28

До 29

преди 3 месеца

По-долу написах, че ваучери за храна взимат от касиерката в Лидл с 2500лв. заплата, до изпълнителния директор в ИТ сектора с 250к заплата. Присъщи са на бедните само в празната ти глава.

27

до 29

преди 3 месеца

И защо сметна, че някой си е корумпе? Защото ти казва истината за ваучерите, че могат да се иползват навсякъде всеки търговец може да работи с тях при желание ли?! А при тебе всичко крещи, че си функционално неграмотен.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Долу някакъв пише в Булмаг, че не могат да се ползват ваучери... 2 клика в Google и се вижда, че дори за онлайн магазина на Булмаг могат да се ползват, както и на място. Неграмотни ми Копейки, като пишете лъжи за ваучерите, поне си проверявайте фантасмагориите бе! И о да-ваучерите могат да се иползват почти навсякъде...

25

До 27

преди 3 месеца

Зад монитора всеки може да се прави на велик. Но е ясно, че си корумпе и не знаеш какво е труд. Надменмостта е присъща на крадливите свраки. И се чудя богаташке какъв го дириш във форум за ваучери, дето уж са за бедните?

24

до 26

преди 3 месеца

Тоя крадлив офис плъх плаща плосък данък на месец, колкото годишната ти заплата, драги ми смехурко! Тоя крадлив плъх плаща заплати на лекари и учители, редом до пенсиите ти на ТКЗС-арите ти родители, които са те направили такъв злобар! Ваучерите храна важат навсякъде, където търговецът има желание. Толкоз по темата.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Номер 22 бая е крал и не знае какво е труд. Типичен офисен крадлив плъх.

22

Хамстера

преди 3 месеца

Ваучерите могат ли да се ползват в порнхъб или в хамстерчето?

21

До 22

преди 3 месеца

Лъжеш, не важат на пазара, не важат в Булмаг, не важат в малките магазичета. А и защо някой като теб трябва да ми казва от къде да пазарувам и какво да правя с парите си? От давалерската страна ли си?

20

до 20

преди 3 месеца

Айде без празни приказки, моля! ВСЕКИ търговец у нас може да стане партньор с различните видове ваучери. Както по-долу е написано- важат дори в малки селски бакалийки. Например, до моята вила в близост има мина. Всичките работници взимат ваучери. До едно магазинчетата в селото работят с тях. И не само с тях. Разбирам, че си някакъв оскотял бедняк, но ваучерите са навсякъде от поне 20 години. Седни и се успокой.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Роби, ако ви кажат да скочите от десетия етаж, ще го направите с усмивка, нали?

18

До 17

преди 3 месеца

Лъжеш! Важат само за Лидъ, Била и Кауфланд. А и никой не ме е питал дали искам ваучер за храна, или пари в брой. А правото ми на избор?? Само робите нямат право на избор!

17

да бе да

преди 3 месеца

ваучерите са си кеш отвсякъде, получавам 3400, осигуряват ме на тях, и електронен ваучер от месец 120лв, което са си 120лв кеш. Като плащам в магазина почти винаги си по две на тази сума. Храната е най-скъпото нещо в БГ...

16

До16

преди 3 месеца

И аз съм на същото мнение че купоните са за чуждите вериги и защо трябва да има купони във война ли сме то в Украйна няма вместо това не могат ли да ги привеждат в заплата

15

до 16

преди 3 месеца

Защо говорите глупости? Ваучерите за храна важат дори в малките магазини по селата!

14

Анонимен

преди 3 месеца

С тези ваучери се подкрепят немските магазини, вместо бългрските производители! Днес искам да обядвам банани от пазара - не може. Трябва да ходя до лидъл. Престъпници!

13

КОКОРЧО fanbase

преди 3 месеца

Това го направи господин Асен Василев. Поклон! ПОКЛОН ДО ЗЕМЯТА! Пак за него ще гласувам.

12

Рендето

преди 3 месеца

До купони за храна ли я докарахме при "демокразията"??? Не знаех...

11

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1Накрая голям процент от заплатата ти е под формата на:- ваучери за храна;- карта за фитнес;- билети за кино и театър;- и други така наречени бенефити и така не можеш да разполагаш с цялата ти заплата.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Не искам ваучер!!! Колко намаза Стоилка от далаверата???? Искам пари в брой и да си пзарувам от малки квартални магазинчета, а не от лидъл и кауфланд с ***!!! Това е престъпление срещу СВОБОДНИЯ ИЗБОР!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Защо въобще трябва да има ваучери за храна, какъв е проблема просто да се изплащат едни необлагаеми пари за храна, както беше преди т.н. "порционни", защо въобще трябва да минават през някакви оператори на ваучери и да се плащат комисионни за нищо