17

Анонимен

преди 1 седмица

Вселенският патрирах Вартоломей не се появи на тържествената света литургия. Тази сутрин Вселенският патриарх не дойде в храма, а изпрати свои представители да участват в службата. Вартоломей не е отишъл и снощи на тържествената вечеря в чест на новоизбрания патриарх, а е излетял за Истанбул.Според източници това е още едно доказателство за предварителния сценарий на кръга около Пловдивския митрополит Николай, който предвиждаше друг да заеме патриаршеския престол.

16

Шебек

преди 1 седмица

Дълбоко зло се готви да покрие света, хубаво е ,че избраха добър патриарх...... Дано удържим това което идва но помнете над политиката и дори религията то простира пипалата си ако искате го наречете сатана, зло, извънземни.... Да злото е там и работи, нека не се правим ,че не го виждаме. Бог говори чрез нас и нека ни напътства докато е време.

15

Това го знаеме

преди 1 седмица

Който подкрепя убиецът на миллиони православни - старец джо биден, е против Христос. И ще си търпи последствията!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Който подкрепя Киевския фашистки режим убиец на православни е за затвор! Тия фашисти си промениха историята, затварят православни църкви и искат да станат католици.

13

Хахахаха

преди 1 седмица

ДЕМЕК(написано на чист български) "Исках да напусна, ама нямах желание!!!".... Ай сиктир с тия педера...... т.е попски номерца!!! Искал да напусне ама не го пуснали!!! Това да не е затвор, че да не можеш да напуснеш бре!!! Аxмаци - вчера цял ден по всички телевизии ви гледахме сеира.... Бизнесмени с бради и облечени в расо - страх от Бога нямате!!!!

12

Териториален

преди 1 седмица

А така , иска да бяга. Няма да бягаш коче бесно....

11

Да се знае!

преди 1 седмица

Който подкрепя убиецът на православни путин, е против Христос. И ще си търпи последствията!

10

Анти ох

преди 1 седмица

Този така наречен игумен Никанор е по-скоро подстрекател, който не действа в полза на Православието, а изпълнява чужда воля с надеждата да стане искра, която да разпали пагубен пламък в църквата и расколничество. Само че всички веднага разбраха, че това е сценарирана манипулация, вместо кротко си смирение.

9

анонимен

преди 1 седмица

Браво на дядо ПОП,той доказа че държи на думата си,за разлика от български професор/юрист/пред очите на цяла България,доказа обратното,а преподава ПРАВО

8

Анонимен

преди 1 седмица

Патриархът усеща, че нещата отиват към разкол и се мъчи да замаже положението. Късно е. С путински ме керета духовно единение няма да има.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Атаките на Сорос започват от 1вата минута. Не успяха агентите да си прокарат чрез Вартоломей американски патриарх и мощна медийна атака. Партия Величие се уплашиха да не я пуснат в парламента и мощна медийна атака. Така с всички с различно виждане! Слава България! Слава Русия!

6

Анонимен

преди 1 седмица

Жалко, платените слуги на Сорос и Клаус Шваб трябва да напуснат България завинаги!

5

Анонимен

преди 1 седмица

Попа неще да бачка - насила не става :)))

4

Анонимен

преди 1 седмица

Ами, разпопвай се!

3

Анонимен

преди 1 седмица

"Драги приятелю" хич не ни интересува какво си връчил и какво не. Не се прави на интересен. Не вървиш.

2

Да

преди 1 седмица

приеме изсляма

1

баба мара

преди 1 седмица

номерата с цирковете започнаха нинова така прави *** ми доди ми какватоцърквата такъв и народът