19

Анонимен

преди 6 дни

Този човек живее в 1989 година някъде. Толкова е уплашен, че няма да може да вземе двата чувала с пари при пенсиониране като шеф на НС, че изпада в объркване, а менталното му здраве се влошава. от безсъние. По цяла нощ Атанасов не може да спи, понеже смята и изчислява колко пенсия ще вземе през септември 2024 ако е шеф на НС. Отделно пред младата си жена, за да има авторитет, че е голямата работа, Атанасов си пуска сигнали, че е в голяма опасност. Това му е фетиш. Играе си на стражари и апаши.

18

Анонимен

преди 6 дни

Бацето дали познава Сретен Йосич и дали последния вече не е на свобода та Мутрата се по___ра .Имало ли е там основание за " нищо лично , просто бизнес " .

17

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 22 - Малък, джобен, ама може да влачи. И председател на НС драпаше да става.

16

Анонимен

преди 6 дни

Дърт гном комунист - и пенция влачи и заплата влачи :)))

15

Анонимен

преди 6 дни

Имаме нужда спешно от главен психиатър който да освидетелства тежко болните като Гнома на момента! Добър кандидат е доктор Гълъбова.

14

Анонимен

преди 6 дни

А Киро, дето промени щел да прави, с такива бивши комунисти се хванал да управлява. Ама иначе е против тях.

13

Анонимен

преди 6 дни

Когато видите Гнома, извикайте санитарите да го приберат.

12

Анонимен

преди 6 дни

На следващите избори най сетне ще се освободим от този Живков прокурор АУТ си Вън

11

Анонимен

преди 6 дни

Това е джобния генерал Атанасов, който всичко за всеки знае, понеже е агентура. Атанасов е учил по учебниците на КГБ и знае как се правят компромати, как се вкарват невинни хора в Белене, но не знае, че хората му казват Педя човек, лакът лъжа. Атанасов се жени първо по сметка в Разград. След това се жени повторно за млада юристка. Нямам символи за тези подробности. Влизам само да ви пиша, че Гнома пробвал да вербува хора от военно разузнаване.За това го пазят, щото сам си пуска сигнали от страх.

10

Анонимен

преди 6 дни

Абе вкарайте го тоя за лечение не ни предлагайте фантазиите му.

9

Генерале, къде

преди 6 дни

ти е армията?

8

Анонимен

преди 6 дни

Питам кой гласува за този позор

7

Атанасов е като

преди 6 дни

Неуловимия Джо - който бил неуловим, защото никой не го е ловил.

6

Мъка

преди 6 дни

Две хубави очи , а по средата Атанас.

5

Георги Илиев Митев

преди 6 дни

" Гузен негонен , бяга ! " . Съвестта ви сигурно ви е подгонила всички фуражки и участници в репресивните служби от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков . Вече прекалихте и с новите ви жертви . Сега си " сърбайте попарата , която сами сте си я надробили ' .

4

Анонимен

преди 6 дни

Баце е бил с такава голяма охрана защото го е било страх че ще получи наградата от вселенския патриарх посмъртно

3

Анонимен

преди 6 дни

Гнома е под охрана понеже страда от параноя, че някой го интересува подслушва и преследва. Но може и да има основания да го пазят. Атанас Атанасов е вкарал 187 човека в Белене по време на смяната на имената на турците и е бил прокурор на Живков. Като младши прокурор е награден в Разград за преизпълнение на задачите когато насила сменят имената на хиляди българомохамедани. Този може и да го пазят да от съседа му, който иска да го бие. Когато и да го набият ще е късно.

2

?!?

преди 6 дни

Жалко е да гледаш генерал без морал! Заявява гръмко, че не знае, защо е охраняван и няма задължение да го съобщи. Но иска това да направи Борисов. Без елементарна логика! Сламен човек

1

Анонимен

преди 6 дни

Аз Йода Десебарски казва се. Нагъл аз много съм. Драпа за власт аз. Съм алчен.