60

До 64

преди 3 месеца

И къде ги видя тия бомби преди да ги помолят

59

До 63

преди 3 месеца

Защо така еднопосочно? Ако Путин си изтегли сега армията войната нямали да спре? Да раздаде паспорти на рускоезичните и който иска да се се преселва в РФ. Място бол .

58

Хи хи до 55

преди 3 месеца

България е ЕС и нато. Ти защо си избягал от ЕС и нато ??

57

До 62

преди 3 месеца

Има разлика дали бягаш по лични причини, икономически или каквото и да било или от бомбите на спасителя

56

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна трябва да погледне на нещата с реализъм. Тези илюзии, че ще победят и върнат територия са присъщи на пациенти с психични отклонения. Истината е ме много хора умряха заради ината на Зеленски и отказа му да подпише мирно споразумение преди 2 години в Турция, че от тогава загубиха повече територия, и че колкото повече продължава в същия дух толкова по лошо ще става. Типично поведение на пристрастен към хазарта. Не спираш да губиш, но продължаваш да залагаш

55

До 56

преди 3 месеца

Ами те бягаха още преди да я извикат да помага

54

мдаа

преди 3 месеца

"От 2022 г. насам Украйна е загубила голяма част от бойния си опит, е обяснил той" - Това трябва да се чете, че всичко обучено от запада вече е под земята. Как да загубиш боен опит, ако не войникът, който е обучен вече е убит. Сега на фронта се пращат заловени насилствено по улиците, които остават живи ден два в окопите. Четете между редовете.

53

До 55

преди 3 месеца

Е дойде баба ти от Кестрич да те научи да пишеш евтини просешки простотии

52

Анонимен

преди 3 месеца

Да бяха правили проверки на мачовете с Украина на Европейското...

51

Анонимен

преди 3 месеца

Укрите свършват,защото дрогираните заваряваха капаците на танковете и ги пращаха насила срещу руснаците.Тук в коментарите укро тpoловете даже се хвалеха.Побъркани!Ще горят в ада,защото унищожиха сумати народ от своите само,защото били "рускоговорящи" и искали мир.Те всички са "рускоговорящи_...А тея където ги пратиха насила се крият и са сатанисти.

50

До 52

преди 3 месеца

Странно как Русия винаги някой я моли да помага. Но където и да са помогнали, хората бягат и на никой не му се живее под про руските режими. Странно.

49

До 46

преди 3 месеца

Кого ще махате в България ? Не се коси. Ние вече се махнахме. Странно защо тръбите, че ни няма. И деца няма и пенсии няма да има, и лекари. Но виж ако дойде Путин, може би и вие ще получите контракт, да спечелите и вие някоя друга рубла.

48

До 49

преди 3 месеца

Ами там където ти се опитваш да си пробуташ украинската простотия.Нарича се интернет

47

Хи хи

преди 3 месеца

урките да не вземат да свършат?

46

До 48

преди 3 месеца

Ами в Чечня и Грузия не са почвали руснаците и сега чеченците се бият на страната на Русия.Грузия си вкара в затвора Саакашвили.В Сирия бяха помолени от правителството на Асад да помогнат.Молдова е държава от ония ден както и Украйна и е нормално да има хора да не искат да са част от нея

45

Анонимен

преди 3 месеца

Как като им свърши пушечното месо?Да сядат да преговаря!Ако зависеше от обикновените укри досега да са измислили мирно решение обаче корумпираните искат да взимат още от помощите,за да си купят коли,яхти,имения и казина.

44

До 49

преди 3 месеца

И къде точно гледаш? Па телевизорам?

43

До 45

преди 3 месеца

Ами като гледам май повечето ги дават украинците

42

До 24

преди 3 месеца

Фашистите и нацистите са в Русия. Без война животът им няма никакъв смисъл. Чечня, Молдова, Грузия, Сирия, Украйна...

41

Анонимен

преди 3 месеца

Нали имаха 5млн.доброволци и Бла, Бла. Какво стана? Май на никой не му се мре за Крим и Донецк които са си руски с проруско население.