148

Анонимен

преди 6 дни

Крайно време е сградата на Пентагода бъде срутена със ядрен взрив !На краварите трябва да им се набие в кухате кратуни че ние умираме и те умират ... Въпрос на време е това да се случи защото са твърде нагли и си го просят по най-бруталния начин .

147

Анонимен_777

преди 6 дни

Не е по темата амаа..КАК ми се иска да 'изникне' статия с мнение на рОскО_плЕвнЯта..?!Да му сипем доволно либоФ_народна..?! ( неудържим тRoлски смях )

146

Муле

преди 6 дни

Контрабандирам ракети в Путин!

145

До 174

преди 6 дни

Да, и в същото това време Русия въоръжаваха , Виетнам , Куба , всички комунисти в Южна Америка както и страните от арабската лига . Но от всички тези игрички СССР се разпадна , докато САЩ продъжават да са 1ва икономика

144

Анонимен

преди 6 дни

"сайтът Midle East Eye" има явно много талантливи списатели, които ще напишат страхотен сценарий на поредната сага от Междузвездни войни.

143

Анонимен

преди 6 дни

Още нясоя жестока глуротевина да треснете?

142

Анонимен

преди 6 дни

Бе едно време дащ въоръжаваха муджахидините в Афганистан. После талибаните. После хунтите в Южна Америка.

141

Анонимен

преди 6 дни

Аре марш ! Видяхме колко могат да "разкриват" от ЦРУ - Кулите близнаци ....

140

Анонимен

преди 6 дни

Свършиха слънчевите дни за путачито. Байдън си отива, Гретчен Уитмер идва и ше има масажи на простатата яко.

139

Па съм я бе

преди 6 дни

Доста елементарно,по атлантически!

138

Анонимен

преди 6 дни

Путин май иска да разбере каква е доктрината шок и ужас.

137

876

преди 6 дни

Тоз ашър пък кой е ?Амчи то вероятно,може би ,***'изатори уж от от ЦРУ пък после възможно е да е смятал ,я вървете с ана-лите си при деменцията да се оплаквате.

136

Анонимен

преди 6 дни

Всеки път като прочета че Путин е прът в спиците на краварите, нагло-саксонците и колониите и ми става топло да душата..!!!

135

Анонимен

преди 6 дни

Значи тоя украински е нещо като президентски език щото само Зеленски съм го чувал да го говори като беше тук на среща с президента на България.Малко албанска работа едно време Албанската телевизия е започвала с поздрава Добър вечер Енвер ходжа,щото само той имал телевизор

134

Анонимен_777

преди 6 дни

До НАЕБАНко:Ааахаххахаааа...ЩЕ спечели бай_Дъно, ще спечели ама ще е топ стая в старчески дом !!! LOL Но ми се иска поне още един дебат да проведат, за да може тефлон_Дон да обърше пода с него отново ! Нека фиаското продължи СЕГА !

133

До 159

преди 6 дни

Май работа е малко дръжте ме ,че ако спечеля ,а то никой не го държи

132

До 159

преди 6 дни

Е той президент и сега бе и преди две години пак си е бил що ти трябва втори мандат

131

До 158

преди 6 дни

И що да идва при теб украински нагляри по морето колкото искаш ,два шамара и сополла му се увил около врата

130

Анонимен

преди 6 дни

До 153 Къв украински? Това е диалект на руския, както бюрмския е диалект на българския.

129

Путин

преди 6 дни

""Представители на отбраната и разузнаването на САЩ са загрижени, че израелската инвазия в......." Тези престъпници винаги са загрижени . За това което мислят трябваше отдавна да се направи да се въоръжи С. Корея , Иран с новите МБР и част от ядреният потенциал да бъде в Сирия както и въоръжени с най -новите МБР военноморският флот с подводниците трябваше да са на постоянно дежурство в Куба , Венец уела , Никарагуа . Хусите въоръжени с най новите противокорабни както и с мобилни Кинжали . Война като на война това не шега , или развлечение те Англосаксонците са решили да те унищожат а Руснаци