344

Анонимен

преди 3 месеца

До 359 Ами даже и ще им помогнем да отидат и камъни имаме да ги изпратим

343

До 355Лицемер

преди 3 месеца

Малеееее! Ника ти говори за тебе ! Мъжът ти още ли не те е напуснал,?

342

Анонимен

преди 3 месеца

Е, ако стане така, има много антируски настроени, могат да се подготвят от сега и да отидат при първа възможност. Живи и здрави да са.:))

341

Анонимен

преди 3 месеца

Нема Шенген по суша.:))

340

Лицемер

преди 3 месеца

Според Румен Митрофанов, Русия има право да поставя "условия за мир" към всяка държава, която тя е решила да нападне. По тази логика на Русия може да не й бъде достатъчна цялата планета

339

Анонимен

преди 3 месеца

Русия трябва да бъде унищожена , камък върху камък не трябва да остане ,

338

Стига!

преди 3 месеца

Стига си плашил хората бе, селяндурино от Славяново с тази грозна брадавица на мутрата! Стига! Нали се фукаше, че си "натовски генерал" бе, Зелен чорап и *** на кремълското чудовище! Кремълското чудовище, Радевия, така да се каже началникът ти, ТОЙ ще подпали света, не друг! А НАТО ще го спаси! Я хващай за ръчичка Деса, дето рамената й са като редосеялка, пригответе чемодана и - вокзал - поезд- Москва! В България нямаш място, *** жалък, защото си национален предател и кремълска ***

337

Анонимен

преди 3 месеца

Некъв инженер например откровенно признава че Запада е направил грешка ВСВ като не е бил до край на страната на Хитлер и сега тая грешка може да я поправи.Тоест да воюва с Русия до последния урка !!!

336

Анонимен

преди 3 месеца

Аз да ви разкажа нещо за съвременната младеж . Значи правят годеж и родните на момчето много го хвалят.Значи нашето момче е много добро,не пие не пуши ,по жени не се заглежда,а бабата на момичето се обажда.Да не е нещо бавно развиващ се.

335

Анонимен

преди 3 месеца

В 20 век имаше идеологии и хората им вярваха според убежденията си. Фашизъм Нацизъм Маоизъм Социализъм Комунизъм Анархизъм . Сега дойде демократичен Тоталитаризъм. Страшно е .

334

Корекция

преди 3 месеца

Значи НПО плаща на трроллове за пропаганда на сорросоидната идеология. ОК . Аз обаче защо трябва да им вярвам след като на мен не ми се плаща. Не вярвам на сорросоидите защото са платени !?! На мен НПО не ми плаща и аз не му вярвам. Обаче на други плаща. Ми те нека му вярват. Има нещо дето не е баш така. Има измама !?!

333

Анонимен

преди 3 месеца

Шекспир : "има нещо гнило в Дания"

332

Ицо

преди 3 месеца

Градусът Радев по розови прашки знае всичко!

331

Анонимен

преди 3 месеца

Украинските балайки не разбраха,че не са в НАТО и не трябва да се обаждат от коневръза

330

Анонимен

преди 3 месеца

Значи НПО плаща на трролове за пропаганда на сорросоидната идеология. ОК . Аз ш на ще защо трябва да им вярвам след като на мен не ми се плаща. Не вярвам на сорросоидите защото са платени !?! На мен НПО не ми плаща и аз не му вярвам. Обаче на други плаща. Ми те нека му вярват. Има нвщо дето не е баш така. Има измама !?!

329

Късно IQ 3,14

преди 3 месеца

Издаде се че си дърт, така ,повече няма да се зяждам с теб (нашите са ме учили че със стар човек подигравка е грехота)та върни се към опорните за които ти плащат (явно пенсията не стига) колко е силна Америка как внася ред и спокойствие в света и как НАТО е все и вся, ама тоти явно си свикнал, те по комунизма така са лъгали че за всичко са виновни другите.Ходи сега да мериш кръвното.

328

Анонимен

преди 3 месеца

ЦИТАТ:/Най-стратегическият аспект от войната не са оръжията и боеприпасите, а ХОРАТА. ВОЙНИЦИТЕ. Тяхната подготовка, оборудване, мотивация и численост. Възхищаваме се на куража на украинците, но ако сравним армиите виждаме ясно превъзходство на руснаците, допълни още той/.:)):)):))

327

Анонимен

преди 3 месеца

що не си гледаш деса общата, фатмакъ?!?

326

читалище заря

преди 3 месеца

откак почнаха осминафиналите дежурния по дискусии и пиян петю не са спирали. жалка гледка, господа висшисти. русняците имат едно такова определение, "бич". бивш интелигентен човек

325

IQ 3.14

преди 3 месеца

До До IQ 3,14не ми се прави на млад дихател само, господин факултетна библиотека. активните борци не са явление от миналото - справка кирчо, копейката и останалата тълпа успеляци с еднакви тъмносини сака и еднакви прически