132

Анонимен

преди 3 месеца

До ГАВРИЛУ нас, най-върлите антикомунисти, са децата и внуците на комунистите, първи евроатлантици са, каквото и да означава тази куха дума "евроатлантизъм" и не ни казват каква конкретно е ползата за нас от нея, яде ли се, пие ли се, какво точно? Каква е ползата за страната ни и населението ни?

131

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Путин, бъди руснак - върни Украйна" На Полша, Унгария и Румъния ли?

130

Анонимен

преди 3 месеца

Всички обичащи Украйна да се записват за ВСУ, зеленски ви чака с нетърпение !

129

Анонимен

преди 3 месеца

Путин, бъди руснак - върни Украйна.

128

Анонимен

преди 3 месеца

Орбан сигурно има 2 костюма, за подобни събития. Зелената Кифла сигурно има цял гардероб със зелени и черни маркови дрешки с избродирана жълта вилица. То не бяха блузки, тениски, панталончета, обувчици.

127

ГАВРИЛ

преди 3 месеца

Най-презрените и продажни същества на света са българските евроатлантици ///// Плачкаш ли за СОЦъ, копейке ненагледна? Липсват ли ти привилегиите на внуче на шyмкарин?

126

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 130..хората се опитват да се променят,докато при Вас е Див Социализъм..няма промяна...няма и опит за промяна...

125

История

преди 3 месеца

Защо директно Зеленски не е попитал...Троянският...как я вижда формулата за мир...да каже...

124

Отвратен

преди 3 месеца

Колко трябва да си жалък, че да си наведен роб на един ботоксов джобен диктатор скрит в Бункер под Кремъл

123

Анонимен

преди 3 месеца

Орбан отиде при тоя убиец и мошеник Зеленски, за да си защити унгарското малцинство, защото тези нацисти, забраняват на хората да говорят на родните си езици и ги дискриминират по най-различни начини!

122

Анонимен

преди 3 месеца

Най-презрените и продажни същества на света са българските евроатлантици ! Техните бащии майки са били първи консомолски секретари и доносници , най - "верните" партиици, после се пробядисаха на "демокрация" и сега наследниците на тая дива пасмина се пишат евроатлантици !

121

Анонимен

преди 3 месеца

Орбане, бий му една яка тупалка на този убиец на славяни!

120

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски, откъде жена ти извади 4,5 милиона за нова кола, от банички ли спестява или от пелмени? И защо оръжията ви се разкарват от Азия до Испания, що за туристически круизи правят, крака ли им израстнаха?

119

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски бако, набий му една тупалка.

118

Трагедия

преди 3 месеца

Проруските ***, тези които се субсидират от самата баба элеонара мутрафанова, една пропаднала волгоградска тьотка, те по цял ден под различни имена пишат умопомрачителни писания срещу истината, срещу един достоен славянски народ, какъвто е украинския. Тези твари са готови и да продадат България в името на московия и парите ..! Жалки духом хора.

117

Анонимен

преди 3 месеца

Дори западните "лидери" вече търсят начини да се изхлузят от предстоящите позорни за НАТО събития. Само нашите центаджии са до последно на амбразурата. Матросовци същи!

116

СТРАХИЛ

преди 3 месеца

Владимир Путин е разведен, без деца и около него никога няма жени. Освен това си инжектира ботокс и си епилира тялото. Няма начин този *** да спечели война

115

Анонимен

преди 3 месеца

Зелената кифла пак се е накиприла. Маркови дрешки, маркови обувки, оформена уж небръсната брада, и гледа лошо. А как само се беше нашмъркал на "мирната" среща в Швейцария. 100 пъти си оправя носа - явен признак на кокаинова зависимост.

114

ГАВРИЛ

преди 3 месеца

Я кажи някое населено място, което украинците са превзели през последната година. --- Ти по-добре кажи населени места, които paшистките Heщастници НЕ УСПЯХА да превземат хи хи хи

113

Хай живе Украiна!

преди 3 месеца

Бих задал един основателен въпрос на този мадьяр - какви ги търси от 2014 г. московията на територията на Свободна и независима Украйна? Какви? А може би този Орбан да вземе и да свие един лавров венец в знак на дълбоко преклонение за това, че Унгария е била в състава на Австро-унгария? А може би да целуне петите на ***, този който сега изпраща на фронта млади хора, като онези през 1956 г., когато съветското правителство изпращаше за потушаване на "безредиците" в Будапеща ..? Липса на морал п