135

Анонимен

преди 3 месеца

А, трудно! След 10-ина години 85% от всички плащания в Света ще са в новата валута на БРИКС )))

134

Йован

преди 3 месеца

Европа се скапа,Русийката охка и пъшка на фронта а в същото време Китай сложи навсякъде из страната високоскоростни влакове които хвърчат с 300 км в час....Та някой да загаси лампата вече.

133

Анонимен

преди 3 месеца

Комунистите в Китай с над 700 комунисти милиардера и огромна мизерия- на ръба на оцеляването.

132

Русия

преди 3 месеца

Русия ги запука тия за Китай са почнали да мислят.

131

Петър

преди 3 месеца

Китай във всичко са надминали ФАЩ. Само трябва повече държави да загърбят дола и ФАЩ ще останат в миналото

130

Да допълня...

преди 3 месеца

До до 149 Как няма да ни мрази Чърчил ? Били сме съюзници на Хитлер , ама тарикати ,да не участваме във войната.Бомбондира ни и ни хвърли на СССР.

129

Я па ти..

преди 3 месеца

До Анонимен 139 Това че Русия има най много ядрени оръжия ,не я прави суперсила. Къде им е икономиката , иновациите ,модерните технологии във всички области на обществения живот ?П-ри-мит-ив-ен народ който само консумира на готово.

128

Коко

преди 3 месеца

След мизерния крах на комунистически китай те започнаха новият експиримент държавен олигархичен капитализъм при еднопартийна система.Но трябва да отбележим че китайската икономика до сега се формираше на около 60% от производство и инвестиции на чужди фирми.само американските фирми в момента в китай са 5386.Но вече всичко тръгна надолу в китай.А и до сега не знам комунистическа партия да е управлявала добре.някъде по света.До сега възхода бе най вече заради чуждите фирми и изобилието от технолог

127

дрън-дрън

преди 3 месеца

света се командва от страната която има най-много природни ресурси! а това е русия! в нейната земя е цялата менделеева таблица! без суровини икономика не става - както хляб без мая!....и в момента половин европа и щатите зависят от русия!

126

Така е ..

преди 3 месеца

Никой не може да се е...ва със САЩ. Спират инвестициите и отказват китайските *** и Китай потъва.Повече от 100 години Запада и най вече САЩ бутат човечеството на пред. Всичко което ползваме в ежедневието си идва от там.Дори четката за зъби е измислено от английски затворник. Без Запада и САЩ развитието спира.А от руснаците само оръжие , заплахи и война.Путин не разбира с кого се заяжда.Ще го смачкат като бълха.

125

ароматния пръч

преди 3 месеца

Време е за зелева чорба!

124

Трезвен

преди 3 месеца

Дрогаре зельовци. Китай привлича най-добрите и най-много студенти. Те са двигателя на прогреса в света и всички изобретения идват от такива млади, гениални учени, работещи за Китай. Най-великите неща на света са китайски - Интернет, смартфони, компютри.... А Зелю с мобилизацията изгони 500 000 и над 200 000 убити......

123

пияница мистик

преди 3 месеца

Дрогаре пyтюпитеци. Освен по-горе изброените фактори има и още един. САЩ са държавата която привлича при себе си най-брилянтните мозъци на света от всички държави с Университети като тези от Бръшляновата Лига. Те са двигателя на прогреса в света и всички изобретения идват от такива млади, гениални учени, работещи за САЩ. Най-великите неща на света са американки - Интернет, смартфони, компютри...китайците са само евтини изпълнители. А Пyтьoтo с мобилизацията изгони 300 000 млади, умни руснака. Къде отидоха според вас? :)))

122

Паню Баирски

преди 3 месеца

Китайците никога няма да се доближат до САЩ - те са жалки паяци.

121

Ще има ЯДРЕНА ВОЙНА

преди 3 месеца

ТУРЦИТЕ на ЧИНГИС ХАН то ест ИСТИНСКИТЕ ХУНИ със столица УЛАН БАТОР използвали ЧУМА твърдят източници от КИТАЙ ...........Татарите превземат Крим с ЧУМА и т.н...........МОНГОЛИЯТА ХУНСКО ТУРСКА е цели над СТО пъти по голяма от Тайван обаче НЕ Я ИСКА Си Дзин ПИН..................... Китай иска от САЩ и Великобритания да му подарят примерно ЯПОНИЯ а не някакви ЧУМА зарази като ТУРЦИЯ

120

Владимир Вадимирович

преди 3 месеца

Китай не е сам.Може да разчита на верни съюзници

119

Киборг Киборгян

преди 3 месеца

Пиндосите много отдавна дишат прахта на Китай

118

ЧИПА В МОЗЪКА

преди 3 месеца

СИ ДЗИН ПИН ще я започне Третата Световна Война а НЕ ПУТИН............... СИТУАЦИЯТА в съседната на Китай, Япония е че японците вярват че Сталин и СССР са извършили ядрените бомбардировки в Хирошима и Нагазаки

117

Социаглиcт

преди 3 месеца

Ха ха ха, докато на власт е комунистическата партия в Китай, световното господство ще го гледат през крив макарон. Историята е доказала немоща на комунизма. Ако искат нещо повече, нека изкопират икономическия и политически модел на щатите, поне да копират могат!

116

До 140

преди 3 месеца

Уинстън Чърчил е казал: "Капитализмът не е най-доброто общество, но за съжаление по-добро все още не е измислено", така че се примирявайте със статуквото.