25

Анонимен

преди 6 дни

Много явно Уефа/фифа подпряха англия. Същото правят и с германия. Политиката навлиза дори и във футбола.

24

Анонимен

преди 6 дни

Мнооого яко им го набиха на словаците в последните секунди. Гадно и болезнено. Това е възмездие за уговорения хикс срещу Румъния, който изхвърли Украйна.

23

Анонимен

преди 6 дни

А руснаците колко златни медала спечелиха на Олимпиадата в Казан?Пак,ли са първенци?

22

Анонимен

преди 6 дни

Британия си е Британия.ВеликаБритания.

21

Хейт

преди 6 дни

Много ще се радвам, когато тази скапана рептилианска империя се разпадне. Ще ги видим тогава какъв "късмет" ще имат.

20

Реалист

преди 6 дни

До 16. Въобще не е едно и също и за едните, и за другите, глу.пчо. Защото ако бяха 5 минути, а не 6, сега англичаните щяха да си резервират обратния полет.

19

Анонимен

преди 6 дни

Жалко и за Дания, и за Словакия. Не ми се гледа мач Германия:Англия.

18

На финала ще паднат

преди 6 дни

Англичаните са гну.сни лице.мери, не ги понасям, нека стигнат до финала и да паднат отново както преди 4години ако помните...Улиците в Лондон бяха Тихи по време на мача, нямаше коли, беше супер яко, ем ми беше кеф да си тичам, тогава даже и черни.лките бяха за Англия а аз за Италия и ги дразнех... След две седмици на 14 ти от 8 вечерта пак ше са затаили дъх и пак ще паднат, наглетата нямат нерви да играят як футбол като е напечено и честта им е заложена, няма ги старите футболисти с яки нерви

17

Истински българин

преди 6 дни

До българин. Глу.пости. Какво си се прехласнал толкова по тези нещастни късметлии. Голът на Белингам беше хубав, но нищо чак толкова (та и гол на годината викаш !?), досега на европейското имаше поне 5-6 по-ефектни.

16

Гонзо

преди 6 дни

Продължаваме да бачкаме е. Се нявга шса класираме. Нека бъдем оптимисти.

15

Гледна точка

преди 6 дни

Англия са ми адски противен отбор. Защото винаги са с огромни претенции, а нямат покритие. И сега бяха много слаби - и в групите, и днес, и само късметът ги спаси. Да изравниш в 95 минута и то на Словакия няма какво друго да е.

14

ВАР МАР ,,,,,

преди 6 дни

баси как подпряха англичаните а и немците

13

Ром'с

преди 6 дни

Англия си игрее слабо,не само в тоз мАч..Белингам и тоз път спаси англачините както с Сърбия ..но въероса е друг ,как Може и защо Англия и6рае слабо с най-добрия футболист за 2024... -Фоден,най-добрия в Испания . Белингам,най-добрият или голмайстор на Германия -Кейн.. нещо куца в "тактика а" на Саутехейн А за Словакия само адмирации и браво за момчета,играеха много добре ...просто Белингам направи резултата,видимо ще е следващата звезда . !

12

Анонимен

преди 6 дни

Когато Барнабаш Варга пострада и счупи скулата си съдията даде само 10 минути доп.време. Съдията се изсили тази вечер с шесте минути, както преди дни друг съдия се изсили в 8 минути и в осмата минута вкараха... Мошеници!

11

Анонимен

преди 6 дни

Разбирачите в БНТ са направо уникални кауни.Не случайно сме на тоя хал в БФС.

10

Купен мач

преди 6 дни

за какъв късмет става дума!? Букмейкърите фалираха при друг резултат.

9

Благоевград

преди 6 дни

Англия нема да стане Европейски шампион.Много са слаби.

8

Сър Пичук

преди 6 дни

Играта беше спирана 3 пъти за доста време имаш и 6 смени.ти реши, колко продължение да се даде .отделно в продължението словаците също 2 пъти лежаха по земята

7

Анонимен

преди 6 дни

Ритнитопковци като Ицу кюрда и да паднат и да бият влачат по 100 бона заплата :)))

6

До 5

преди 6 дни

10 минути допълнително време дадоха когато Густаво Бусато счупи лицева челюст и вкараха линейка на терена. Сега не съм влезнал да споря. Мисля, че малко в повече са тези 6 минути, но вие може да сте засичали... Както и да е.