158

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то всички математически модели казват, че при еднакви загуби на фронта, Русия ще губи все по-малък процент от войниците си спрямо Украйна, защото наборния й потенциал е много по-висок, а там още няма мобилизация. Да не говорим, че при въздушно превъзходство на руснаците, войниците които губят вероятно 2 пъти по-малко. Когато украинците им свършат войниците ще загубят и териториите. Според немско издание, украинците трябва да мобилизират 200 000 до края на годината, което издава 40хил/м загуб

157

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски управлява държавата като територия, а използва населението и като актив. И трупа зелени хартийки за лично ползване. Превръща се в тиран, а знаем как свършват те.

156

До редакцията

преди 3 месеца

Ще го напиша така, че да ме разберете: УПРЙТИ СИ ПЪРВУПИСА

155

Анонимен

преди 3 месеца

Приберете си бандюгите от Черноморието ни

154

Спокоен

преди 3 месеца

Хора, вече не е 15-ти век. Не, че тогава хорицата са тръгвали на война с песни и танци, но просто не са имали друга опция. Светът се е променил кардинално. Животеца е един и няма рестарт. Лично аз от няколко години имам разработен, евакуационен план. 24 часа за да се изнесат жената и децата, а аз ако успея до една седмица трябва да се присъединя при тях. Има неприкосновен запас от валута, който да им осигури не луксозен, но сносен живот. Аз за тая територия не жертвам и косъм от главата си.

153

Анонимен

преди 3 месеца

Абе тия хора що не щат да мpaт доброволно за зеления наркоман бе?

152

Анонимен

преди 3 месеца

На Зеленски изведнъж му се приискаха преговори с Русия. С посредници. Засега. Украйна може да влезе в преговори с Русия с участието на посредници. Лицето Владимир Зеленски, чиито правомощия като президент на така наречената държава Украйна изтекоха на 20 май, и не е ясна в момента функцията му, заяви това в неделя, 30 юни, в интервю Philadelfia Inquirer. "Украйна може да намери модел, в който според съответните документи, стъпки, модалности (не е ясно, какво точно има предвид гражданинът на Украйна Зеленски под модалности) да се намери решение".

151

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с девеесе и първа, какво става с девеесе и първа? Защо всички спряха да говорят за границите от девеесе и първа. Зеленски изведнъж забрави за девеесе и първа а вика, че имало много жертви.

150

Анонимен

преди 3 месеца

По-добре без паспорт, документи и др. бележки, но жив, отколкото с изрядна документация, но разчленен и мъртъв.

149

Анонимен

преди 3 месеца

Гражданинът на така наречената държава Украйна Зеленски в интервю пред Philadelphia Inquirer разкритикува лошото качество на американските системи Пейтриът, които не могат да се справят с руските планиращи бомби FAB. Освен това западът не доставя достатъчно количество ракети, защото били скъпи, цената на една ракета започва от 3 миоиона долара. Гражданинът Зеленски каза, че единственото решение може да бъде унищожениетона руските летища от които излитат руските самолети с FAB.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Гражданинът на така наречената държава Украйна Зеленски в интервю пред Philadelphia Inquirer разкритикува политиката на САЩ и я определи като "крачка напред - две крачки назад". "Аз не считам, че това е политика на световен лидер" заяви лицето Зеленски, и допълни, че щом САЩ се страхува да не ядоса Путин и не иска да приема Украйна в НАТО, тогава да даде всичко необходимо за победа - достатъчно системи Пейтриът и F-16.

147

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

146

Анонимен

преди 3 месеца

Умните и красиви европараноици не обичат да се цапат и да работят. Но виж, да реват за права и да дават акъл - там им е силата. По форумите Русия беше погребана хиляди пъти, Путин с всичките му двойници беше унищожен, жив руснак не остана... Но когато трябва да се действа на терен- като в приказката - ееее, все аз ли? Така че украинците от евроатлантици могат само идеи да взимат и да умират за тях!

145

До 146

преди 3 месеца

И ние какво общо имаме с Уколандията,а

144

Анонимен

преди 3 месеца

Марш на фронта, мишки нещастни.

143

На Боко Чекмеджето

преди 3 месеца

До последния украинец! После поляци, румънци, българи...

142

Хемус

преди 3 месеца

Две години не видях любителите на Украйна да ходят да воюват в нейна чест!Обаче призоваваха от "любов" към Украйна други да се бъркат в джоба!Ще минат години вятъра ще смени посоката си същите тези индивиди ще пеят други песни

141

До 82 омбр

преди 3 месеца

Уважаеми Колега с оскъдно мозъчно базово развитие. *** ще викаш на баща си и родата си. Тук не е желателно да прекаляваш с определенията щото все пак не знаеш кого обиждаш. Виждам,че си войнолюбец и проукраински настроен няма лошо в това. Хайде стягай багажа и беш на фронта да окажеш помощ. По пътя събери и малко викащи от плажовете, за да не ни смущават спокойствието тук. И за твое инфо на обществени места се спазват определени норми, каквито явно в твоето село не си чувал. Хайде със здраве.

140

Отегчен

преди 3 месеца

"ангажиментите им към родината" ?!?! Я някой да ми обясни що е то това ангажимент към родината ?! Дори да не е Украйна, а тази разсипана територия на която съм имал мал-шанса да се родя! От къде на къде аз ще имам някакъв ангажимент? Да не съм взел обосновано решение да се родя тук! Никакъв ангажимент нямам!

139

Ментално безпомощен

преди 3 месеца

До 112. 82 ОМБР. На българското черноморие се сблъсквам със скандално разгонени руски пачи,които те гледат умолително в очите и повтарят непрекъснато . . . . Освен безпомощен имаш и две ръце лява и дясна и се оправяй така! Явно не си психично добре защото отдавна на черноморието няма руски пачи ако ползувам каруцарския ти речник, защото не се издават отдавна визи на руснаци! Това което регистрираш като руски е ефекта на дефицити в образованието и болната ти психика! От кога не си бил с жена?