67

да

преди 3 месеца

докато не станем ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, ще се въртим като хамстери в това парламентарно виенско колело и ще ни смучат кръвчицата 240 хрантутници!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Тулупа е хитър, като стадо лисици ! Сега ще седи на страна- като Доган, а разните му министърчета ще му се отчитат и ще пълнят Чекмеджетата !

65

Дам...

преди 3 месеца

Ето така беше окончателно погребана територията! А стадото седи, дреме, или пък само блее по форумите!

64

ПАК НОРМАЛНОСТ В БГ

преди 3 месеца

НЕМОЖАЧИ, БАЦЕ ПАК ВИ ПРЕМЕТНА? СЛЕД ТРИТОДИШНО ЧЕГЪРТАНЕ СЕ ВЪРНА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ? ЩЕ СИ ПРЕБЕРЕМ 50ТЕ МИЛИАРДА ОТ ЕВРОПА И ЩЕ ЗАБРАВИМ КИРО И ЕЛ. КОЛИТЕ МУ, 3-ТЕ ТУНЕЛА, 4-ТЕ МОСТА, 5-ТЕ МАГИСТРАЛИ И 10-ТЕ МИЛИАРДА ГОДИШНО, КОИТО НЕ ВИДЯХМЕ?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Това са предатели. Щом дойдат на власт веднага ще започнат да захранват сащ с милиарди. Ще вдигнат цени на ток, вода, парно и т. н. Пп-дб бяха втория отбор на сащ, който финтира българския селски "демократичен" електорат. Сега се опитват отново с първия отбор. Не трябва изобщо да им се гласува никакво доверие. Това е доказано провалена партия чужди слуги.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов го е страх да управлява от своя мандат.После няма да може да каже - аз тоя не го познавам.Па ля чо.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов го е страх да управлява от своя мандат.После няма да може да каже - аз тоя не го познавам.***.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До 59 .... кое чавдарче, пионерче, комсомолче увито на врата с чавдарска и червена вратовръзка след преработван на мозъка му от идеологията на юдите Карл Маркс и Фридрих Енгелс по училищата по времето на СССР, на което земите на дядовците му са биле отнети и след 1989г са ужким върнати от ТКАЗС и ужким минаха на рендатори, ще каже на децата си да отидат на село и да бачкат на земята на своите дедовци, като си немат представа, какво е това Мотика, Лизгар и т. н.....

59

снимката разказва

преди 3 месеца

270 лв отстъпка, зимните гуми с джантите и взимам голфа. Готово!

58

Протестираща

преди 3 месеца

Стига с тези глупости! Като не гласувате за ППДБ това ще ви е съдбата!

57

Яааа

преди 3 месеца

*** то се бивши,доказали се като абсолютни некадърници! Последен гербаджийски трошляк-явно са на закриване като ДПС-то.Докато Борисов,Пеевски,Атанасов и пр. не последват примера на Нинова и Ристето ,няма да има нормалност.Както и ГЕРБ и ДПС-то да се разпаднат!Това е условието-който разбрал ,разбрал!

56

!

преди 3 месеца

Аз подкрепям изцяло проекта на г-н Борисов единствено не съм съгласен Желязков да е премиер, единствения които може да е премиер е г-н Борисов нашия лидер.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка в 11 клас. >>> На пътя към Европа се продават, в ръцете с кукли, малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори. Спи Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, Разпънати на кръст!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка в 11 клас. Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти. От там не виждаш, съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, който днес не раждат. Старците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи, край просяка минава Беемве. >>>>

53

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 56.Че е на от 30г земите са на селяните върнати !на дето да се обърнеш университети и пълно със интелигенти! Кво направихте ????Разбихте и гътнахте всичко,окрадохте останалото !И сега ви бил виновен Сталин!Закривайте я таз държава.Само за чуждите интереси мислят и интелигенцията и политиците ,за България никой не мисли!

52

Това е краят!

преди 3 месеца

Областни градове в северна България, средата на лятото, излизаш петък, събота, в централната част няма хора! Заведенията и парковете са празни. Никой никъде не излиза. То няма никой! Освен пенсионери. Не се виждат деца да играят навън.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Любен Дилов /син!Какво общо има със културата???? И тва министерство на иновациите и растежа какво е??Айде пак на избори на есен с песен!

50

Анонимен

преди 3 месеца

Държавата България бе цялостно унищожена и разградена след навлизането на вандалите на Йосиф Сталин 1944г и въвеждане на Крепостническото право - Унищожаване на Българските Ковбой - Селяни чрез изземване на земите им и натикване в ТКЗС. В момента селата са обезлюдени и напълно унищожени! А именно от хилядолетия ние Българите сме създали Градовете където са биле Легионерите с Легионите да вардят от инвазия на Вандалите Българските Родове по Селата.... от унишожаване.....

49

баба мара

преди 3 месеца

със стари муцуни не става никакво доверие мощна икон групировка която заедно с дпс нямада остави кокала неоглозган нови избори наесен с песен

48

Рендето

преди 3 месеца

Отблъскващ човек, с отблъсващ бакграунд!!! На Есен с "нова песен"...?!