28

абе

преди 3 месеца

изкуствения интелект от чипове на украински перални ли ще правят?

27

IQ 3.14

преди 3 месеца

До до Русия НЕ Е СССРгосподин иЗторик, иЗтреляйсе към факолтедната беблиотека и си вземи един боквар.

26

Да бе, да!

преди 3 месеца

Русия е Космическа държава, напук на киевската наркоманска пропаганда, подкрепяна от местните грантаджии. А руският е език е международен, наред с английският, френският, испанският. В световен мащаб Украйна е забутано родопско село, на чийто кмет му шепнат на ушенце колко е Велик и му гледат сеира, как изпраща собственият си народ на смърт за абсолютно непостижими цели. А от Запад се чу, че в Украйна има природни ресурси за 12 трилиона долара.

25

Зозо

преди 3 месеца

До Анонимен... Стига лъга. Няма полети от Масква, забранени са отдавна.

24

Анонимен

преди 3 месеца

"Покупателната способност на средния руснак я няма" - Няма ли я? Точно след месец от Москва със самолет пристига пенсионер. Само самолетният му билет струва 80 000 рубли или 1 700 лв.

23

до Русия НЕ Е СССР

преди 3 месеца

Бе те руснаците не могат нищо горките. А колко години САЩ чакаха само на руски ракети? Даже и изтрелванията на американски ракети бяха с руски двигатели. Тука от около две години се опитват да летят с тяхни ракети, ама не винаги успешно.

22

Домбил Бомбасов

преди 3 месеца

До Анонименмного е добре да не правиш попара с косми между царска русия, ссср и сегашна ерефия, щото единственото общо е географията.

21

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Анонимен18 викаш ако не беха украинците и фон браун нъцки космос. чиста случайност.

20

Малеее

преди 3 месеца

Грантаджиите отказаха, в началото на войната всички ни обясняваха как Русия ще банкрутира за 6 месеца а те ....

19

Анонимен

преди 3 месеца

Станция "МИР" е първата МКС, сегашната е построена по-късно. Вижте колко международни екипажа са били на "МИР" !

18

Анонимен

преди 3 месеца

Русия разработва космическата си програма още от времето на СССР от Великата Отечествена война. Циолковский и Корольов са изворите на теорията и практиката на космическите орбитални полети.

17

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Анонимен13 и от 25000 долара на месец до дежурен по дискусия на мсат в читалището . еваси гелето, господин айтиброкеровисшист

16

Русия НЕ Е СССР !!!

преди 3 месеца

Мужиците една кола за света не могат да направят, а да не говорим за ракети ! Без западни технологии веднага им лъснаха голите за.....и ! Единствено в което са ненадминати е пропагандата и алкохолизма !!!

15

Развеселен

преди 3 месеца

Тия тотално не на ха в технологичното съревнование, включително и в Космоса. Вече и Индия ги изпревари там.

14

32335445

преди 3 месеца

Тоя изкуствен интелект сигурно се казва лили Путин :D :D :D

13

Анонимен

преди 3 месеца

Русия да си гледа доходите на населението, че мизерията е стряскаща! Ако до преди години ЛИЧНО АЗ работих в Москва за 25 000 долара на месец (рублата там никога са я нямали за нищо, всеки използва долари, както и днес) и това беше около 6 пъти над средната заплата, то днес тази сума (която е вече малка за мен и доходите ми), е 14 пъти НАД средната заплата в долари в Москва. Покупателната способност на средния руснак я няма. Ония ми мислят за дронове, войни, ракети и космически станции...

12

алкаши чебурашки

преди 3 месеца

Като си нямат естествен

11

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Анонименгосподин историк, ангара а5 има капацитет за полезен товар 25 тона. квоше кара на орбита, листове ламарина?

10

IQ 3.14

преди 3 месеца

До до 1бръкаш мкс с мир, селски. много си зле днеска. а мкс има под 10 години живот и после прощай григорий, щото и байконур е за бракуване.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Русия вече създаде няколко модула от новата руска космическа станция РОСС. Ще ги качва на орбита с тежката ракета-носител "Ангара-А5" от космодром "Восточный".