60

Анонимен

преди 6 дни

никаква връзка нямате с България, слуги на чужди господари

59

Анонимен

преди 6 дни

Памперси пратихме ли,че в армията им има хора на възраст?

58

Руси

преди 6 дни

Аз съм Руси и съм реалист. Няма един русофоб тук да хване пушката и да отиде. Нямате топки за нищо ,докато не покажете мъжество и не излезете ,та ние подготвените да ви инквизираме не знам за какво говорите. Нямате построена една хралупа за зайци ,нямате два лева ваши. харчите обществен ресурс ,нямате никакво покритие . Ще ядете тоягата пак ви казвам . Не съм ММА ,но съм готов да взема всеки от вас галеници 1в1 ,2в1 и т.н. ще ви ритам в главите си сутринта. Какво предлагате вие ?

57

Юлиян до 74

преди 6 дни

Приемам,че си прав.Тогава ми отговори каква е логиката,една шепа,попаднали случайно във властта хора,с нищожна обществена подкрепа, да вземат на своя глава такива съдбоносни за цялата държава решения.

56

Юлиян

преди 6 дни

Чия оценка?На "делегацията"?"Делегацията ви" в никакъв случай не отразява мнението на народа.Един референдум и ще ви се "разтреперят мартинките",като разберете какво е мнението на огромна част от хората.

55

Страхотна логика

преди 6 дни

Руси. Баба ти и дядо ти се гордеят с тебе. Всички които не са ММА нямат право да се ежат.

54

Руси

преди 6 дни

Абе дядо ти имаш още година две живот къде си тръгнал да се ежиш? Точно един шамар и си по гръб!

53

Анонимен

преди 6 дни

До подкрепа за УкрайнаOсманците навремето са спрени чак в Австрия, а тук и до ден днешен си е техен вилает след като българите отказват да ръководят държавата си!

52

Анонимен

преди 6 дни

Ще пратим помощ от троен чушкопек в по-големи размери, като троен укропек.

51

Гошо

преди 6 дни

Ванга е казала че РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ ДРУГОВЕРЦИТЕ В ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА...И БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВИНАГИ ДА Е С РОСИЯ...ЗАЩОТО СА ДВЕ СЕСТРИ...ДВА БРАТСКИ НАРОДА...САМО С РУСИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ И ПРЕБЪДЕ С ХОРА...НЕ С ***

50

Добри

преди 6 дни

Бедна и обрулена България помага на фашистка Украйна!Та ние без война сме за помощ и сме рухнали отвсякъде!Кого храним у нас с тези помощи за 100 хилядната украинска каста на богатите или гладните 500 хил..български пенсионери с мизерната пенсия от550 лева?

49

+++

преди 6 дни

САЩ така яко ви стисна за кесиите ,че чак погледа на ЕСслугинажа се е изцъклил.Щял да помага гаш-ник.

48

Прав е дядката

преди 6 дни

Оръжието ни е излишно, защото нямаме армия. Но сме горди натовци, това е важното!

47

Анонимен

преди 6 дни

Син на семейство Активни борци срещу фашизма и капитализма, През 1982 г. завършва Военна академия Будьони, в Ленинград, СССР. Член на БКП. Днес комунистът русофил Запрянов вече е капиталист и американско ме.ке.ре. Ще защитава Украйна със старо и излишно оръжие, според думите му. За България ще мисли по-късно.

46

Анонимен

преди 6 дни

Ще продължи още малко. Докато ви дойде края. Идва ;)

45

Ще помогнем - да

преди 6 дни

Парагвай води война срещу агресорите Бразилия, Аржентина и Уругвай. Помагат му САЩ и Великобритания - със заеми и оръжия. Парагвай губи катастрофално, половината от мъжкото му население е избито. Някои историци считат, че загубите са от 65% до 90%. След войната преброяване от 1871 г. - 221 079 жители, от които 106 254 жени, 28 746 мъже и 86 079 деца . И днес Парагвай изплаща "помощта" на САЩ и Великобритания. Украйна върви уверено по този път - от 52 милиона при УССР, днес е 25 милиона

44

Анонимен

преди 6 дни

путин ще надживее русия да му мислят халопитему те ща плащат с лихвите за путинизма

43

До 57

преди 6 дни

България и Украйна - ние сме свободни хора и абсолютно верни слуги на Големия Господар от Фашингтон!

42

Анонимен

преди 6 дни

Дават всичко за 50 милиона долара. Какво ще купят ново за 50 милиона? Запада ни подготвя за нови сделки за милиарди да платим за техните бизнеси.

41

Анонимен

преди 6 дни

Ще пратим въглища от Маришкия басейн, за да не се покрие цяла Украйна с гробища, за да има да садят картофи и да няма Голодомор в Украйна.