизиран плондер Марков днес в НС. Тотално падение е тоя.

24

Анонимен

преди 3 месеца

ГРОБ с турците имат 115 депутата. Да видим днес кои шестима поне скааапаняка ще подкрепят тази мафиотска сглобка.